DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 3.446
Εγώ είμαι ο μικρούλης ρε.Για να λέει Μικρούλι εμένα θα λέει πάλι σνιαρφ!! Αχ αχ τι μου κάνεις τώρα Αννα.
Εγώ είμαι ο μικρούλης ρε.Για να λέει Μικρούλι εμένα θα λέει πάλι σνιαρφ!! Αχ αχ τι μου κάνεις τώρα Αννα.
Είπα και εγώ..Εγώ είμαι ο μικρούλης ρε.![]()
Άντε κι εσύ μικρούλης είσαι. Είπαμε, όλοι οι καλοί χωράνε.Είπα και εγώ..
Άντε κι εσύ μικρούλης είσαι. Είπαμε, όλοι οι καλοί χωράνε.
Oriste Levendi mou na ehis onira glika aristera me tin Alina ke dheksia me,tin Marina ke O THEOS voithos Arkonda !!!Λοιπόν κάντε το εικόνα.
Ξαπλωμένος στο κρεβάτι, με παίρνει ο ύπνος.
Όπως είμαι στο κρεβάτι, από πάνω μου ξεπετάγονται δύο μικροσκοπικοί Μάνοι!!!
Αριστερά ένας Μάνος αγγελάκι, κατάλευκος.
Δεξιά ένας Μάνος διαβολάκι, κατακόκκινος.
Λέει το διαβολάκι: " Αν είχες φράγκα θα έκλεινες το Diamond Spa για 3 ώρες και θα τις περνούσες με όλα τα κορίτσια!
Ρούλα, Λίζα, Κατερίνα, Αλίνα, Νίνα, Αγάπη και Μαρίνα"!
Πετάγεται το αγγελάκι και λεει: "Σιγά ρε Γαμιά! Κατούρα και λίγο! Μ' αρέσει που θες και 3 ώρες, τρομάρα σου!!! Ακόμα κι αν τα έβγαζες πέρα με τόσες μουνάρες ταυτόχρονα, που δεν το νομίζω, θα είχες τελειώσει σε 10' και δεν θα μπορούσες να πάρεις τα πόδια σου, που μου θες και 3 ώρες"!
Κι εκεί που είμαι μπερδεμένος, ξυπνάω κι έχουν γίνει τα σκεπάσματα αντίσκοινο με τον πούτσο όρθιο για ορθοστάτη!!!
Σηκώνομαι και λεω: "Φεύγω για Άννα τωρα"!
Και είναι Κυριακή, το κέρατο μου!!!
Πόσο τυχερός είσαι!!Oriste Levendi mou na ehis onira glika aristera me tin Alina ke dheksia me,tin Marina ke O THEOS voithos Arkonda !!!![]()
Κι εσύ τυχερός είσαι, αφού είσαι της παρέας!!!Πόσο τυχερός είσαι!!
Μαρίνα και Αλίνα δεν ήταν όνειρο, ήταν πραγματικότητα!!!Oriste Levendi mou na ehis onira glika aristera me tin Alina ke dheksia me,tin Marina ke O THEOS voithos Arkonda !!!![]()
Εεεεεεεετσι!!!!Κι εσύ τυχερός είσαι, αφού είσαι της παρέας!!!
Παιδιά μιας και ήμαστε μια καλή παρέα δεν παίρνουμε την Αννα και τα κορίτσια να πάμε μία βόλτα!! Έχω και κότερο.![]()
Εεεεεεεετσι!!!!
Ώπα!! Να τα μας το πύραυλος είναι αυτός εδάφους αέρος!Multi Massage DIAMOND i Muna LIZA kavliara peknidiata !!!![]()
Δεν έχει σημασία η ηλικία αλλά οι επιδόσεις.Kalimera sti parea .
Na Mas pei I Anna posous mikroulides exei ?
Emena pantos me leei etsi edo Kai 15 xronia.
Se fillo Anna mou
Dose Mas etsi Kai ti kolara tis lizas na trelathoumeMulti Massage DIAMOND i Katerina Kavliara !!!![]()
Μωρέ εχει αλλα οκ...χαχαχαχαΔεν έχει σημασία η ηλικία αλλά οι επιδόσεις.![]()
Δώσε μας και την Αλινα να καυλωσουμεMulti Massage DIAMOND Tora Live I Kavlo RULA !!!![]()
![]()
Αννα δουλεύουμε λυπήσου μας.Multi Massage DIAMOND Tora Live I Kavlo RULA !!!![]()
![]()