Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

North people fucker

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
274
Πόντοι
21
Δεν κατάλαβα έτσι όπως το γράφεις φιλε...το θεωρείς πρόβλημα ή όχι ...όχι δεν είναι πρόβλημα το να είναι κάποιος διαφορετικός ίσα ίσα δείχνει μεγαλοψυχία και τεράστια κρυφή δυναμη
Δεν υπάρχει απάντηση σε ένα τέτοιο παραλήρημα

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.012
Πόντοι
3.506
Πριν λίγες μέρες πέρασα για πρώτη φορά με μια από τις γνωστές, δεν λέω όνομα, και μου λέει θέλεις να σου βάλω δάκτυλο; Όχι της λέω, σίγουρα μου απαντάει. Αν θέλεις μπορώ και να σε γαμισω με δονιτη. Ρε πάμε καλά της λέω; Μου απαντάει ότι οι περισσότεροι που πάνε γουστάρουν τέτοια πράγματα. Γενικά στα μπουρδέλα παίζει πολύ ανωμαλία. Ελπίζω να μην την ξενέρωσα που ήθελα απλά να γαμισω.
Θα της άρεσε το κωλαράκι σου

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
334
Πόντοι
20
Πέρασμα δεύτερη σερί φορά με Σάντρα στην Ερημίτη 4 που έχει εδραιωθεί πλέον στην πρωινή βάρδια. Τυπάκι,πεντακάθαρη,θερμή στο κρεβάτι και διαστημική σκληρή κωλάρα για πολλές μπάτσες τις οποίες δέχεται αδιαμαρτύρητα...

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
καμιά καλή μεταγραφή απο Αθήνα δεν έχουμε,οι νταβάδες πρέπει να αναζητήσουν και να μας φέρουν νέα μουνάκια από στουντιος της Αθήνας,έχει κάτι μουνάρες αλλο πράγμα!!

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.445
Πόντοι
1.346
καμιά καλή μεταγραφή απο Αθήνα δεν έχουμε,οι νταβάδες πρέπει να αναζητήσουν και να μας φέρουν νέα μουνάκια από στουντιος της Αθήνας,έχει κάτι μουνάρες αλλο πράγμα!!
Show Me The Money GIF

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Τα περισσοτερα ΣΜΝ ειναι απο αυτους...
Εχεις δικιο τυπε οι γιατροι και οι επιστημονες που εχουν κανει μελετες και λενε οτι τα ΣΜΝ ειναι απο ολους γενικα ασχετα αν ειναι str η gay πρεπει να πανε να σκισουν τα πτυχια τη ξερουν αυτοι :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.774
Πόντοι
1.056
Ότι αναφέρεται η Σαντρα, που δουλευει, ποτέ και υπηρεσίες, για μια γκομενα που δουλευει στα δελα εδώ και 10 χρόνια, καταλαβαίνεις πόσο για τον πουτσο είναι τα πράγματα.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
386
Πόντοι
21
Ότι αναφέρεται η Σαντρα, που δουλευει, ποτέ και υπηρεσίες, για μια γκομενα που δουλευει στα δελα εδώ και 10 χρόνια, καταλαβαίνεις πόσο για τον πουτσο είναι τα πράγματα.
Αφού τις ίδιες Κ τις ίδιες έχουμε..και ψάχνουμε της λιγότερο φόλες…

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.774
Πόντοι
1.056
Δεν θα συμμετάσχω στα ποστ των τελευταίων ημερών..
Αλλά μάλλον προβληματικός και με ψυχολογικά είμαι. Φιλιά από τα κορίτσια μου στην Ταυλανδη

Συνημμένα

• petal_20250331_224933.mp4
    16,9 MB · Εμφανίσεις: 0

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
386
Πόντοι
21
Αλλά μάλλον προβληματικός και με ψυχολογικά είμαι. Φιλιά από τα κορίτσια μου στην Ταυλανδη
Ιλουζιον έχω επισκεφτεί και εγώ την Ταϊλανδη και ομολογώ ότι έζησα πρωτόγνωρες καταστάσεις…

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.012
Πόντοι
3.506
Πρόσεξε μην πεταχτεί κανένα παπάρι από τα κορίτσια.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.170
Πόντοι
201
Εχεις δικιο τυπε οι γιατροι και οι επιστημονες που εχουν κανει μελετες και λενε οτι τα ΣΜΝ ειναι απο ολους γενικα ασχετα αν ειναι str η gay πρεπει να πανε να σκισουν τα πτυχια τη ξερουν αυτοι :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Παριστανεις το χαζουλη ή μηπως εισαι....???
Προφανως και ολοι οι ανθρωποι μπορουν να εχουν ΣΜΝ......απλα στις κοινωτητες των gay οπως και στους τοξικομανεις ειναι τα περισσοτερα κρουσματα κυριως απο AIDS και ηπατιτιδα.....Δες λιγο τα στατιστικα του ΚΕΕΛΠΝΟ.....

****Για αυτο ειπα καλο θα ηταν τις πουσταρες να τις διωχνουν απο τα μπουρδελα

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.445
Πόντοι
1.346
Εξι κοπελες που δουλευουν σε πρωινη και απογευματινη βαρδια (5 μιλφ, μια πιτσιρικα) κανουν ακαποτο σεξ! οι δυο απο αυτες τον παιρνουν και απο το κωλο!
* μην στελνετε πμ δεν μπορω να πω ονοματα.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
793
Πόντοι
81
Εξι κοπελες που δουλευουν σε πρωινη και απογευματινη βαρδια (5 μιλφ, μια πιτσιρικα) κανουν ακαποτο σεξ! οι δυο απο αυτες τον παιρνουν και απο το κωλο!
* μην στελνετε πμ δεν μπορω να πω ονοματα.
Τοτε τι το λες αν δεν λες ονοματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom