Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 48.441
- Πόντοι
- 5.956
Και μετά με αυτές τις κάλτσες θα πάμε έξω για φαγητό![]()

Και μετά με αυτές τις κάλτσες θα πάμε έξω για φαγητό![]()
Θα παρει αυτες τις καινούριες μποτες με τσεπακι της μοδος να λεει ψεματα οτι εχει λεφτα μεσα αλλα να βαζει μεζεδες κρυφαΤώρα που θα είσαι μόνο με τις κάλτσες έχεις και σοβαρή δικαιολογία για το οτι δεν είχες που να βάλεις πορτοφόλι![]()
Εεεπππ τι κάνεις τέτοια ώρα μέσα εσύ; Γρήγορα για ύπνο και μπες πάλι στις 5 το πρωίΝα παιξεις τωρα πουκαμισιά τραϊμπαλιάρικη με σαλτσα απο κοκορα κρασατο κ μαρεσει εδω που δεν λες για ποτο για ξεκάρφωμα λιγο τπτ ετεροντροπη νιωθω τα βυζια μ κανανε bounce![]()
ξερεις γιατι τα βυγζια της κανανε bounceΣύρμα ήρθε ο γαμπρός![]()
Όσο για αυτο μην ανησυχείς κούκλα μου πάντα βρίσκει που θα κρύψει φαγητό ,ακολουθεί την μέθοδο των μυρμηγκιώνΘα παρει αυτες τις καινούριες μποτες με τσεπακι της μοδος να λεει ψεματα οτι εχει λεφτα μεσα αλλα να βαζει μεζεδες κρυφα
Να με παρει ο γαμπρος @Mythical Zoan αγκαλιτσα να με παρηγορήσει να τον βυζοπνιξω χουχουλιαρικαΑμελί τι έπαθες γλυκιά μου με τον καιρό![]()
Φαντάζει ωραίο το θέαμα πάντωςξερεις γιατι τα βυγζια της κανανε bounce![]()
ψυχουλες μουΝα με παρει ο γαμπρος @Mythical Zoan αγκαλιτσα να με παρηγορήσει να τον βυζοπνιξω χουχουλιαρικα
Τέτοια θέλω να ακούωΝα με παρει ο γαμπρος @Mythical Zoan αγκαλιτσα να με παρηγορήσει να τον βυζοπνιξω χουχουλιαρικα
Αιμοβόρα είσαιΝα με παρει ο γαμπρος @Mythical Zoan αγκαλιτσα να με παρηγορήσει να τον βυζοπνιξω χουχουλιαρικα
....τον εχω λιγο απασχολημενο τωρα, γινεται να παρηγορηθεις με κεφτεδακια κ τις καλτσες του @Xaramofais ?!?!?Να με παρει ο γαμπρος @Mythical Zoan αγκαλιτσα να με παρηγορήσει να τον βυζοπνιξω χουχουλιαρικα
Μακάρι να πάμε όλοι μας απο τέτοιο πνιγμό, άγιο θα έχουμεΑιμοβόρα είσαι
Αυτός να σε παρηγορεί και εσύ να τονπνιγεις..
![]()
Έλα σου έχω τα καλύτεραΠροτιμούμε τα ελληνικά πεπόνια
![]()
![]()
![]()
Στα λόγια μου έρχεσαιΜακάρι να πάμε όλοι μας απο τέτοιο πνιγμό, άγιο θα έχουμε![]()
για ισπανικο παει η δουλεια!δεν το εμαθες απο εμεναΑιμοβόρα είσαι
Αυτός να σε παρηγορεί και εσύ να τονπνιγεις..
![]()
ωνσγ!![]()
Παμε λιγο!! Ζητώ συγγνώμη ειμαι με πιτζαμακια αλλα συμβαίνει τωρα!