Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

Crab

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2022
Like
7
Πόντοι
0
Καλησπέρα σάς στέλνω μήνυμα γιατί μου είπαν από άλλο θρεντ ότι κάνει μασάζ στο σπίτι
Έχετε μήπως κάποια ιδέα ποιο είναι το κινητό σου το προφίλ loukiiiaa στο ίνστγκραμ;

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
156
Πόντοι
0

Εδω ειναι το link αλανια για να μην μου στελνετε προσωπικα μηνυματα,για Νατασα.Η αγγελια που γραφει θεραπευτρια στα 60ευρω.
Βγειτε παλι οι πονηροι να με πειτε προμοτορα,μην ξεχνιομαστε!
Μάλλον δεν έπρεπε να βάλεις το link φίλε γιατί τώρα θα στείλουν όλοι και θα την κάψουν την κοπέλα! Μόνο σε μένα έστειλαν 15 μηνύματα να δώσω πληροφορίες αλλά δεν έδωσαν καμία πληροφορία πίσω!

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
640
Πόντοι
86
Μάλλον δεν έπρεπε να βάλεις το link φίλε γιατί τώρα θα στείλουν όλοι και θα την κάψουν την κοπέλα! Μόνο σε μένα έστειλαν 15 μηνύματα να δώσω πληροφορίες αλλά δεν έδωσαν καμία πληροφορία πίσω!
τώρα αλήθεια ?????? σας αρέσει αυτή η γυναίκα ??? ξέρει μασάζ ,γαμιεται καλά ,αλλά εμφάνιση σαν τη θεία μου είναι την Ευτέρπη !!! βέβαια μόνο το πρόσωπο χαλί είναι(για εμάς τους παράξενους),από σώμα η θεία φυσάει .. και γυμνασμένη !!!

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
28.602
Πόντοι
26.236
Προσπεράστε άνετα γιουβαρλάκι 45χρονο είναι .

Crab

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2022
Like
7
Πόντοι
0
Καλησπέρα σάς στέλνω μήνυμα γιατί μου είπαν από άλλο θρεντ ότι κάνει μασάζ στο σπίτι
Έχετε μήπως κάποια ιδέα ποιο είναι το κινητό σου το προφίλ loukiiiaa στο ίνστγκραμ;
Μάθαμε τίποτα ψάχνω στο φόρουμ αλλά δεν

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Γούστα είναι αυτά! Κάποιοι θέλουμε μιλφάρες που και που..
Μια Stella που στέλνουν στο BU την ξέρει κανένας?

ugureanu

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
21
Like
1.488
Πόντοι
1.071
Η Χριστίνα η Ρουμάνα από ντελουξ όσο πάει και βελτιώνεται στο κομμάτι των υπηρεσιών. Και μασάζ και η εκτόνωση αργή και βασανιστική (με την καλή έννοια) :cheesy:

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
40
Like
4.784
Πόντοι
2.846
Μαίρη από silk είναι όπως στην φωτογραφία;

jmu

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Η Χριστίνα η Ρουμάνα από ντελουξ όσο πάει και βελτιώνεται στο κομμάτι των υπηρεσιών. Και μασάζ και η εκτόνωση αργή και βασανιστική (με την καλή έννοια) :cheesy:
Όντως αργή και βασανιστική! παλιώτερα έμενε ντυμένη. Έχει αλλάξει;

JONNY.b

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Δοκιμη με Λενια-καβλενια απο joy. ομορφο προσωπο βραζιλια μου ειπε καταγωγη, ξεκινησε το μασαζ με ρουχα χωρις να πω τιποτα και εγω. περιμενα να δω και αφου γυρισα μπροστα την ρωταω αν κανει εξτρα. μου λεει ναι. τον παιζω αν θελεις. της λεω βγαζεις ρουχα μου λεει ναι και γδυνεται και μενει με το κορμακι. ωραιο σωμα της εβγαλα το στηθος και αρχισε παιχνιδι.της ειπα για φουλ αλλα αρνηθηκε. πιπα της λεω? μονο με προφυλαξη μου ειπε. καλα λεω αστο συνεχισε χερι και εγω ταυτοχρονα χουφτωνα και χαιδευα. ωραιο κορμι παντως ,ουτε αδυνατη ουτε μπαμπατσικη. οπως μου αρεσουν. τελειωσα στο κορμακι πανω στα βυζακια. πολυ καλα περασα. κ μαλλον θα ξαναεπαναληφθει.. συνολο με το μασαζ 110. η φωτογραφια την αδικει. ειναι ομορφοτερη. Καλη συνεχεια.
Λένια εννοείς την Ελενα? ή υπάρχει κ Λένια?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
411
Πόντοι
3.245
Πολλες απο τα ταχα μου δηθεν φεν γαμιουντε, ΜΗΝ στειλετε πμ δεν γινετε εγω να τα σκαω για να γινεστε μαγκες εσεις…
ΣΟΡΡΥ…

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
411
Πόντοι
3.245
Μιλάς για την Ζέτα. Ναι κι εγώ αυτό θυμάμαι από την παλιά της θητεία στο γραφείο. Σκυλί του πολέμου
Η Ζετα είναι call girl που θα πει ινριγκα κ δυσκολια μηδεν!!
Γιατιθ σκοτώνεστε???

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
411
Πόντοι
3.245
Καλές ειναιν αυτές που το παίζουν η κ είναι amateur κ μπαίνεις κ γουστάρεις, αλλιώς φυλής η στούντιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom