Νέα

Υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν να βάζουν δάχτυλο σε άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 297
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aenaos57

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2019
Like
48
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως δε θεωρώ κρυφογκέι όσους τους αρέσει το δάχτυλο. Πρώτον το κάνουν με άτομα του αντίθετου φύλου και δεύτερον όσο ερεθιστικό ή όχι είναι για μένα που είμαι γυναίκα, το αντίστοιχο ισχύει και για έναν άντρα για την περιποίηση του συγκεκριμένου σημείου ;)
Μην σου πω ότι στον άντρα αρέσει περισσότερο γιατί ερεθίζεται ο προστάτης ενώ η γυναίκα δεν έχει.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Ο Στέλιο Ρόκκος είπε...όποιος τον φάει και δε του αρέσει είναι άντρας αυτός που δεν έχει δοκιμάσει δεν είναι σίγουρο ότι είναι άντρας...είναι σίγουρο ότι το παίζει άντρας. ..
Καλα ο ροκκος το ροκανιζει το καροτο μεσ την νταγκλα του και προσπαθει τωρα να μαζεψει τα αμαζευτα πετωντας φωτοβολιδες στον αερα για παραπλανηση

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
Εννοείται ναι η γυναίκα μου. Πολύ σπάνια αλλά όταν είναι πολύ καυλωμένη και γαμιομαστε όλη μέρα σαν τα κουνέλια έρχεται και η στιγμή που κάνει το χααακκ τούα και βάζει και δάχτυλο και γλωσσα

Diff

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Εννοείται ναι η γυναίκα μου. Πολύ σπάνια αλλά όταν είναι πολύ καυλωμένη και γαμιομαστε όλη μέρα σαν τα κουνέλια έρχεται και η στιγμή που κάνει το χααακκ τούα και βάζει και δάχτυλο και γλωσσα
Και πολυ καλα κανει, κι οσοι το κραζουν αυτο καλο θα ηταν να ξερουν οτι για καποιους (ναι straight) αντρες ειναι μεγαλη ευχαριστηση. Δεν ειναι ολα για ολους, αν δε σ αρεσει / δε συμφωνεις απλα μη το δοκιμαζεις. Αν καποιος αρεσκεται και το γουσταρει, καλα κανει!

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
Και πολυ καλα κανει, κι οσοι το κραζουν αυτο καλο θα ηταν να ξερουν οτι για καποιους (ναι straight) αντρες ειναι μεγαλη ευχαριστηση. Δεν ειναι ολα για ολους, αν δε σ αρεσει / δε συμφωνεις απλα μη το δοκιμαζεις. Αν καποιος αρεσκεται και το γουσταρει, καλα κανει!
Πρέπει να είσαι θεωρώ κρυφοgay εάν θεωρείς ότι εάν σου βάλει δάχτυλο η γυναίκα θα γίνεις πουστης. Εάν δεν σου αρέσει το σταματάς.
Εμένα μου έβαλε δάχτυλο μια 35 άρα γκόμενα που είχα σαν φαντάρος λυσαρα και δεν .ου άρεσε καθόλου οπότε δεν το ξανακάνα ποτέ. Μου το έκανε η γυναίκα μου στα 35 μου και το λατρεψα

Μκακ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
1.975
Πόντοι
201
Και εμένα μου το κάνει η γυναίκα μου και είναι μεγαλη καύλα Στην αρχή δεν ήθελε αλλά σιγά σιγά άρχισε να το κάνει και από μόνη της μου έβαλε και δεύτερο δάχτυλο

jessica_Gr.

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2025
Like
13
Πόντοι
0
Ναι, εμένα μ αρέσει παρα πολύ. Με φτιάχνει η ιδέα ότι όπως με πειράζει εκείνος από πίσω, θα τον πειράζω κι εγώ. Τον γλείφω στον κωλο και μετά τον πειράζω με το δάχτυλο μου ενώ είναι μέσα μου και είμαστε σε ιεραποστολικό. Και με το που νιώσω οτι αρχίζει να το συνηθίζει το δάχτυλο μου, αν και ντρέπεται και δεν το παραδέχεται, χύνω.

Y13

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
9.489
Πόντοι
2.306
Ναι, εμένα μ αρέσει παρα πολύ. Με φτιάχνει η ιδέα ότι όπως με πειράζει εκείνος από πίσω, θα τον πειράζω κι εγώ. Τον γλείφω στον κωλο και μετά τον πειράζω με το δάχτυλο μου ενώ είναι μέσα μου και είμαστε σε ιεραποστολικό. Και με το που νιώσω οτι αρχίζει να το συνηθίζει το δάχτυλο μου, αν και ντρέπεται και δεν το παραδέχεται, χύνω.
Καλώς μας ήλθες Τζέσικα, επαγγελματίας ? ή .... από τιμούλες !

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.405
Πόντοι
456
Αναρωτιεμαι αν στην εποχη μας υπαρχουν γυναικες που τους αρεσει να βαζουν δαχτυλο σε αντρες και να μην το θεωρουν ταμπου...αραγε υπαρχουν ζευγαρια που ειναι παντρεμενα και η γυναικα βαζει δαχτυλο στον αντρα χωρις να τον υποτιμα???
Υπολογίζω πως οι μισές γουστάρουν.
Στις μικρές ηλικίες ίσως οι περισσότερες

jessica_Gr.

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2025
Like
13
Πόντοι
0

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
16.839
Αν ειναι να ηρεμήσει ....το λες και φαρμακο... καταπραΰνει την πουστροδινη ..:coffee:

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
419
Πόντοι
21
Τελικά είναι γκεη η όχι ; Δεν έχω καταλάβει

MonoPasok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2019
Κριτικές
12
Like
590
Πόντοι
990
Αλλο ομοφυλοφιλος, αλλο gay, αλλο καραπουσταριο και αλλο μ αρεσει το δαχτυλο, το στραπον, κτλ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ γιατι μεσα στη φαση ερεθιζεται ο προστατης και χυνω ποταμια. Σε λιγο θα πουμε οτι το να κανεις γλυφομουνι ειναι υποτιμητικο η το γαμας ανασκελα.

agokairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
414
Πόντοι
300
Αλλο ομοφυλοφιλος, αλλο gay, αλλο καραπουσταριο και αλλο μ αρεσει το δαχτυλο, το στραπον, κτλ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ γιατι μεσα στη φαση ερεθιζεται ο προστατης και χυνω ποταμια. Σε λιγο θα πουμε οτι το να κανεις γλυφομουνι ειναι υποτιμητικο η το γαμας ανασκελα.
Φίλε γεια σου , είδα μια κριτική σου για την Αγγελική 2 που τη βρίσκουμε αυτή , κάνα τηλ της παίζει , ευχαριστώ εκ των προτέρων

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.908
Πόντοι
1.056
Φίλε γεια σου , είδα μια κριτική σου για την Αγγελική 2 που τη βρίσκουμε αυτή , κάνα τηλ της παίζει , ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βρε τσάκαλε, είσαι και 10 χρόνια μέλος, την κριτική την είδες, το προφίλ και το νήμα της κοπέλας δεν το είδες???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom