Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
923
Πόντοι
81
Υπάρχει μια αρχαία ρήση των πάνσοφων αρχαίων προγόνων μας, σε αντίθεση με μας τους Νεοέλληνες, που λεει: " Λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία".
Αυτό σημαίνει πως αυτό που μετράει στην γυναίκα είναι ο τρόπος που κάνει έρωτα και όχι η όψη της. Βέβαια μια άσχημη και αποκρουστική γυναίκα είναι αντιερωτική διότι ούτε στο σκοτάδι πάμε ούτε με κλειστά τα μάτια αφού και η αίσθηση της όρασης παίζει σημαντικό ρόλο στον ερωτισμό.
Όταν λοιπόν εμείς οι οποίοι εκθειάζουμε τις κοπέλες της Άννας, μιλάμε για τούμπανα, μουνάρες κλπ. δεν ενοούμε μόνο πως οι κοπέλες είναι όμορφες αλλά πως έχουν φοβερές υπηρεσίες, είναι καυλιάρες και σε κάνουν να νιώθεις μοναδικότητα σαν άντρας. Κανείς δεν είπε πως οι κοπέλες είναι μοντέλα του GNTM από άποψη ομορφιάς. Και δεν νομίζω να μην υπάρχει άντρας που να μην έχει φάει "φόλα" από κοπέλα πανέμορφη μεν αλλά "κομοδίνο" δε. Άλλωστε ο λόγος που παμε εκει είναι να περάσουμε δυνατές ερωτικές στιγμές και όχι να βρούμε μια όμορφη νύφη!
Το μέτριο ρόστερ λοιπόν που αναφέρεις θα ήταν σωστό αν είχε μέτριες εμφανισιακά κοπέλες με χλιαρές υπηρεσίες.
Ενώ στην πραγματικότητα οι κοπέλες είναι φωτιά και λάβρα!!!
Θεωρώ λοιπόν, με κάθε σεβασμό στην τοποθέτησή σου, πως η έκφραση "μέτριο ροστερ" είναι επιεικώς ατυχής.
Ίσως οι απαιτήσεις εμένα είναι υψηλότερες

Cupramam2010

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Κριτικές
1
Like
786
Πόντοι
81
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Alinara brosta ke piso opsi Levendes mou !!!
IMG-20250409-WA0008.jpg
IMG-20250409-WA0007.jpg
Αλί και τρεις αλί όποιος δεν πάει με την Αλί,, κοπελαρα μου εσύ!!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
31.470
Πόντοι
4.656

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.654
Πόντοι
9.195
Se katalaveno Levendako mou ehis dhikio ehis asimes apetisis emis dhen borume nata prosferume ta askima gusta pou apetis Levendako mou se filo poli kala na perasis !!!
Υπάρχουν και ct call girls με 250€ την ώρα χωρίς το ξενοδοχείο που είναι καρακουκλάρες! Αλλά όχι value for money. Ο καθένας με τον παρά του κάνει ότι γουστάρει. Εμείς εδώ περνάμε καλά με τα κορίτσια μας!

sokoflikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
541
Πόντοι
81
Υπάρχει μια αρχαία ρήση των πάνσοφων αρχαίων προγόνων μας, σε αντίθεση με μας τους Νεοέλληνες, που λεει: " Λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία".
Αυτό σημαίνει πως αυτό που μετράει στην γυναίκα είναι ο τρόπος που κάνει έρωτα και όχι η όψη της. Βέβαια μια άσχημη και αποκρουστική γυναίκα είναι αντιερωτική διότι ούτε στο σκοτάδι πάμε ούτε με κλειστά τα μάτια αφού και η αίσθηση της όρασης παίζει σημαντικό ρόλο στον ερωτισμό.
Όταν λοιπόν εμείς οι οποίοι εκθειάζουμε τις κοπέλες της Άννας, μιλάμε για τούμπανα, μουνάρες κλπ. δεν ενοούμε μόνο πως οι κοπέλες είναι όμορφες αλλά πως έχουν φοβερές υπηρεσίες, είναι καυλιάρες και σε κάνουν να νιώθεις μοναδικότητα σαν άντρας. Κανείς δεν είπε πως οι κοπέλες είναι μοντέλα του GNTM από άποψη ομορφιάς. Και δεν νομίζω να μην υπάρχει άντρας που να μην έχει φάει "φόλα" από κοπέλα πανέμορφη μεν αλλά "κομοδίνο" δε. Άλλωστε ο λόγος που παμε εκει είναι να περάσουμε δυνατές ερωτικές στιγμές και όχι να βρούμε μια όμορφη νύφη!
Το μέτριο ρόστερ λοιπόν που αναφέρεις θα ήταν σωστό αν είχε μέτριες εμφανισιακά κοπέλες με χλιαρές υπηρεσίες.
Θεωρώ λοιπόν, με κάθε σεβασμό στην τοποθέτησή σου, πως η έκφραση "μέτριο ροστερ" είναι επιεικώς ατυχής.
Φίλτατε manos
Νομίζω πως με αυτά που γράφεις εκπροσωπείς όλους εμάς που έχουμε στέκι το μαγαζί της Άννας.
Κι όπως λέμε πάντα όλα ξεκινούν από το κεφάλι.. σε αυτή τη περίπτωση την Άννα.
Οι κοπέλες εκπροσωπούν την Άννα.
Αν δεν ήταν όπως της θέλει η Άννα δε θα ήταν εκεί.

bodle-9

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2010
Like
30
Πόντοι
0
Αχ Κατερινακι με έφτιαξες .Ετσι οπως εισαι θέλω να μπω απο την πίσω πόρτα σου

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.513
Πόντοι
1.436
Σωστός ο φίλος ο Μάνος με τα αρχαία του έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι φίλε Μάνο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τούμπανο το Κατερινάκι

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.513
Πόντοι
1.436

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.654
Πόντοι
9.195
Φίλτατε manos
Νομίζω πως με αυτά που γράφεις εκπροσωπείς όλους εμάς που έχουμε στέκι το μαγαζί της Άννας.
Κι όπως λέμε πάντα όλα ξεκινούν από το κεφάλι.. σε αυτή τη περίπτωση την Άννα.
Οι κοπέλες εκπροσωπούν την Άννα.
Αν δεν ήταν όπως της θέλει η Άννα δε θα ήταν εκεί.
Όπως τα λες! Δεν έχω να προσθέσω ή να αποκρύψω τίποτα!!!

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
5
Like
2.035
Πόντοι
481
Να γίνω πάλι βαρετός λέγοντας πως εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να ψαχτώ αλλού όσο υπάρχει η ΑΝΝΑ
Λόγοι για ΜΕΝΑ επίσκεψης:
1. ΑΝΝΑ
2.ΧΩΡΟΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
3.ΚΟΠΕΛΕΣ (Μιας που πάντα θα βρίσκεις κάποια να γουστάρεις)

Cupramam2010

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Κριτικές
1
Like
786
Πόντοι
81
Να γίνω πάλι βαρετός λέγοντας πως εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να ψαχτώ αλλού όσο υπάρχει η ΑΝΝΑ
1. ΑΝΝΑ
2.ΧΩΡΟΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Βαρετός δέν γίνεσαι απλά είναι η πραγματική αλήθεια αυτή και συμφωνώ μαζί σου.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.654
Πόντοι
9.195
1. ΑΝΝΑ
2.ΧΩΡΟΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Και καλή παρέα σύντεκνε!!! Και καλή παρέα!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.654
Πόντοι
9.195
Λοιπόν κάντε το εικόνα.
Ξαπλωμένος στο κρεβάτι, με παίρνει ο ύπνος.
Όπως είμαι στο κρεβάτι, από πάνω μου ξεπετάγονται δύο μικροσκοπικοί Μάνοι!!!
Αριστερά ένας Μάνος αγγελάκι, κατάλευκος.
Δεξιά ένας Μάνος διαβολάκι, κατακόκκινος.
Λέει το διαβολάκι: " Αν είχες φράγκα θα έκλεινες το Diamond Spa για 3 ώρες και θα τις περνούσες με όλα τα κορίτσια!
Ρούλα, Λίζα, Κατερίνα, Αλίνα, Νίνα, Αγάπη και Μαρίνα"!
Πετάγεται το αγγελάκι και λεει: "Σιγά ρε Γαμιά! Κατούρα και λίγο! Μ' αρέσει που θες και 3 ώρες, τρομάρα σου!!! Ακόμα κι αν τα έβγαζες πέρα με τόσες μουνάρες ταυτόχρονα, που δεν το νομίζω, θα είχες τελειώσει σε 10' και δεν θα μπορούσες να πάρεις τα πόδια σου, που μου θες και 3 ώρες"!
Κι εκεί που είμαι μπερδεμένος, ξυπνάω κι έχουν γίνει τα σκεπάσματα αντίσκοινο με τον πούτσο όρθιο για ορθοστάτη!!!
Σηκώνομαι και λεω: "Φεύγω για Άννα τωρα"!
Και είναι Κυριακή, το κέρατο μου!!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.386
Πόντοι
3.446
Λοιπόν κάντε το εικόνα.
Λέει το διαβολάκι: " Αν είχες φράγκα θα έκλεινες το Diamond Spa για 3 ώρες και θα τις περνούσες με όλα τα κορίτσια!
Πετάγεται το αγγελάκι και λεει: "Σιγά ρε Γαμιά! Κατούρα και λίγο! Μ' αρέσει που θες και 3 ώρες, τρομάρα σου!!! Ακόμα κι αν τα έβγαζες πέρα με τόσες μουνάρες ταυτόχρονα, που δεν το νομίζω, θα είχες τελειώσει σε 10' και δεν θα μπορούσες να πάρεις τα πόδια σου, που μου θες και 3 ώρες"!
Κι εκεί που είμαι μπερδεμένος, ξυπνάω κι έχουν γίνει τα σκεπάσματα αντίσκοινο με τον πούτσο όρθιο για ορθοστάτη!!!
Έλεος!!!
Δεν παίζεσαι πια.:cheesy::cheesy::cheesy:

Cupramam2010

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Κριτικές
1
Like
786
Πόντοι
81
Λοιπόν κάντε το εικόνα.
Έγραψες πάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom