You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)
Katakouzinosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2025
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Μάλλον δεν έπρεπε να βάλεις το link φίλε γιατί τώρα θα στείλουν όλοι και θα την κάψουν την κοπέλα! Μόνο σε μένα έστειλαν 15 μηνύματα να δώσω πληροφορίες αλλά δεν έδωσαν καμία πληροφορία πίσω!![]()
Μασέρ - Αγγελίες Επαγγελματιών & Υπηρεσιών | xe.gr
20 αγγελίες επαγγελματιών για Μασέρ στην Χρυσή Ευκαιρία, το Νο1 site αγγελιών στην Ελλάδα.www.xe.gr
Εδω ειναι το link αλανια για να μην μου στελνετε προσωπικα μηνυματα,για Νατασα.Η αγγελια που γραφει θεραπευτρια στα 60ευρω.
Βγειτε παλι οι πονηροι να με πειτε προμοτορα,μην ξεχνιομαστε!
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 640
- Πόντοι
- 86
τώρα αλήθεια ?????? σας αρέσει αυτή η γυναίκα ??? ξέρει μασάζ ,γαμιεται καλά ,αλλά εμφάνιση σαν τη θεία μου είναι την Ευτέρπη !!! βέβαια μόνο το πρόσωπο χαλί είναι(για εμάς τους παράξενους),από σώμα η θεία φυσάει .. και γυμνασμένη !!!Μάλλον δεν έπρεπε να βάλεις το link φίλε γιατί τώρα θα στείλουν όλοι και θα την κάψουν την κοπέλα! Μόνο σε μένα έστειλαν 15 μηνύματα να δώσω πληροφορίες αλλά δεν έδωσαν καμία πληροφορία πίσω!
boudog
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.085
- Πόντοι
- 1.181
Αρκετά κιλά πάνω σε σχέση με τις φωτό. Μασάζ χάιδεμα. Πρόγραμμα φουλ.Μια ισμηνη του massaua εχεις κανει ιδεα τι λεει?
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 28.602
- Πόντοι
- 26.236
Προσπεράστε άνετα γιουβαρλάκι 45χρονο είναι .Μάλλον δεν έπρεπε να βάλεις το link φίλε γιατί τώρα θα στείλουν όλοι και θα την κάψουν την κοπέλα! Μόνο σε μένα έστειλαν 15 μηνύματα να δώσω πληροφορίες αλλά δεν έδωσαν καμία πληροφορία πίσω!
Μάθαμε τίποτα ψάχνω στο φόρουμ αλλά δενΚαλησπέρα σάς στέλνω μήνυμα γιατί μου είπαν από άλλο θρεντ ότι κάνει μασάζ στο σπίτι
Έχετε μήπως κάποια ιδέα ποιο είναι το κινητό σου το προφίλ loukiiiaa στο ίνστγκραμ;
Katakouzinosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2025
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Γούστα είναι αυτά! Κάποιοι θέλουμε μιλφάρες που και που..
Μια Stella που στέλνουν στο BU την ξέρει κανένας?
Μια Stella που στέλνουν στο BU την ξέρει κανένας?
Γιουβαρλάκι; Εδώ την λένε για γυμνασμενη , κορμάρα!Προσπεράστε άνετα γιουβαρλάκι 45χρονο είναι .
agriemenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2018
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
Είναι διαφορετικές νατασσεςΓιουβαρλάκι; Εδώ την λένε για γυμνασμενη , κορμάρα!
καμία σχέση - παραπάνω κιλά και προσφέρη αδιάφορο φραπέ ενώ μένη ντυμένη.Μαίρη από silk είναι όπως στην φωτογραφία;
Όντως αργή και βασανιστική! παλιώτερα έμενε ντυμένη. Έχει αλλάξει;Η Χριστίνα η Ρουμάνα από ντελουξ όσο πάει και βελτιώνεται στο κομμάτι των υπηρεσιών. Και μασάζ και η εκτόνωση αργή και βασανιστική (με την καλή έννοια)![]()
boudog
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.085
- Πόντοι
- 1.181
Γεματούλα με αδιάφορο μασάζ και άτεχνο φραπέ ντυμένη.Μαίρη από silk είναι όπως στην φωτογραφία;
Λένια εννοείς την Ελενα? ή υπάρχει κ Λένια?Δοκιμη με Λενια-καβλενια απο joy. ομορφο προσωπο βραζιλια μου ειπε καταγωγη, ξεκινησε το μασαζ με ρουχα χωρις να πω τιποτα και εγω. περιμενα να δω και αφου γυρισα μπροστα την ρωταω αν κανει εξτρα. μου λεει ναι. τον παιζω αν θελεις. της λεω βγαζεις ρουχα μου λεει ναι και γδυνεται και μενει με το κορμακι. ωραιο σωμα της εβγαλα το στηθος και αρχισε παιχνιδι.της ειπα για φουλ αλλα αρνηθηκε. πιπα της λεω? μονο με προφυλαξη μου ειπε. καλα λεω αστο συνεχισε χερι και εγω ταυτοχρονα χουφτωνα και χαιδευα. ωραιο κορμι παντως ,ουτε αδυνατη ουτε μπαμπατσικη. οπως μου αρεσουν. τελειωσα στο κορμακι πανω στα βυζακια. πολυ καλα περασα. κ μαλλον θα ξαναεπαναληφθει.. συνολο με το μασαζ 110. η φωτογραφια την αδικει. ειναι ομορφοτερη. Καλη συνεχεια.
Κανει, απλα μην περιμενετε με πενταροδεκαρες…Εισαι ο 1ος που το ισχυριζεται.Αν λες αληθεια πες με ποσα κλπ
Η Ζετα είναι call girl που θα πει ινριγκα κ δυσκολια μηδεν!!Μιλάς για την Ζέτα. Ναι κι εγώ αυτό θυμάμαι από την παλιά της θητεία στο γραφείο. Σκυλί του πολέμου
Γιατιθ σκοτώνεστε???
Κατάλαβα ευχαριστώΓεματούλα με αδιάφορο μασάζ και άτεχνο φραπέ ντυμένη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις