Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Απρ 2025
Like
115
Πόντοι
0
Καλημέρα και χρόνια πολλά,πριν κάνα χρόνο είχα πάρει για μασάζ μια κοπέλα από την Χρυσή ευκαιρία.η συνάντηση έγινε σε χοτελ στην Κατεχάκη.απο εμφάνιση δεν έλεγε πολλά και μου είχε πει 20€ μια ώρα μόνο μασάζ,όταν βρεθήκαμε και την ρώτησα για κάτι παραπάνω μου είπε μόνο αν θςλω να τον παιξω όσο μου κάνει μασάζ.Τελικα μετά από ψηστηρι δέχτηκε για φραπέ με έξτρα 20€.Γενικα δεν κάτι το ιδιαίτερο αλλά ήταν ψιλό ερασιτεχνικό και είχε την φάση του.η κοπέλα λεγόταν Αντωνία αν έχει κανείς εμπειρία

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
14
Like
1.624
Πόντοι
1.071
VIP massage έχει κανείς εικόνα για εύρος τιμών. Όχι του massage.

m_george

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
2.114
Πόντοι
441
Καλησπέρα συναγωνιστές, πριν πολύ καιρό η πρώτη μου εμπειρία ήταν με το VIP , η οποία ήταν πολύ δυνατή από ότι θυμάμαι, τώρα που επιστρέφω στο άθλημα... λέω να ξαναδοκιμάσω με VIP, ποια συστήνετε? έχετε προτάσεις? ευχαριστώ για την βοήθεια!

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.271
Πόντοι
1.796
Έχω να πάρω από vip από όταν ήταν η Χρυσή και η Αριάδνη.
Όποια άλλη δοκίμασα δεν συγκρινόταν.
Θα πρότεινα να δοκιμάσετε κάτι safe όπως deluxe που θα πάρεις είτε οκ μασάζ, είτε οκ έξτρα.

m_george

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
2.114
Πόντοι
441
Έχω να πάρω από vip από όταν ήταν η Χρυσή και η Αριάδνη.
Όποια άλλη δοκίμασα δεν συγκρινόταν.
Θα πρότεινα να δοκιμάσετε κάτι safe όπως deluxe που θα πάρεις είτε οκ μασάζ, είτε οκ έξτρα.
σε ευχαριστώ, τι προτείνεις από Deluxe?

ersilu

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς από art massage? Μία Χριστίνα φαίνεται πολύ δυνατό κομμάτι
Δεν εχω δοκιμασει επικοινωνησα μονο αλλα μολις ζητησα καποιες παραπανω πληροφοριες μου την ειπε και με μπλοκαρε. Οποτε το γραφειο ειναι στα πολυ ΔΕΝ

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
304
Πόντοι
21
Τιποτα νεα απο νατασα μονροε?
Κανεις προσφατη εμπειρια?

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.223
Πόντοι
736
Ναι και να προσθέσω ότι το deluxe είναι από τα λίγα γραφεία που κάνει συχνές ενημερώσεις
Ρε μάγκες τις ενημερώσεις που μπαίνετε και τις βλέπετε? Έχω περάσει το deluxe στις επαφές μου αλλά αρχιδια, δε μπορώ να δω τίποτα απολύτως

• Χαχα
Αντιδράσεις: ambe77

Likelg

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
37
Πόντοι
0
Ρε μάγκες τις ενημερώσεις που μπαίνετε και τις βλέπετε? Έχω περάσει το deluxe στις επαφές μου αλλά αρχιδια, δε μπορώ να δω τίποτα απολύτως
Λογικά πρέπει και αυτοί να έχουν κάνει αποδοχή..

CaptainNemo

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Κριτικές
5
Like
311
Πόντοι
20
Δεν αρκεί που έβαλες εσύ το τηλέφωνο στις επαφές σου, θα πρέπει να το βάλουν και αυτοί. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να έχεις στείλει τουλάχιστον ένα μήνυμα προς αυτούς, για να ξεκινήσει η επικοινωνία σας και κατά συνέπεια, να λαμβάνεις και συ τις ενημερώσεις τους. Το ίδιο συμβαίνει με όλους τους λογαριασμούς Whatsapp (και όχι μόνο).

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.223
Πόντοι
736
Οκ, ευχαριστώ πολύ να είστε καλά

SLIM SHADY