Asuchi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 969
- Πόντοι
- 81
Με προσοχή οι μαύρες ναι. Αν και αυτή ηταν διερχόμενη από άλλη ασιατική χώρα. Και είχε και κάποιον ηλικιωμένο σπόνσορα μαζί! ΛΟΛΠοτε με μαυρες σε τετοια μερη Τραπ
Με προσοχή οι μαύρες ναι. Αν και αυτή ηταν διερχόμενη από άλλη ασιατική χώρα. Και είχε και κάποιον ηλικιωμένο σπόνσορα μαζί! ΛΟΛΠοτε με μαυρες σε τετοια μερη Τραπ
Γιατί να μπαίνει με vpn;Royal φανταζομαι οτι μπαινεις εδω μεσω vpn σωστα;
Γιατι απαγορευεται να επισκεπτεται σελιδες που εχουν να κανουν με πορνεία ή τζογο. Μάλιστα ξερω περιστατικα που ξερουν τι βλεπεις απ το ip σου και σου χτυπανε την πορτα κ σε πανε για καφε. Πιο συγκεκριμενα εχω ακουσει οτι εχουν κατι σαν πρεντατορ που εστω και εξω απ το ξενοδοχειο σου ή ενα καφε να περασουν που εισαι εκει αν εισαι σε καποια σελιδα που εχει αντικειμενο οτι εγραψα παραπανω ξερουν οτι εισαι μεσα κ κατι κανειςΓιατί να μπαίνει με vpn;
Αυτη με το φουξια στο 4 ειναι πρεζακι να ξερεις. Θελει αρκετη προσοχη.Πασχαλινά ψώνια, τελευταίας στιγμής!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντα γινόταν αυτό, αλλά σε Club με ντόπιους. Κάποιες περιόδους λιγότερο άλλες περισσότερο.Ισχυει Royal οτι εδω και δυο τρεις μηνες κλιμακια της αστυνομιας μπουκαρει ατα κλαμπ κλεινει τις μουσικες κ τους περναει ολους οσους ειναι μεσα κοσκινο με ντραγκ τεστς;
Καπου επεσε στην αντιληψη μου οτι το κανουν εντονα παντου κ 808 κ Μyst κ παντου, σε βαθμό π εχει πεσει κ η κινηση γενικά. Τραβιέσαι καθολου koh chang για κανα μπανιο;Πάντα γινόταν αυτό αλλά σε Club με ντόπιους. Κάποιες περιόδους λιγότερο άλλες περισσότερο.
Δεν έμαθα κάτι. Δεν ισχύει λογικά. Η κίνηση είναι όπως συνήθως.Καπου επεσε στην αντιληψη μου οτι το κανουν εντονα παντου κ 808 κ Μyst κ παντου, σε βαθμό π εχει πεσει κ η κινηση γενικά. Τραβιέσαι καθολου koh chang για κανα μπανιο;
Εγώ έμπαινα και εδώ, δεν ήξερα ότι το ψάχνουνΓιατι απαγορευεται να επισκεπτεται σελιδες που εχουν να κανουν με πορνεία ή τζογο. Μάλιστα ξερω περιστατικα που ξερουν τι βλεπεις απ το ip σου και σου χτυπανε την πορτα κ σε πανε για καφε. Πιο συγκεκριμενα εχω ακουσει οτι εχουν κατι σαν πρεντατορ που εστω και εξω απ το ξενοδοχειο σου ή ενα καφε να περασουν που εισαι εκει αν εισαι σε καποια σελιδα που εχει αντικειμενο οτι εγραψα παραπανω ξερουν οτι εισαι μεσα κ κατι κανεις
Ολα τα ψαχνουν αν μπορουν να κονομησουνΕγώ έμπαινα και εδώ, δεν ήξερα ότι το ψάχνουν
Όλα ΑΚΑ στην κωλάρα της, μύστη μου!