Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
αναλόγως τα άλογα παππά...φεραρι η' φερραρι κυρ. Γιαννη μας ?
![]()
αναλόγως τα άλογα παππά...φεραρι η' φερραρι κυρ. Γιαννη μας ?
![]()
παπα η' παππα ?αναλόγως τα άλογα παππά...
για τους παλιούς παππά, παππάπαπα η' παππα ?![]()
πολλα λαθη κυρ.Γιαννη μας, πολλα λαθη...για τους παλιούς παππά, παππά
κανένα λάθος παππά μου...πολλα λαθη κυρ.Γιαννη μας, πολλα λαθη...![]()
σας ειδα και με το λακοστ κυρ. Γιαννη μας.κανένα λάθος παππά μου...
κανένας γραμματικός κανόνας δε λέει ότι η φεράρι γράφεται με 2ρ, ο παππάς γραφόταν αιώνες με 2 π κλπ κλπ
εσύ μου είσαι αγχωμένο παιδί
επιμένεις...σας ειδα και με το λακοστ κυρ. Γιαννη μας.
btw, feRRari οπως γιαννης ---> giannis
σωρηεπιμένεις...
τι σημαίνουν τα δύο 2ρ δλδ στην αγγλική, ότι θα γραφτεί και στα ελληνικά έτσι?
σόρυ ή σορρυ?
Σωραιος...
Σωραιος...
Τυπε πιστεύεις ότι τη μεγάλη εβδομάδα που η κορασίδα θα έχει δει και λίγο τζιζους οφ ναζαρεθ θα έχει πάει να ανάψει κ κάνα κεράκι στην εκκλησια και θα είναι ήδη φτιαγμένη θα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες οι μύστες να ξεκλειδώσουν;Και η Μαρια η Μαγδαληνη πορνη ηταν, πολλες κορασιδες νομιζουν οτι εχουν κατι κοινο μαζι της, θα εχεις παρατηρησει πολλα κουζινακια να ειναι γεματα εικονες της παναγιας μεσα, κανουν αμαρτια για να μη λειψει τιποτα στο παιδι τους . Φορωντας το σταυρό δειχνεις οτι και εσυ εχεις τις αμαρτιες σου αλλα κατα βαθος εχεις καλο σκοπο. Τους δινεις σημασια οπως εδωσε και ο Χριστος στη Μαγδαληνη.
Αν φοράς και κελεμπία...πας και με γαϊδουράκι στα κορίτσια....Τυπε πιστεύεις ότι τη μεγάλη εβδομάδα που η κορασίδα θα έχει δει και λίγο τζιζους οφ ναζαρεθ θα έχει πάει να ανάψει κ κάνα κεράκι στην εκκλησια και θα είναι ήδη φτιαγμένη θα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες οι μύστες να ξεκλειδώσουν;
Επίσης το μακρύ ατημέλητο μαλι μαζί με γένια σε συνδυασμό με το σταυρό θα δουλέψουν;;
Εσύ πώς από εδώΑν φοράς και κελεμπία...πας και με γαϊδουράκι στα κορίτσια....
![]()
Έλα δασκαλεεεεεε...Καλησπέρα μαθητές μου![]()
Δάσκαλε...απογευματινοί είμασταν σήμερα???Καλησπέρα μαθητές μου![]()
Ναι απογευματινό και πήρες απουσία για να ξέρεις....Δάσκαλε...απογευματινοί είμασταν σήμερα???