Μην σου πω ότι στον άντρα αρέσει περισσότερο γιατί ερεθίζεται ο προστάτης ενώ η γυναίκα δεν έχει.![]()
![]()
Πάντως δε θεωρώ κρυφογκέι όσους τους αρέσει το δάχτυλο. Πρώτον το κάνουν με άτομα του αντίθετου φύλου και δεύτερον όσο ερεθιστικό ή όχι είναι για μένα που είμαι γυναίκα, το αντίστοιχο ισχύει και για έναν άντρα για την περιποίηση του συγκεκριμένου σημείου ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν να βάζουν δάχτυλο σε άντρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 297
- Εμφανίσεις 58K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 16.536
- Πόντοι
- 3.936
Καλα ο ροκκος το ροκανιζει το καροτο μεσ την νταγκλα του και προσπαθει τωρα να μαζεψει τα αμαζευτα πετωντας φωτοβολιδες στον αερα για παραπλανησηΟ Στέλιο Ρόκκος είπε...όποιος τον φάει και δε του αρέσει είναι άντρας αυτός που δεν έχει δοκιμάσει δεν είναι σίγουρο ότι είναι άντρας...είναι σίγουρο ότι το παίζει άντρας. ..
Και πολυ καλα κανει, κι οσοι το κραζουν αυτο καλο θα ηταν να ξερουν οτι για καποιους (ναι straight) αντρες ειναι μεγαλη ευχαριστηση. Δεν ειναι ολα για ολους, αν δε σ αρεσει / δε συμφωνεις απλα μη το δοκιμαζεις. Αν καποιος αρεσκεται και το γουσταρει, καλα κανει!Εννοείται ναι η γυναίκα μου. Πολύ σπάνια αλλά όταν είναι πολύ καυλωμένη και γαμιομαστε όλη μέρα σαν τα κουνέλια έρχεται και η στιγμή που κάνει το χααακκ τούα και βάζει και δάχτυλο και γλωσσα
john255
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.067
- Πόντοι
- 5.840
Πρέπει να είσαι θεωρώ κρυφοgay εάν θεωρείς ότι εάν σου βάλει δάχτυλο η γυναίκα θα γίνεις πουστης. Εάν δεν σου αρέσει το σταματάς.Και πολυ καλα κανει, κι οσοι το κραζουν αυτο καλο θα ηταν να ξερουν οτι για καποιους (ναι straight) αντρες ειναι μεγαλη ευχαριστηση. Δεν ειναι ολα για ολους, αν δε σ αρεσει / δε συμφωνεις απλα μη το δοκιμαζεις. Αν καποιος αρεσκεται και το γουσταρει, καλα κανει!
Εμένα μου έβαλε δάχτυλο μια 35 άρα γκόμενα που είχα σαν φαντάρος λυσαρα και δεν .ου άρεσε καθόλου οπότε δεν το ξανακάνα ποτέ. Μου το έκανε η γυναίκα μου στα 35 μου και το λατρεψα
jessica_Gr.
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2025
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Ναι, εμένα μ αρέσει παρα πολύ. Με φτιάχνει η ιδέα ότι όπως με πειράζει εκείνος από πίσω, θα τον πειράζω κι εγώ. Τον γλείφω στον κωλο και μετά τον πειράζω με το δάχτυλο μου ενώ είναι μέσα μου και είμαστε σε ιεραποστολικό. Και με το που νιώσω οτι αρχίζει να το συνηθίζει το δάχτυλο μου, αν και ντρέπεται και δεν το παραδέχεται, χύνω.
Y13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 9.487
- Πόντοι
- 2.306
Καλώς μας ήλθες Τζέσικα, επαγγελματίας ? ή .... από τιμούλες !Ναι, εμένα μ αρέσει παρα πολύ. Με φτιάχνει η ιδέα ότι όπως με πειράζει εκείνος από πίσω, θα τον πειράζω κι εγώ. Τον γλείφω στον κωλο και μετά τον πειράζω με το δάχτυλο μου ενώ είναι μέσα μου και είμαστε σε ιεραποστολικό. Και με το που νιώσω οτι αρχίζει να το συνηθίζει το δάχτυλο μου, αν και ντρέπεται και δεν το παραδέχεται, χύνω.
Υπολογίζω πως οι μισές γουστάρουν.Αναρωτιεμαι αν στην εποχη μας υπαρχουν γυναικες που τους αρεσει να βαζουν δαχτυλο σε αντρες και να μην το θεωρουν ταμπου...αραγε υπαρχουν ζευγαρια που ειναι παντρεμενα και η γυναικα βαζει δαχτυλο στον αντρα χωρις να τον υποτιμα???
Στις μικρές ηλικίες ίσως οι περισσότερες
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 19.042
- Πόντοι
- 9.345
Άσε την κοπέλα να πάρει ανάσα τυπε...Καλώς μας ήλθες Τζέσικα, επαγγελματίας ? ή .... από τιμούλες !
jessica_Gr.
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2025
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Θα σε απογοητεύσω, τίποτα, next door girl που μ αρέσει το καλό σεξ.Καλώς μας ήλθες Τζέσικα, επαγγελματίας ? ή .... από τιμούλες !
Y13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 9.487
- Πόντοι
- 2.306
....ο άνθρωπος σου είμαι...Θα σε απογοητεύσω, τίποτα, next door girl που μ αρέσει το καλό σεξ.

MonoPasok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 590
- Πόντοι
- 990
Αλλο ομοφυλοφιλος, αλλο gay, αλλο καραπουσταριο και αλλο μ αρεσει το δαχτυλο, το στραπον, κτλ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ γιατι μεσα στη φαση ερεθιζεται ο προστατης και χυνω ποταμια. Σε λιγο θα πουμε οτι το να κανεις γλυφομουνι ειναι υποτιμητικο η το γαμας ανασκελα.
agokairos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 414
- Πόντοι
- 300
Φίλε γεια σου , είδα μια κριτική σου για την Αγγελική 2 που τη βρίσκουμε αυτή , κάνα τηλ της παίζει , ευχαριστώ εκ των προτέρωνΑλλο ομοφυλοφιλος, αλλο gay, αλλο καραπουσταριο και αλλο μ αρεσει το δαχτυλο, το στραπον, κτλ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ γιατι μεσα στη φαση ερεθιζεται ο προστατης και χυνω ποταμια. Σε λιγο θα πουμε οτι το να κανεις γλυφομουνι ειναι υποτιμητικο η το γαμας ανασκελα.
old.school.cowboy79
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.908
- Πόντοι
- 1.056
Βρε τσάκαλε, είσαι και 10 χρόνια μέλος, την κριτική την είδες, το προφίλ και το νήμα της κοπέλας δεν το είδες???Φίλε γεια σου , είδα μια κριτική σου για την Αγγελική 2 που τη βρίσκουμε αυτή , κάνα τηλ της παίζει , ευχαριστώ εκ των προτέρων
kontos7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2.241
- Πόντοι
- 486
Σε ποιον δεν αρέσει το καλό σεξ...Θα σε απογοητεύσω, τίποτα, next door girl που μ αρέσει το καλό σεξ.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις