Νέα

Έφη Παπαμιχάλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Blow44

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Βυζάρες και κωλαρα που τις μοστραρει. Σώμα πλαδαρό και αγυμναστο. Φάτσα χαζοβιολας και φωνή ντεκαβλε. Για κρεβάτι είναι σούπερ. Μέχρι εκεί.
Όταν βλέπεις τις βυζάρες και την κωλαρα της Έφης τον παίζεις όμως. Θα σας γλενταει όπου σας βρει της Έφης η φωνή.

Bruhhh15

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Μικρόσωμη είναι και αδύνατη. Δεν πρέπει να βάλει κιλά για να την ξεχειλωνει καλά ο πουτσος από πίσω εποδεινα
Ας κάνει γυμναστική να κρατάει σφιχτά τα κωλομερια της.
Βυζί ένα καλό 3αρακι πιστεύω για ψωλοβαρεμα και το πουτσοκεφαλο να περνάει φυσαρμόνικα αναμεσα
Ναι αλλά ο Νεύτωνας είχε πει:"Όταν σε ένα σώμα δεν ασκούνται δυνάμεις ή η συνισταμένη των δυνάμεων που ασκούνται σε αυτό είναι μηδέν τότε το σώμα είτε δεν θα κινείται είτε θα κάνει ευθύγραμμη ομαλή κίνηση"

Εγγρ.
15 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι απλά δεν είμαι κορόιδο.
Τόσους λογαριασμούς έχεις παντού βρε Έφη μου σε ένα ανδρικό insta θα κολλούσες?
βασικά αλήθεια λεει αυτός αποκλείεται να είναι αυτός η έφη γιατί εγώ είμαι η έφη και δεν μου αρέσει η φωτός που ανεβάζετε γιατί δεν έχει ωραίο φωτισμό και δεν ανεβάζετε το καλό μου προφίλ έλεος δλδ αν είναι να κάνετε κάτι να το κάνετε σωστά

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
688
Πόντοι
80
Κάποιος αγαπούλης μας ρουφιάνεψε
IMG_6168.png

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.429
Πόντοι
446
Την έχω ικανή να πληρώνει συνδρομή στο bou για να διατηρείται το νήμα χαχαχ μην τσιμπατε με τις μαλακίες που γράφει! Διαφήμιση κάνει χαχαχ

• Χαχα
Αντιδράσεις: sTeL77

teli0s

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Like
171
Πόντοι
0
Την έχω ικανή να πληρώνει συνδρομή στο bou για να διατηρείται το νήμα χαχαχ μην τσιμπατε με τις μαλακίες που γράφει! Διαφήμιση κάνει χαχαχ
Τώρα εσείς που γράφετε δλδ, θελετε να μας πείτε οτι δεν είστε 'μισθοφόροι' της;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το telegram διαγράφηκε;
Απο ότι είπε στο τουητερ, της το εκλεψα μια χοντρή πατσόλα με όνομα krkt03 (φωτεινή)... αν καποιος εχει υλικό της να ανεβασει!

Μολις ειδα στο live updates της οτι μας ειπε και 'καταπτυστο σαητ'. χαχαχα

Τελευταία τροποποίηση:

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.089
Πόντοι
1.056
Για εσας τους επαγγελματίες "κράχτες" της Έφης και της όποιας Έφης εχω δυο απλές παρατηρήσεις μονο :
1)Συμβουλευτειτε εναν ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή το συντομοτερο ....επαγγελματια κανονικο οχι μουφα ιστορια απο αυτους τους influencer-συμβουλάτορες των social...μιλαμε για σοβαρη δουλεια με φαρμακευτική υποστήριξη!!!!Δεν μπορει ρε ψωλιόγκοι να μην χωνέυετε εναν άνθρωπο για τον οποιο πουστη λογο και να συνεχιζετε να ασχολειστε μαζι του μονο και μονο για να χυνετε δηλητήριο σαν τις κομπρες...να ενημερωνεστε για το τι ανεβάζει,που πάει,τι δειχνει και τι δεν δείχνει πιο πολυ απο οσους την κάνουν κέφι και την αποθεώνουν επειδη ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!!Δεν γινεται...καποιο σοβαρο ψυχοσύνδρομο κουβαλατε και καλα θα κανετε να το δειτε...και για σας πρωτα απ ολα αλλα και για μας...να ηρεμησουν τα αρχιδια μας που μας τα έχετε κανει Ζέπελιν...θα απογειωθούμε σε λιγο!!!!
2)Θεωρειτε οτι οποιος γράφει καλα σχόλια εδω ειναι ή η ίδια με καμια 20ρια διαφορετικά προφιλ ή καποιοι βαλτοι δικοί της...οκ εγινε...κι εγω λοιπον απο σήμερα θεωρώ οτι οποιοι την κράζουν σταθερά κι αδιάκοπα , ειναι βαλτοί απο άλλες τουμπανιάρες instagrammer-influencer (πχ Ναταλια Λάμπρου) και θελουν να της κάνουν ζημιά προς όφελος των "αφεντικών" τους...ή και δικο τους αν ειναι οι ίδιες και μπαινουν εδω με επισης αμέτρητα προφιλ...ετσι για να παω λιγο με την δική σας "λογική" να δουμε...ποιος θα κάψει πρωτος φλαντζα!!!!Αιντε κατσαρίδες με ποδια...δειτε τα προβληματα σας,ριξτε και καναν πουτσο καποια στιγμη γιατι η μαλακια ακομα και η καθημερινη δεν λυνει το προβλημα της αγαμιας που σας δέρνει...και καλά ξεμπερδέματα!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Got_em

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Μάλλον κάποιοι δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενα και τον έχουν λιώσει στο παίξε παίξε...ΡΕΕΕ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΘΕΙ ΡΕΕΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
12
Like
2.307
Πόντοι
491
Για εσας τους επαγγελματίες "κράχτες" της Έφης και της όποιας Έφης εχω δυο απλές παρατηρήσεις μονο :
1)Συμβουλευτειτε εναν ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή το συντομοτερο ....επαγγελματια κανονικο οχι μουφα ιστορια απο αυτους τους influencer-συμβουλάτορες των social...μιλαμε για σοβαρη δουλεια με φαρμακευτική υποστήριξη!!!!Δεν μπορει ρε ψωλιόγκοι να μην χωνέυετε εναν άνθρωπο για τον οποιο πουστη λογο και να συνεχιζετε να ασχολειστε μαζι του μονο και μονο για να χυνετε δηλητήριο σαν τις κομπρες...να ενημερωνεστε για το τι ανεβάζει,που πάει,τι δειχνει και τι δεν δείχνει πιο πολυ απο οσους την κάνουν κέφι και την αποθεώνουν επειδη ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!!Δεν γινεται...καποιο σοβαρο ψυχοσύνδρομο κουβαλατε και καλα θα κανετε να το δειτε...και για σας πρωτα απ ολα αλλα και για μας...να ηρεμησουν τα αρχιδια μας που μας τα έχετε κανει Ζέπελιν...θα απογειωθούμε σε λιγο!!!!
2)Θεωρειτε οτι οποιος γράφει καλα σχόλια εδω ειναι ή η ίδια με καμια 20ρια διαφορετικά προφιλ ή καποιοι βαλτοι δικοί της...οκ εγινε...κι εγω λοιπον απο σήμερα θεωρώ οτι οποιοι την κράζουν σταθερά κι αδιάκοπα , ειναι βαλτοί απο άλλες τουμπανιάρες instagrammer-influencer (πχ Ναταλια Λάμπρου) και θελουν να της κάνουν ζημιά προς όφελος των "αφεντικών" τους...ή και δικο τους αν ειναι οι ίδιες και μπαινουν εδω με επισης αμέτρητα προφιλ...ετσι για να παω λιγο με την δική σας "λογική" να δουμε...ποιος θα κάψει πρωτος φλαντζα!!!!Αιντε κατσαρίδες με ποδια...δειτε τα προβληματα σας,ριξτε και καναν πουτσο καποια στιγμη γιατι η μαλακια ακομα και η καθημερινη δεν λυνει το προβλημα της αγαμιας που σας δέρνει...και καλά ξεμπερδέματα!!!!
της εστειλα οτι το εγραψα εγω πρωτος για να μην παρεις το δωρακι σου :jerking::rockon:

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.089
Πόντοι
1.056
της εστειλα οτι το εγραψα εγω πρωτος για να μην παρεις το δωρακι σου :jerking::rockon:
Καλα εκανες αδερφε...δεν πειραζει να μην το πάρω...κανω εγω τα δωρα τα κατάλληλα στον εαυτο μου!!!!

teli0s

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Like
171
Πόντοι
0
Αυτό θέλαμε. Να το κλείσει αυτο το νήμα να ασχοληθούμε με τις άλλες που δεν μας διαβάζουν και μας έχουν γραμμένους!

ac69

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
131
Πόντοι
0
Η επιστράτευση απέτυχε?
ΠΡΟΒΑΤΑ-προς-σφαγείο.jpg

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.089
Πόντοι
1.056
Η επιστράτευση απέτυχε?
ΠΡΟΒΑΤΑ-προς-σφαγείο.jpg
Και επιστρατευση να γινόταν ,η μαλακία σας ειναι απέραντη και ανίκητη....παρτε λοιπον τα κομπλεξ και τα ψυχολογικά σας και αντε σε αλλο "μαντρί" να κάνετε του λυκους...εδω ληγει το νημα μαλλον συντομα...και καλά κανει...επηξε στην τοξικοτητα!!!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: ac69

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.089
Πόντοι
1.056
Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι ασχολείστε με γκόμενες που δεν γουστάρετε. Ακόμα και να είναι μέσα και να σας απαντάει η Χ Ψ γκόμενα δεν το κάνει επειδή θέλει το κακό σας τον εαυτό της υποτίθεται ότι υπερασπίζεται. Δηλαδή εσείς νομίζετε ότι μπορείτε να λέτε ότι θέλετε και είναι φάουλ αυτός που υπερασπίζεται την γκόμενα του την φίλη του αυτή που μανατζαρει τον εαυτό της ΚΟΚ;
Δεν εχουν ιδέα απο ζωή και απο γυναικες ολοι αυτοι εδω αδερφέ...ολη μερα με το πουλάκι τους στο χέρι ειναι οι μπουχέσες διαδυκτιακοί νταήδες,χαμένοι στα τρελά ονειρα τους που ποτε δεν τους βγήκαν επειδη ειναι ακατοίκητοι στο μυαλο και γεμάτοι φαρμάκι στην ψυχή "τα χώνουν" οπου βρουν πρόσφορο έδαφος...το μονο που ξέρουν απο καμακι ειναι να στέλνουν καμια ντικ πικ με γαιδουρόπουτσα που βρηκαν χυμα στο google,να τρώνε κραξιμο και μπλοκ και να σου εδω ο Χόμο Σαπιενς να σταζει χολή για να εκτονωθει...τι απορεις????Γεματος ο τοπος τετειους ειναι...μιας και εχουμε και Αγιες Μερες...να τους βοηθησει ο Μεγαλοδύναμος!!!!Καμια αλλη ελπίδα...πραγματικα!!!!

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
12
Like
2.307
Πόντοι
491
θα σταλει εξωδικου στους διαχειριστες του μπου για "Διαφυγοντα κερδη"
Δεν μπορει κυριοι να ανεβαζετε υλικο απο την σελιδα της και να χανει εκεινη τους φολουερσ.Τι σοι ινφλουενσα θα ειναι μετα?:boobies:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ac69

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom