Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.902
- Πόντοι
- 3.296
Φυσικά και όχι.....Θα διδάσκεται στα σχολεία σύντροφε......
Είσαι μεγιστοοοοοςςςς!!!Και η Μαρια η Μαγδαληνη πορνη ηταν, πολλες κορασιδες νομιζουν οτι εχουν κατι κοινο μαζι της, θα εχεις παρατηρησει πολλα κουζινακια να ειναι γεματα εικονες της παναγιας μεσα, κανουν αμαρτια για να μη λειψει τιποτα στο παιδι τους . Φορωντας το σταυρό δειχνεις οτι και εσυ εχεις τις αμαρτιες σου αλλα κατα βαθος εχεις καλο σκοπο. Τους δινεις σημασια οπως εδωσε και ο Χριστος στη Μαγδαληνη.
Φυσικά και όχι.....
Παρακαταθήκη στα εγγόνια μου....και εξηγώ...
Τόσα χρόνια το bou δεν βρέθηκε ένας να μας διδάξει και εμάς την ξεκλειδωματικη των δεσπινιδων κ κυρίων των οίκων με το φωτάκι απ έξω.
Είμαστε ευγνώμονες στον μέγιστο νηματοθετη που μας διαφωτίζει έστω και στη δύση της ζωής μας.
Έτσι και εγώ θα φυλαξω ως κόρη οφθαλμού την βίβλο της ξεκλειδωματικης έτσι ώστε μόνο τα εγγόνια μου να είναι αξία ξεκλειδωματος.Τωρα αν αυτά αποφασίσουν να διδάξουν τους εδώ διαδόχους μας θα τους πω να ανοίξουν ένα θρεντ ανάλογο σαν και αυτό εδώ.
Έχω κάτι τριτοτέταρτα boss, trussardi, lacost (ω μον ντιε) που μου κάνουν δώρο κάτι πλεμπαίοι γνωστοί (και φυσικα τα φοράω μόνο μια φορά για την υποχρέωση), θα σου κρατήσω 5-6 κιλά...εγώ στηρίζω
κάνα επώνυμο ρούχο θα με δανείσεις, γιατί δεν έχω ?
ας είναι και τρουπιο, αρκεί να είναι μάρκα.
άμα είναι και μπροστά να φαίνεται, ακόμα καλύτερα.
με έβαλε σε ανησυχίες τώρα με αυτό το τιπ ο Δάσκαλος![]()
ευχαριστώ κυρ.Γιάννη μας αλλά μία ερώτηση έχω...Έχω κάτι τριτοτέταρτα boss, trussardi, lacost (ω μον ντιε) που μου κάνουν δώρο κάτι πλεμπαίοι γνωστοί (και φυσικα τα φοράω μόνο μια φορά για την υποχρέωση), θα σου κρατήσω 5-6 κιλά...
θελω να κανει δουλειες και να δινει κωλο ...οτι αλλο μου στελνεις θα το στελνω πειραια
ευχαριστώ κυρ.ΓΙαννη μας αλλά μία ερώτηση έχω...
lacost,
lakost,
lakoste η'
lacoste?
![]()
είσαι και εσύ ένας Κόμης Σπάτουλας δηλαδήΕγγυημένα καλό πήδημα κάνει η
![]()
Την έχω πάρει , της έχω κάνει σπάτουλα, κορύφωσε με συσπάσεις
Δεν ξέρω παππά, δεν ασχολούμαι με τριτοτέταρτα...ευχαριστώ κυρ.Γιάννη μας αλλά μία ερώτηση έχω...
lacost,
lakost,
lakoste η'
lacoste?
![]()
Ε μα γι'αυτό απευθύνθηκα σε σας κυρ.Γιάννη μας, έχω καταλάβει ότι το φυσάτε το μπικικίνι και είπα να σας πλευρίσω μπας και φανώ λίγο τυχερός και εγώ.Δεν ξέρω παππά, δεν ασχολούμαι με τριτοτέταρτα...
Μόνο κώλοθελω να κανει δουλειες και να δινει κωλο ...οτι αλλο μου στελνεις θα το στελνω πειραια![]()
πρέπει να με πετύχεις να σκοντάφτω βγαίνοντας από τη φεράρι...πετάγονται 200ευρα από τις τσέπεςΕ μα γι'αυτό απευθύνθηκα σε σας κυρ.Γιάννη μας, έχω καταλάβει ότι το φυσάτε το μπικικίνι και είπα να σας πλευρίσω μπας και φανώ λίγο τυχερός και εγώ.
φεραρι η' φερραρι κυρ. Γιαννη μας ?πρέπει να με πετύχεις να σκοντάφτω βγαίνοντας από τη φεράρι...πετάγονται 200ευρα από τις τσέπες![]()