Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 126.021
Με τους γλυκους ειμαι γλυκια !Τώρα όμως εξελιχθηκες σε γλυκα !!!
Με τους κακους ειμαι ξινη

Με τους γλυκους ειμαι γλυκια !Τώρα όμως εξελιχθηκες σε γλυκα !!!
Ετσι είμαι και στην προσωπική μου ζωή !Μια χαρά ευγενική και γλυκιά είσαι εκεί που πρέπει .
Στους άλλους κάνεις block ή απαντάς μονολεκτικά .......και κόβεις κάθε 2η κουβέντα....
Και απαντά σε αν οχι άμεσα, σε εύλογο χρόνοΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ !
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ !
ΠΡΟΤΙΜΩ viber ή sms !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![]()
Εξαρτάται από πόσο σοβαρές είναι οι ερωτήσεις τους υπαρχουν και άτομα που δεν έχω απαντήσει ποτέ !Και απαντά σε αν οχι άμεσα, σε εύλογο χρόνο
Ναι αλλά στην πρώτη ερώτηση απάντησες άμεσα.....Εξαρτάται από πόσο σοβαρές είναι οι ερωτήσεις τους υπαρχουν και άτομα που δεν έχω απαντήσει ποτέ !
ΕΡΩΤΗΣΗ :
ελενα εισαι Αθηνα ?
ΕΓΩ :ΝΑΙ !
ΕΡΩΤΗΣΗ :Μμμμμ αληθεια λες ??
Φταιω εγω μετα που μπλοκαρω 5 ..6..ατομα την ημερα ??
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ![]()
Ετσι ακριβως !Ναι αλλά στην πρώτη ερώτηση απάντησες άμεσα.....
Αυτό λέω.
Απο την 2η και μετά, μπαίνουν άλλα πράγματα στην μέση, οπότε η εξέλιξη διαφέρει!!!
οχι εσύ κλείσε πρώτη !!Εξαρτάται από πόσο σοβαρές είναι οι ερωτήσεις τους υπαρχουν και άτομα που δεν έχω απαντήσει ποτέ !
ΕΡΩΤΗΣΗ :
ελενα εισαι Αθηνα ?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ![]()
Καλό μεσημέρι Λενάκι μου να εισαι πάντα καλά.!!!!Ετσι ακριβως !
ΦΥΣΙΚΑ σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει και η αλλη πλευρα του νομίσματος !
Υπάρχουν και σοβαρά παιδιά που στέλνουν μήνυμα μόνο όταν επιθυμούν .ραντεβού !
Και μετά κατηγορούν εμάς και λένε οτι είμαστε αγενείς και οτι δεν έχουμε τρόπουςΕξαρτάται από πόσο σοβαρές είναι οι ερωτήσεις τους υπαρχουν και άτομα που δεν έχω απαντήσει ποτέ !
ΕΡΩΤΗΣΗ :
ελενα εισαι Αθηνα ?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ![]()
ΕΠΙΣΗΣΕξαρτάται από πόσο σοβαρές είναι οι ερωτήσεις τους υπαρχουν και άτομα που δεν έχω απαντήσει ποτέ !
ΕΡΩΤΗΣΗ :
ελενα εισαι Αθηνα ?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ![]()
Αμα άλλος ειναι μαλακας κατιθα βρει να πει μη σκας..Και μετά κατηγορούν εμάς και λένε οτι είμαστε αγενείς και οτι δεν έχουμε τρόπους
καθολου δεν φταισ εννοειται.για κλωτσιεσ ειναι κανονηκα τετιοι μαλακεσ.πολυ καλα τουσ φερνεσαι που μονο τουσ μπλοκαρεισΕξαρτάται από πόσο σοβαρές είναι οι ερωτήσεις τους υπαρχουν και άτομα που δεν έχω απαντήσει ποτέ !
ΕΡΩΤΗΣΗ :
ελενα εισαι Αθηνα ?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ![]()
Καλησπερα γλυκια μου !Και μετά κατηγορούν εμάς και λένε οτι είμαστε αγενείς και οτι δεν έχουμε τρόπους