North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.395
- Πόντοι
- 1.346
Εχει αδεια.. Την αλλη βδομαδα γυρναει.Καυλιαριδες, η Ριτα δουλευει ή την εκανε.???
Εχει αδεια.. Την αλλη βδομαδα γυρναει.Καυλιαριδες, η Ριτα δουλευει ή την εκανε.???
Στειλε ινστα. να δοκιμασουμε κι εμεις.Παιδιά γνωρίζει κανείς για την Αλίκη που δούλευε στο Black Angels και Bad Girls; Κάποιοι έγραψαν ότι πήγε Κρήτη. Εγώ την έχω φίλη στο insta. Έχω στείλει πολλές φορές μυνήματα αλλά καμία απάντηση. Αν ξέρει κανείς ας πει έστω και σε PM. Ευχαριστώ.
Για την κοπελα που θα δουλεψει στο μπελα ντονα λες;
Μεταγραφή απο αλυσίδα με οίκους σε αρκετές περιφεριακές πόλεις. (Προσπάθησαν και Θεσσαλονίκη αλλα χωρίς επιτυχία ...)
Μια κριτική που βρήκα, και κλασσικά απογοητευτική ... ...
![]()
Ωραίο αλλά μέχρι εκεί | Κριτική με βαθμολογία 5.8 από το μέλος kmany
Κριτική για το Erotic Studio (Καλαμάτα) από τον kmany με βαθμολογία 5.8 στις 09 Αυγούστου, 2024www.bourdela.com
Σίγουρα πρέπει να εχει και άλλες αναφορές, όποιος βρεί προσθέτει !
ΑκριβώςΓια την κοπελα που θα δουλεψει στο μπελα ντονα λες;
Οντως, στην θεση της ειχε 2 ανοστες μελαχρινες, σε καθε ενα απο τα τρια σπιτια ανοιχτα, δεν συγκρατισα ονοματα, η μια Μελινα.??? και η αλλη λατινα ατσουμπαλη. Δυσκολα....Εχει αδεια.. Την αλλη βδομαδα γυρναει.
Τι γούστα έβγαζε η καβλιαραΠαιδιά γνωρίζει κανείς για την Αλίκη που δούλευε στο Black Angels και Bad Girls; Κάποιοι έγραψαν ότι πήγε Κρήτη. Εγώ την έχω φίλη στο insta. Έχω στείλει πολλές φορές μυνήματα αλλά καμία απάντηση. Αν ξέρει κανείς ας πει έστω και σε PM. Ευχαριστώ.
Δεν την ξερω φιλε.Ακριβώς
ποτε δουλευε εκει;Παιδιά γνωρίζει κανείς για την Αλίκη που δούλευε στο Black Angels και Bad Girls; Κάποιοι έγραψαν ότι πήγε Κρήτη. Εγώ την έχω φίλη στο insta. Έχω στείλει πολλές φορές μυνήματα αλλά καμία απάντηση. Αν ξέρει κανείς ας πει έστω και σε PM. Ευχαριστώ.
Πέρσι τέτοια εποχή μέχρι το καλοκαίριποτε δουλευε εκει;
σε αυτα δεν πηγαινω οποτε μαλλον δεν την εχω δει.Ελληνιδα δηλωνε;Πέρσι τέτοια εποχή μέχρι το καλοκαίρι
Ναι μίλαγε καλά ελληνικά σχεδόν φυσικόσε αυτα δεν πηγαινω οποτε μαλλον δεν την εχω δει.Ελληνιδα δηλωνε;
petit μονο στο σωμα γιατι ηλικιακα ηταν 35αραΝαι μίλαγε καλά ελληνικά σχεδόν φυσικό
Ελληνίδα ήταν λογικά
Petit που έβγαζε σκληρά γουστα
ρε μηπως λες μια κοντη ξανθια που δουλευε στο ασπρο γωνιακο,στον χαλικοδρομο;Δεν μου ερχεται το ονομα της,απο Αριδαια ελεγε πως ειναιΝαι μίλαγε καλά ελληνικά σχεδόν φυσικό
Ελληνίδα ήταν λογικά
Petit που έβγαζε σκληρά γουστα
Εκείνη είναι η Αγγελική και είναι τσιγγάναρε μηπως λες μια κοντη ξανθια που δουλευε στο ασπρο γωνιακο,στον χαλικοδρομο;Δεν μου ερχεται το ονομα της,απο Αριδαια ελεγε πως ειναι
α μπραβο,Αγγελικη.Δεν νομιζω πως ειναι γυφτακι.Γαμιοταν με τρελα παντωςΕκείνη είναι η Αγγελική και είναι τσιγγάνα
Επικίνδυνα μπορώ να πω, σήμερα είναι γιουβαρλακια μπραβο,Αγγελικη.Δεν νομιζω πως ειναι γυφτακι.Γαμιοταν με τρελα παντως
εχει αποσυρθει εδω και 2-3 χρονιαΕπικίνδυνα μπορώ να πω, σήμερα είναι γιουβαρλακι