φίλε οι πιάτσες και ειδικά οι εξαθλιωμένες της ομόνοιας είναι το κομμάτι της πορνείας που δεν έχει οικονομικό αντικείμενο για κανένα, ούτε για τους μπάτσους ούτε για το σάιτ. Το 2012 έγινε κάτι για αντιπερισπασμό, ήταν ειδικές οι συνθήκες. Τώρα στ αρχίδια τους όλων.χμμ, το αντίθετο, κατά την ταπεινή μου γνώμη οι ακάποτοι θα πρέπει να αποκλείονται από το σάιτ.
Οι ίδιοι ας κάνουν ότι θέλουν με το πουλί τους, ας το κόψουν κι ας το κάνουν κοκορέτσι. Αλλά η κοπέλα δεν φταίει σε τίποτα, ΕΙΔΙΚΑ οι εξαρτημένες που καίγονται για τη δόση τους και θα δεχτούν ακάποτα για ένα εξτραδάκι. Είναι εκβιασμός, δεν είναι μαγκιά.
Γενικά, όλους αυτούς που υπερηφανεύονται για την άθλια συμπεριφορά τους στις εργαζόμενες και μας το τρίβουν και στα μούτρα, οι αντμίν πρέπει να τους πετάνε έξω από το σάιτ, αλλιώς είναι σαν να τους σιγοντάρουν.
Αν με διαβάζει κάποιος από τους αντμίν, ας μου απαντήσει αν λέω μαλακίες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.993
- Πόντοι
- 456
Καλησπερα φιλε μου , ο τυπος μας περιπαιζει και δεν μας τυραννα του αρεσουν οι φαρσες γενικα η ανακατοσουρα !!!???μη μας τυραννας μυστη
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.811
- Πόντοι
- 456
Ε Δν θέλω να κρίνω τώρα μλκια είναι αυτό πρέπει να σαι παρτάλι να το κάνειςΚαλησπερα φιλε μου , ο τυπος μας περιπαιζει και δεν μας τυραννα του αρεσουν οι φαρσες γενικα η ανακατοσουρα !!!
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.993
- Πόντοι
- 456
Αλοπροσαλος ειναι , και δεν πιστευω οτι υπαρχει η κοπελα και μαλιστα να ανεβασει και φωτο !!!!! θα φανει καποια στιγμη ποσο ψεμα η αληθεια ειναι !!!Ε Δν θέλω να κρίνω τώρα μλκια είναι αυτό πρέπει να σαι παρτάλι να το κάνεις
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 2.444
- Πόντοι
- 506
Καλησπέρα.Υπαρχει φωτο της Ντορας?Ρε παιδια μηπως η Ντορα ειναι η Δωρα με τα πρασινα ματια που βαζει κορδελες στα μαλλια τα οποια ειναι κοντα σχετικα?Η αδυνατη με το καλο σωμα που γραφει ωραια γυμνη?Εχει και τατου μου φαινεται.Γιατι και η Ελιζαμπεθ εμενα μου συστηθηκε ως Μπετυ οποτε η Ντορα μπορει να ναι η Δωρα
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.492
- Πόντοι
- 6.246
Αν και ο καιρος χαλασμενος,γιατι οχι ενα κατεβασμα που ευνοει το κατι παραπανω καθως δε θα χουν δουλεια
Καλησπέρα. Καταδρομική εχθές στο τρίγωνο γύρω στις 20,00. Δεν είχε πολλά πράγματα. Λόγω έλλειψης χρόνου (και επειδή δεν είχα πάει με κινέζα) πήρα κινεζα ελενα αν θυμάμαι καλά. πολύ βαθύ τσιμπούκι και τίποτε άλλο. Δεν είναι κάτι τι ιδιαίτερο. Μέτα που έφευγα είδα ψιλή νταρντάνα με πιασίματα μαλλί πιασμένος κότσος μου φάνηκε ξανθό προς το άσπρο. Ήτανε έξω από το προποτζίδικο με έναν παππού που τις κόλλαγε συνέχεια και δεν μπορούσα να μάθω πληροφορίες. Ξέρουμε κάτι?
@SpermCountry καλά κάνεις και πηδάς Ακαποτα και τραβάς βίντεο! Ευχαριστώ που το ανεβάζεις! Με καυλωνεις και πηγαίνω και πηδάω κι εγώ. Γερός να είσαι πάντα εύχομαι
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.492
- Πόντοι
- 6.246
Ανταποδιδω@SpermCountry καλά κάνεις και πηδάς Ακαποτα και τραβάς βίντεο! Ευχαριστώ που το ανεβάζεις! Με καυλωνεις και πηγαίνω και πηδάω κι εγώ. Γερός να είσαι πάντα εύχομαι
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.492
- Πόντοι
- 6.246
Παρακαλω περιττα μηνυματα και περιττες ερωτησεις να λειπουν.Ουτε νταβας ειμαι ουτε βλεπω να γινω νταβατζης ωστε να τις εχω αποκλειστικα ετοιμες οταν και οποτε θελετε.Οτι ξερω λεω κ μετα απο παρα πολλες καθοδους.Δεν ειμαι ολη μερα εκει ουτε καθομαι διπλα στη καθεμια μη φυγει.Θελω να πω ζητατε αυτο που δε θα κανετε,ε δε το κανω.Το που ειναι ποιες και ποτε δε μπορω να το ξερω γι αυτο κ οταν δω καποια που ψαχνετε μπαινω γραφω,απο κει κ περα γραφω μετα πληρη.Δε θα κατσω πιο πολυ απ οτι εσεις κ δε καθομαι παντου κ παντα οπως νομιζετε.Αλλοι λενε γενικολογα κ δε ρωτατε.Πιο αναλυτικα δε γινεται απ οσο τα λεω,τις ρωταω κ τα λεω συν οσο παρατηρησω,το οτι ειμαι εκει δε σημαινει οτι ειναι εκει.Δε μενω στα ξενοδοχεια ουτε ειμαι του κυκλωματος.Ψαχνετε?Λεω οσα ξερω αν ξερω μαζι με τηλ αν εχω.Δε σας αρεσει?Ρωτηστε αλλου η πηγαιντε.Δεν ειμαι γραφειο ουτε site αγγελιων.Τα λεω δημοσια ολα εκτος τηλεφωνων γτ δε πρεπει κ τα παιρνετε με μηνυματα,απο κει κ περα προβλημα σας.Κ μιας κ το πα,οποιοι θελουν σημερα η αυριο μου λενε γιατι θα γινουν σχεδον σιγουρα καθοδοι.Ισως και με συνδυασμο μπουρδελοτσαρκων.
Johnny_Poker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα εδώ κ 2 μέρες από τρίγωνο κ βάζω στο μάτι την μαύρη με το ξυρισμένο κεφάλι κ την κωλαρα! Είναι αυτή που έχουν γράψει πολλοί πώς είναι αψυχολογητη. Πότε δεν της έδινα σημασία γιατί φόραγε παλιό ρούχα. Τώρα φοράει κολλητά κ έχω μείνει με την κωλαρα που έχει.
Της πιανω ευγενικά την κουβέντα στα αγγλικά κ μου λεγε όχι κ όχι, ότι δεν δουλεύει, ε ρε πουστη μου λέω καλά τα λέγανε. Πάω να φύγω ξανά γυρνάω κ της λέω πόσα? Αφού ξέρω ότι δουλεύεις. Μου λέει 30-40. Τι λες της λέω αφού ξέρω ότι περνεις 15-20. Κ μου λέει οκ 20. Δν την πήρα γτ είχα δουλειά, κ πάω σήμερα κ τι μου λέει? 27! Της λέω χτες μου είπες 20 τι 27? Έλεγε κάτι ακαταλαβιστικα του τύπου ότι θέλω λέω κ ζητάω κ πως θέλει κάτι να πιει. Ξενερώνω κ μου λέει 25, δν κατέβαινε στα 20.
Έφυγα κ πήγα μετάξι όπου με 10 εξυπηρετήθηκα από την κολομβιανή/Βενεζουέλα λατίνα με κωλαρα κ σωματαρα Βάνα στο Μ.Αλεξανδρου 21 εισογειο.
Της πιανω ευγενικά την κουβέντα στα αγγλικά κ μου λεγε όχι κ όχι, ότι δεν δουλεύει, ε ρε πουστη μου λέω καλά τα λέγανε. Πάω να φύγω ξανά γυρνάω κ της λέω πόσα? Αφού ξέρω ότι δουλεύεις. Μου λέει 30-40. Τι λες της λέω αφού ξέρω ότι περνεις 15-20. Κ μου λέει οκ 20. Δν την πήρα γτ είχα δουλειά, κ πάω σήμερα κ τι μου λέει? 27! Της λέω χτες μου είπες 20 τι 27? Έλεγε κάτι ακαταλαβιστικα του τύπου ότι θέλω λέω κ ζητάω κ πως θέλει κάτι να πιει. Ξενερώνω κ μου λέει 25, δν κατέβαινε στα 20.
Έφυγα κ πήγα μετάξι όπου με 10 εξυπηρετήθηκα από την κολομβιανή/Βενεζουέλα λατίνα με κωλαρα κ σωματαρα Βάνα στο Μ.Αλεξανδρου 21 εισογειο.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.492
- Πόντοι
- 6.246
Τι ωρα?Ειδαμε 3 φορες μαυρη που δε σιγουρευτηκαμε,μια στη σωκρατους που μαλλον κατι ρωτουσε,μια με φορμα και καλλυμενο κεφαλι κ μια με κανονικα ρουχα,οι δυο τελευταιες ΧαλκοκονδυληΠέρασμα εδώ κ 2 μέρες από τρίγωνο κ βάζω στο μάτι την μαύρη με το ξυρισμένο κεφάλι κ την κωλαρα! Είναι αυτή που έχουν γράψει πολλοί πώς είναι αψυχολογητη. Πότε δεν της έδινα σημασία γιατί φόραγε παλιό ρούχα. Τώρα φοράει κολλητά κ έχω μείνει με την κωλαρα που έχει.
Johnny_Poker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Είναι αυτή που καμιά φορά καλύπτει το κεφάλι με κάνα ρούχο, όχι πάντα κάποιες φορές. Από το μεσημέρι κ μέχρι λίγο πριν νυχτώσει την πετυχαίνω. Κωλαρα!!!!Τι ωρα?Ειδαμε 3 φορες μαυρη που δε σιγουρευτηκαμε,μια στη σωκρατους που μαλλον κατι ρωτουσε,μια με φορμα και καλλυμενο κεφαλι κ μια με κανονικα ρουχα,οι δυο τελευταιες Χαλκοκονδυλη
Δν έχει στάνταρ μέρος, πάει παντού. Από το προπατζιδικο απέναντι στο Λίμπερτι, Ορφέα, Χαλκοκονδύλη κ Καποδιστρίου επίσης.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.492
- Πόντοι
- 6.246
Αν ηταν και πιο φανερη θα ταν παρα πολυ καλυτερα!Θελει που θελει λεφτα,κανει τρελες και τα χανει,ειτε ειναι 1 ειτε ειναι 2 ειτε ειναι 3,δουλευουν με κρυφτο,δε βγαινει ακρη,γαμησε ταΕίναι αυτή που καμιά φορά καλύπτει το κεφάλι με κάνα ρούχο, όχι πάντα κάποιες φορές. Από το μεσημέρι κ μέχρι λίγο πριν νυχτώσει την πετυχαίνω. Κωλαρα!!!!
Johnny_Poker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Μπορεί να της τα δώσω όταν θα έχω όρεξη κ εκεί θα την ξεσκίσω την καριολα.Αν ηταν και πιο φανερη θα ταν παρα πολυ καλυτερα!Θελει που θελει λεφτα,κανει τρελες και τα χανει,ειτε ειναι 1 ειτε ειναι 2 ειτε ειναι 3,δουλευουν με κρυφτο,δε βγαινει ακρη,γαμησε τα
Σήμερα 12:00-14:00 ήμουν πάλι κ έψαχνα την μιλφ Ελληνίδα Άντζελα, τίποτα, το γκρανι Λούση άφαντη. Ήταν ένα γκρανι που το μπάνιζα καιρό για γούστα, νόμιζα πως ήταν η Τατιάνα που λέτε εδώ με τα βαθιά πράσινα ή γαλάζια ματια. Κατερίνα την λένε κ αυτή βαθιά πράσινα μάτια εχει, είναι πάντα εκεί, Χαλκοκονδύλη, από τα γκρανι είναι από τις καλοστεκουμενες. 20 πήρε κ δν έβγαλε κιχ σε τίποτα, ούτε μα ούτε σου. Τον έφαγε δυνατά κ γουσταρε.
Την ρώτησα για την Λούση που είναι κ δν την βρίσκω? Μου λέει μάλλον πήγε Ουκρανία. Την ρωτάω θα ξανά έρθει? Μου απαντάει σίγουρα.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.492
- Πόντοι
- 6.246
Αφου εκανες τη δουλεια μια χαρα.Εγω σχεδον παντα βλεπω συγκεκριμες γκρανι που καθονται οταν εχουν αποσυρθει σχεδον ολες κ μετα αποσυρονται κ οι τελευταιες.Στα αλλα κομματια ειχε τιποτα?Μπορεί να της τα δώσω όταν θα έχω όρεξη κ εκεί θα την ξεσκίσω την καριολα.
Σήμερα 12:00-14:00 ήμουν πάλι κ έψαχνα την μιλφ Ελληνίδα Άντζελα, τίποτα, το γκρανι Λούση άφαντη. Ήταν ένα γκρανι που το μπάνιζα καιρό για γούστα, νόμιζα πως ήταν η Τατιάνα που λέτε εδώ με τα βαθιά πράσινα ή γαλάζια ματια. Κατερίνα την λένε κ αυτή βαθιά πράσινα μάτια εχει, είναι πάντα εκεί, Χαλκοκονδύλη, από τα γκρανι είναι από τις καλοστεκουμενες. 20 πήρε κ δν έβγαλε κιχ σε τίποτα, ούτε μα ούτε σου. Τον έφαγε δυνατά κ γουσταρε
Johnny_Poker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Στο καρτοτηλέφωνο στην Χαλκοκονδύλη είναι ένα μικρό τούμπανο κ η φίλη της απέναντι στο προπατζιδικο. Σκουρόχρωμες κ οι 2, δυνατά κομμάτια αλλά δν ξέρω γτ μου μοιάζουν για φολες. Στον Ορφέα τίποτα, στην Καποδιστρίου οι ίδιες, η αλβανιδοκωλαρα στην θέση της, έχει μεγαλώσει ο κωλος της. Σωκράτους κ γωνία με Access τίποτα. Σαν να μου φαίνεται ότι τα πρωινά-μεσημερι έχουν γίνει χειρότερα τα πράγματα με προηγούμενες χρονιές. Το βράδυ μπορεί να δεις κ τίποτα καινούργιο αλλά το πρωί μου φαίνεται έχει χαλάσει πολύ.Αφου εκανες τη δουλεια μια χαρα.Εγω σχεδον παντα βλεπω συγκεκριμες γκρανι που καθονται οταν εχουν αποσυρθει σχεδον ολες κ μετα αποσυρονται κ οι τελευταιες.Στα αλλα κομματια ειχε τιποτα?
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.492
- Πόντοι
- 6.246
Ιδια ειναι,συνεχως ιδια εικονα τελικα ανεξαρτητου βαρδιας,ναι αυτες οι μικρες ειναι Η Τανια κ η Βανεσσα,απ τις πιο αξιολογες εμφανισεις αλλα ποιος θα δοκιμασει να μας πει?Ζητανε 40 και 30,δε μπορω με τοσα.Πλεον πιο κωλοφαρδος θα σαι αν αποφασισει καμια να κατεβει πχ να βγει να φαει κτλ παρα ως δουλεια,υποψιαζομαι οτι εφτιαξαν πελατες κ λειτουργουν μεσω τηλεφωνου η αλλαξαν ζωη βρηκαν γκομενους βρηκαν που να μενουν πηραν επιδομα κτλ,δε γινεται οι Ελληνιδες να μειωνονται κ να αυξανονται οι αλλες κ οποιες Ελληνιδες ειναι ιδιες κ ιδιες η πρεζοπεριοχης.Να δουμε για καλοκαιρι αλλα το προβλημα ειναι η χρεωση που χει καθοριστει 30+ για εμφανισιμη/εμφανισημες αρα δε δοκιμαζουμε κ δε ξερουμε,μονο Αλμπενα κ Τιλα λενε λογικη τιμη τυπου 20-25 με κινδυνο παντα,αν δε φτιαξεις κονε δε παιζει καλη φαση κ δε ξερω κι αν αφησουν κονε οι ξενοφερτες,προτιμω να κανω επιθεσεις σε περαστικες που αγοραζουν οταν ειναξ καλες παρα να προσπαθω για ξενοφερτη,ερωτηματικο σε Μελεκ διοτι δειχνει ευχαρηστη αλλα φιλη Μικης κ ξερεις που λενε δειξε μου το φιλο σουΣτο καρτοτηλέφωνο στην Χαλκοκονδύλη είναι ένα μικρό τούμπανο κ η φίλη της απέναντι στο προπατζιδικο. Σκουρόχρωμες κ οι 2, δυνατά κομμάτια αλλά δν ξέρω γτ μου μοιάζουν για φολες. Στον Ορφέα τίποτα, στην Καποδιστρίου οι ίδιες, η αλβανιδοκωλαρα στην θέση της, έχει μεγαλώσει ο κωλος της. Σωκράτους κ γωνία με Access τίποτα. Σαν να μου φαίνεται ότι τα πρωινά-μεσημερι έχουν γίνει χειρότερα τα πράγματα με προηγούμενες χρονιές. Το βράδυ μπορεί να δεις κ τίποτα καινούργιο αλλά το πρωί μου φαίνεται έχει χαλάσει πολύ.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.492
- Πόντοι
- 6.246
Χαλκοκονδυλη
Η μυστηρια μαυρη εθεαθη κ ειχε τη γνωστη κουκουλα αλλα κωλος με κολλαν
Liberty
Καινουρια γυφτε παρουσια
Βερανζερου
Μαρια-Ελενα στον πεζοδρομο
Ορφεας
4 νεοφερτες ολες μικρες.Ειπαν Κολομβιανες αλλα δε ξερω.Λοιπον 2 ρωτησαμε δυο αφησαμε,η μια Τανια 40 ευρω,η αλλη ονομα δε ξερω ειπε 35 ευρω.Οι 3 ειναι ωραιες,η 4η ειναι απλως πιο νταρντανα
Η μυστηρια μαυρη εθεαθη κ ειχε τη γνωστη κουκουλα αλλα κωλος με κολλαν
Liberty
Καινουρια γυφτε παρουσια
Βερανζερου
Μαρια-Ελενα στον πεζοδρομο
Ορφεας
4 νεοφερτες ολες μικρες.Ειπαν Κολομβιανες αλλα δε ξερω.Λοιπον 2 ρωτησαμε δυο αφησαμε,η μια Τανια 40 ευρω,η αλλη ονομα δε ξερω ειπε 35 ευρω.Οι 3 ειναι ωραιες,η 4η ειναι απλως πιο νταρντανα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 812K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 495