ThoJoan
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2023
- Like
- 12.321
- Πόντοι
- 2.246
Αυτά είναιΤσιμπουκομανα!!
Αυτά είναιΤσιμπουκομανα!!
Και πατάρα και Βυζάρα φίλε μου!!! 2 σε 1!!! Super!!Να και η παταρα μου χανετε το στριγκακι
...
Τσεκαρισμένο?Φιδέμπορας και η Μικαέλα. Προχωράμε.
Ωραίος στειτος κωλος
Επίσης!Τιποτα,, απλα θα της τον εχυνα καλε μου φιλε ...![]()
Το εσώρουχο βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την κωλαρα αυτή..
Ωωωω να σου...Και μια καλλιτεχνική πρόσφατη
οοοοοολεεεε
Εκεί στα όρθια όπως είναι!!!Οσοι ανεβάζουν ψεύτικες φωτό, είναι απλά για report. Καλοριφερατο σήμερα!!!
Καλησπέρες!!!
Ας τραβηξει μια φωτογραφία το μπάνιο της να μας τη στείλει, χωρίς να εμφανίζεται η ίδια στη φωτογραφία, για να μας αποδείξει πως είναι αληθινή. Απλά πράγματα. Το μπάνιο είναι εντελώς αμερικανικό. Όποιος ξέρει καταλαβαίνει.Τσεκαρισμένο?
Και πολυ τολμηρο που δειχνει προσωπο ετσι....Ας τραβηξει μια φωτογραφία το μπάνιο της να μας τη στείλει, χωρίς να εμφανίζεται η ίδια στη φωτογραφία, για να μας αποδείξει πως είναι αληθινή. Απλά πράγματα. Το μπάνιο είναι εντελώς αμερικανικό. Όποιος ξέρει καταλαβαίνει.
Να ήταν και αληθινός!!Πολύ δυνατός πάτος
Κορμάρα ατελείωτη!!Να και η παταρα μου χανετε το στριγκακι
...
Θεϊκη τρύπα....Ελεγχος προοδου εργασιων οσο μιλαγε με τη πεθερα
Τσεκαρισμένο?
εχει αναφερθει παλι παλιοτερα για ψευτικες φωτο αλλα καποιοι "μαγκες" εδω πληρωνουν τσαμπα ξενοδοχειο...Ας τραβηξει μια φωτογραφία το μπάνιο της να μας τη στείλει, χωρίς να εμφανίζεται η ίδια στη φωτογραφία, για να μας αποδείξει πως είναι αληθινή. Απλά πράγματα. Το μπάνιο είναι εντελώς αμερικανικό. Όποιος ξέρει καταλαβαίνει.
Άμα παρατηρήσετε, σε όλες τις φωτογραφίες, οι περιβάλλοντες χώροι θυμίζουν εξωτερικό (π.χ. αμερικάνικοι διακόπτες, τελείως διαφορετικές διακοσμήσεις λες και το σπίτι είναι μια ολόκληρη πολυκατοικία). Εν τω μεταξύ στο προφίλ γράφει για οικονομικά προβλήματα. Κάντε κι εσείς την έρευνά σας αν έχετε την διάθεση. Πάντως τα δείγματα αυτό δείχνουν..H πρίζα που φαίνεται πίσω είναι αμερικάνικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ω να σου γαμήσω