Νέα

Παττάγια από το 2025 και μετά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Asuchi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Asuchi

Asuchi

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
969
Πόντοι
81
Ποτε με μαυρες σε τετοια μερη Τραπ
Με προσοχή οι μαύρες ναι. Αν και αυτή ηταν διερχόμενη από άλλη ασιατική χώρα. Και είχε και κάποιον ηλικιωμένο σπόνσορα μαζί! ΛΟΛ

OP
OP
Asuchi

Asuchi

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
969
Πόντοι
81
For Easter.jpg

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.674
Πόντοι
726
Royal φανταζομαι οτι μπαινεις εδω μεσω vpn σωστα;

• Like
Αντιδράσεις: Asuchi

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.674
Πόντοι
726
Γιατί να μπαίνει με vpn;
Γιατι απαγορευεται να επισκεπτεται σελιδες που εχουν να κανουν με πορνεία ή τζογο. Μάλιστα ξερω περιστατικα που ξερουν τι βλεπεις απ το ip σου και σου χτυπανε την πορτα κ σε πανε για καφε. Πιο συγκεκριμενα εχω ακουσει οτι εχουν κατι σαν πρεντατορ που εστω και εξω απ το ξενοδοχειο σου ή ενα καφε να περασουν που εισαι εκει αν εισαι σε καποια σελιδα που εχει αντικειμενο οτι εγραψα παραπανω ξερουν οτι εισαι μεσα κ κατι κανεις

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.674
Πόντοι
726
Ισχυει Royal οτι εδω και δυο τρεις μηνες κλιμακια της αστυνομιας μπουκαρουν βραδυ παρα βραδυ στα κλαμπς κλεινει τις μουσικες κ τους περναει ολους οσους ειναι μεσα κοσκινο με ντραγκ τεστς;

OP
OP
Asuchi

Asuchi

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
969
Πόντοι
81
Ισχυει Royal οτι εδω και δυο τρεις μηνες κλιμακια της αστυνομιας μπουκαρει ατα κλαμπ κλεινει τις μουσικες κ τους περναει ολους οσους ειναι μεσα κοσκινο με ντραγκ τεστς;
Πάντα γινόταν αυτό, αλλά σε Club με ντόπιους. Κάποιες περιόδους λιγότερο άλλες περισσότερο.
Όσα μαγαζιά έχουν καλές σχέσεις με τις αρχές δεν ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.674
Πόντοι
726
Πάντα γινόταν αυτό αλλά σε Club με ντόπιους. Κάποιες περιόδους λιγότερο άλλες περισσότερο.
Καπου επεσε στην αντιληψη μου οτι το κανουν εντονα παντου κ 808 κ Μyst κ παντου, σε βαθμό π εχει πεσει κ η κινηση γενικά. Τραβιέσαι καθολου koh chang για κανα μπανιο;

OP
OP
Asuchi

Asuchi

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
969
Πόντοι
81
Καπου επεσε στην αντιληψη μου οτι το κανουν εντονα παντου κ 808 κ Μyst κ παντου, σε βαθμό π εχει πεσει κ η κινηση γενικά. Τραβιέσαι καθολου koh chang για κανα μπανιο;
Δεν έμαθα κάτι. Δεν ισχύει λογικά. Η κίνηση είναι όπως συνήθως.

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
142
Πόντοι
1
Γιατι απαγορευεται να επισκεπτεται σελιδες που εχουν να κανουν με πορνεία ή τζογο. Μάλιστα ξερω περιστατικα που ξερουν τι βλεπεις απ το ip σου και σου χτυπανε την πορτα κ σε πανε για καφε. Πιο συγκεκριμενα εχω ακουσει οτι εχουν κατι σαν πρεντατορ που εστω και εξω απ το ξενοδοχειο σου ή ενα καφε να περασουν που εισαι εκει αν εισαι σε καποια σελιδα που εχει αντικειμενο οτι εγραψα παραπανω ξερουν οτι εισαι μεσα κ κατι κανεις
Εγώ έμπαινα και εδώ, δεν ήξερα ότι το ψάχνουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom