You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 959K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Ναι νομίζω αυτή είναι. Δεν την εχώ πάρει τώρα στο καινούριο της σημείο αλλά αυτή πρέπει να ναι όπως την βλέπω στην περατζάδα.Η Σόνια παίζει ακόμα κοντά στο Mir;anda? Παλιά έκανε τράμπες και πήγαινε και στο ρουφ εκτός απο παραλιακή
Mutunus Tutunus
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.672
- Πόντοι
- 1.071
Λέω να κάνω μια καταδρομική σήμερα να δω τι παίζει τώρα που ψιλοφτιάχνει ο καιρός και έχουν γυρίσει και από διακοπές Πάσχα...
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.197
- Πόντοι
- 3.656
Τι φόραγε η κυρία σήμερα με το κρύο
Κατά καιρούς κάνει κορυφαίες εμφανισεις
Μίνι μαύρο και μπλούζα ανοιχτή να φαίνεται βυζιΤι φόραγε η κυρία σήμερα με το κρύο
Αν δεν την βρεις γτ χτες δεν την είδα εγω πάρε Άνταλεω σημερα να δοκιμασω την ξανθια στον Μαρμαριδη. Φοβαμαι το να μην φαω φολα ομως.. διαβασα τι ειχαν πει για αυτην οι συναγωνιστες αλλα δεν πειθομαι.. Μετα ελεγα να ρωτησω αν αυτη στο avensis αξιζει.
Mutunus Tutunus
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.672
- Πόντοι
- 1.071
Εγώ που πήρα Αντα την Κυριακή, καθώς δεν υπήρχε τίποτα αλλό εκτός από αυτή και αυτη στο Μαρμαρίδη, δεν τρελάθηκα.Αν δεν την βρεις γτ χτες δεν την είδα εγω πάρε Άντα
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.197
- Πόντοι
- 3.656
Άρα μη ρωτάς γιατί ούτε για αυτήν θα πειστειςλεω σημερα να δοκιμασω την ξανθια στον Μαρμαριδη. Φοβαμαι το να μην φαω φολα ομως.. διαβασα τι ειχαν πει για αυτην οι συναγωνιστες αλλα δεν πειθομαι.. Μετα ελεγα να ρωτησω αν αυτη στο avensis αξιζει.

Του Μαρμαρίδη την έχεις πάρει;Εγώ που πήρα Αντα την Κυριακή, καθώς δεν υπήρχε τίποτα αλλό εκτός από αυτή και αυτη στο Μαρμαρίδη, δεν τρελάθηκα.
Mutunus Tutunus
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.672
- Πόντοι
- 1.071
Οχι. Προσωπικά δεν μου κάνει κλικ...Του Μαρμαρίδη την έχεις πάρει;
Mutunus Tutunus
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.672
- Πόντοι
- 1.071
Εγώ πάντως 2 περάσματα έκανα με το αμάξι από την τύπισα στο Avensis, σταμάτησα και τις 2 φορές δίπλα της, σημασία δνε έδωσε. Κοίταζε το κινητό της. Βέβαια απλά σταμάτησα και άνοιξα παράθυρο. Ισως έπρεπε να κάνω λίγο φασαρίαλεω σημερα να δοκιμασω την ξανθια στον Μαρμαριδη. Φοβαμαι το να μην φαω φολα ομως.. διαβασα τι ειχαν πει για αυτην οι συναγωνιστες αλλα δεν πειθομαι.. Μετα ελεγα να ρωτησω αν αυτη στο avensis αξιζει.
donp4679
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 23
- Like
- 869
- Πόντοι
- 1.011
δεν της εχω μιλησει ποτε. ισως το επιχειρησω αναλογα την ορεξη μου. Παντως γενικα δεν βλεπω να εχει κινηση και φενεται πως την εχει βαρεσει η βαρεμαρα. Εναν ειχα δει ΠΕΡΣΙ να της μιλαει, φαντασου, και περναω συχνα γιατι παω βολτες προς γλυφαδα συνεχειαΕγώ πάντως 2 περάσματα έκανα με το αμάξι από την τύπισα στο Avensis, σταμάτησα και τις 2 φορές δίπλα της, σημασία δνε έδωσε. Κοίταζε το κινητό της. Βέβαια απλά σταμάτησα και άνοιξα παράθυρο. Ισως έπρεπε να κάνω λίγο φασαρία![]()
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.578
- Πόντοι
- 206
Από τιμές τα κορίτσια και από ξενοδοχεία ή καβάτζες, τί παίζουν εκεί παιδιά;
Συνήθως 30 πίπα 40 γαμησι αυτές στο τρίγωνο από βούλα μεριά δεν ξέρω τι παίζει. Για ξενοδοχείο είχα ρωτήσει αυτή στο Μαρμαρίδη είχε πει 150 η ώρα και 80 η μισή. Προφανώς δεν ιβρα γτ σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις εσκορτ πολύ ανώτερες εμφανισιακάΑπό τιμές τα κορίτσια και από ξενοδοχεία ή καβάτζες, τί παίζουν εκεί παιδιά;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις