Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
1.346
Τελευταία τροποποίηση:

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.176
Πόντοι
206
Και λοιπόν? Που θες να καταλήξεις?
Ότι εσύ που υποτίθεται είσαι παντρεμένος κι έχεις παιδί και πας στις πουτανες από "χόμπι" είσαι νορμάλ, ενώ οι άλλοι που πάνε και δεν έχουν λεφτά, μένουν με τη μάνα τους και δεν είχαν σχέσεις είναι προβληματικοι. Διαπίστωσες την προβληματικοτητα της νεοελληνικής κοινωνίας, δηλαδή ανακάλυψες την Αμερική..
Τι θες να σου πούμε μπράβο που πας στα μπουρδέλα για χόμπι? Ή επειδή κανείς νορμάλ σεξ και δε ςτραποναρεσαι θες να σου πούμε μπράβο?
Κι όσους στραποναρινται τι να τους κάνουμε? Σαν νέοι κου Κλουξ Κλαν να τους κρεμάσουμε?
Λες πως οι κοπέλες στα μπουρδέλα γελάνε με τους μη νορμάλ.. ρωτά μια κοπέλα της κοινωνίας να σου πει την άποψη της για σένα που έχεις παιδί και γυναικα και τρέχεις στα μπουρδέλα..
Δεν περιμενω να μου πει κανενας μπραβο..ο καθενας κανει οτι γουσταρει...!! Εγω απλα απαντησα σε ενα συναγωνιστη που ειπε οτι στα μπουρδελα πανε αυτοι που εχουν προβλημα!!
Αν καποιος θελει να στραποναρετε να του γλυφουν το κωλο και να του βαζουν δαχτυλα οι γκομενες στα @@ μου δεν με νοιαζει....

***Να σου πω καλυτερα που υπαρχουν και αυτες οι κρυφοπουσταρες για να τους κοροιδευουν οι γκομενες και μετα να πηγαινουμε εμεις και να τις ξεσκιζουμε στο γαμησι..!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
Πώς είναι εκεί στο περιθώριο που ζεις?
Χαλλλλαρααα.!!!
Ice Cube Smoking GIF

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Ρε ηρεμήσετε λίγο χαχα.Γενικα πάντως μιλωντας δεν είναι ότι πιο φυσιολογικό -γενικα λεω- να πηγαίνει κάποιος συνέχεια στις πουτανες.Ξαναλεω γενικά μιλάω.Δεν σημαίνει ότι όσοι πηγαίνουν κάποιες φορές στις πουτανες έχουν θέμα. Επισης ειναι μεγάλο λάθος να λέμε ότι οταν κάποιος δεν είναι αρκετά εμφανίσιμος είναι προβληματικος.Καμια σχεση.Υπαρχουν πολλές περιπτώσεις που άνθρωποι όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμοι έγιναν πολύ επιτυχημένοι στην ζωή τους και επαγγελματικά και κοινωνικά με οικογένειες σωστές κτλ.Υπαρχουν επισης παιδαραδες που είναι φουλ στην ψυχοπαθολογία.Δεν έχει να κάνει η εξωτερική εμφάνιση.Επισης υπάρχουν άπειροι παντρεμένοι με γυναίκα και παιδιά που επίσης είναι φουλ στην ψυχοπαθολογία.Απειροι.Το διαπιστώνουμε στην κοινωνία και από τα διάφορα περιστατικά που συμβαίνουν.Το να έχει κάποιος οικογένεια δεν τον κάνει ψυχικά υγιή.Καθε περίπτωση είναι εξατομικευμένη.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Και λοιπόν? Που θες να καταλήξεις?
Ότι εσύ που υποτίθεται είσαι παντρεμένος κι έχεις παιδί και πας στις πουτανες από "χόμπι" είσαι νορμάλ, ενώ οι άλλοι που πάνε και δεν έχουν λεφτά, μένουν με τη μάνα τους και δεν είχαν σχέσεις είναι προβληματικοι. Διαπίστωσες την προβληματικοτητα της νεοελληνικής κοινωνίας, δηλαδή ανακάλυψες την Αμερική..
Τι θες να σου πούμε μπράβο που πας στα μπουρδέλα για χόμπι? Ή επειδή κανείς νορμάλ σεξ και δε ςτραποναρεσαι θες να σου πούμε μπράβο?
Κι όσους στραποναρινται τι να τους κάνουμε? Σαν νέοι κου Κλουξ Κλαν να τους κρεμάσουμε?
Λες πως οι κοπέλες στα μπουρδέλα γελάνε με τους μη νορμάλ.. ρωτά μια κοπέλα της κοινωνίας να σου πει την άποψη της για σένα που έχεις παιδί και γυναικα και τρέχεις στα μπουρδέλα..
Aυτος νομιζει αυτον τον αποθεώνουν για να καταλαβεις τι κουτορνιθι ειναι αν βέβαια κι αυτα που λέει δεν ειναι μουφες

Galinickos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
353
Πόντοι
280
Καλησπέρα σε όλους.πολυς λόγος για το τίποτα γίνεται εδώ μέσα,το γιατί και ποιοί γαμαμε στα μπουρδέλα.θα ανεβάσω μια παλιά κριτική από ένα αλάνι που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του,και εξηγεί ακριβώς το γιατί γαμαμε στα μπουρδέλα.η έκφραση κλειδί για μένα είναι εκεί πού λέει #γαματες όλες #.#γαματες#.

Συνημμένα

• 1000000894.jpg
    1000000894.jpg
    696,1 KB · Εμφανίσεις: 30

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
124
Πόντοι
0
Πες τα χρυσόστομε!!! Είναι εκείνη η πηγαία ανάγκη όταν γυαλίσει το μάτι!!!!

North people fucker

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
274
Πόντοι
21
Πες τα χρυσόστομε!!! Είναι εκε

Αυτό ακριβώς,είναι εμπάθεια να ψάχνει κανείς να βγάλει κουσουρια στον άλλο επειδή πάει στον οίκο...πάει γιατί πάει...απλά...θέλει να κάνει κάτι με γυναίκα,θέλει την ανθρώπινη επαφή πρώτα ,και μετά και την ερωτική...δεν είναι αυτό φυσιολογικό και είναι φυσιολογικές και νορμάλ μερικές ξεπετες χωρίς συναισθήματα που μόνο μαρούλι κοιτάνε?δηλαδή νταξει...μην λέμε κι ότι θέλουμε...ήρωες όσοι πάμε εκεί κ μπράβο μας...
Αυτός τα λέει ακριβώς όχι ο τύπος που λέτε.πληρωνει για να έχει ανθρώπινη επαφή αλλιώς δύσκολα να ακουμπήσει χέρι.ποσο μάλλον να γαμισει.ομως στο τέλος αυτοχαρακτηρίζεται σαν ήρωας.ε αυτό δεν είναι πρόβλημα ρε τσακάλια

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.176
Πόντοι
206
Καλησπέρα σε όλους.πολυς λόγος για το τίποτα γίνεται εδώ μέσα,το γιατί και ποιοί γαμαμε στα μπουρδέλα.θα ανεβάσω μια παλιά κριτική από ένα αλάνι που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του,και εξηγεί ακριβώς το γιατί γαμαμε στα μπουρδέλα.η έκφραση κλειδί για μένα είναι εκεί πού λέει #γαματες όλες #.#γαματες#.
Στο Συνημενο ο συναγωνηστης τα ειπε ΟΛΑ...συμφωνω απολυτα!!! ετσι ακριβως πρεπει να ειναι ο σωστος μπουρδελιαρης να πηγαινει να γαμησει απο hobby και απο καυλα!!!!
Δυστυχως στη σημερινη εποχη γεμισαμε με αγαπουληδες,ψυχακιδες και κρυφοπουστες....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.680
Πόντοι
7.195
Είδα τελευταία ντέζυ ελληνίδα στη φρίξου σεξ εντ δε σίτι, ομολογώ πως κάτι με τράβηξε να τη δοκιμάσω,
καλή καυλιάρα δεν είπε σε τίποτα όχι ,μεταγραφή απο εξωτερικό ,λές και ειναι ερωτευμένη με τον πούτσο έκανε...
Φιλιά κτλ δεν επεδίωξα ,θυμίζει όντως Αλεξάνδρα Ούστα όπως είπε ο αγαπητός φίλος μπουχός....
Εγω θα έλεγα σε πιο ωραίο ,μετα όταν την είδα απο κοντά πιο άγρια θα έλεγα.
Όταν την είδα και εντελώς γυμνή ,δεν τρελάθηκα ,το αντίθετο θα έλεγα .Σε γενικές γραμμές ήταν ευχάριστη παρουσία.
Επίσης μια πολύ ευχάριστη παρουσία η Λίντα, ισπανίδα στο Βένους,την έχει και στο φαιντ... κοριτσια. τζι.αρ.
Πολύ καλό στοματικό,απορώ πως δεν την σχολίασε κανεις ακόμα.....Ειναι και καλη σε εμφάνιση.

Αυτά

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.148
Πόντοι
746
Πριν λίγες μέρες πέρασα για πρώτη φορά με μια από τις γνωστές, δεν λέω όνομα, και μου λέει θέλεις να σου βάλω δάκτυλο; Όχι της λέω, σίγουρα μου απαντάει. Αν θέλεις μπορώ και να σε γαμισω με δονιτη. Ρε πάμε καλά της λέω; Μου απαντάει ότι οι περισσότεροι που πάνε γουστάρουν τέτοια πράγματα. Γενικά στα μπουρδέλα παίζει πολύ ανωμαλία. Ελπίζω να μην την ξενέρωσα που ήθελα απλά να γαμισω.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
386
Πόντοι
21
Τελικά κατέβηκε κανένας πρωί να μας πει αν η σαντρα δουλεύει;μην κατεβαίνω τζάμπα αύριο

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.680
Πόντοι
7.195
Τελικά κατέβηκε κανένας πρωί να μας πει αν η σαντρα δουλεύει;μην κατεβαίνω τζάμπα αύριο
η Σάντρα η ρουμάνα δουλεύει πρωί κλασσικά στο medussa έχει αλλάξει μαγαζί με την Έλενα την πρασινομάτα

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
386
Πόντοι
21
η Σάντρα η ρουμάνα δουλεύει πρωί κλασσικά στο medussa έχει αλλάξει μαγαζί με την Έλενα την πρασινομάτα
Η Έλενα δουλεύει στο ερημίτη 5 η σαντρα είναι στο μέδουσα;η δίπλα από το μέδουσα;

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.680
Πόντοι
7.195
Η Έλενα δουλεύει στο ερημίτη 5 η σαντρα είναι στο μέδουσα;η δίπλα από το μέδουσα;
σε αυτό που δούλευε η Σάντρα δουλεύει η Έλενα και το αντίστροφο....Νομίζω ήταν το δίπλανο απο το Μέδουσα γιατι ενα ήταν κλειστό τη μέρα που πέρασα..
Αλλάξανε πλευρές στα μαγαζιά της προμηθέος Ελενα -Σάντρα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Καλημέρα σε όλους,διαβάζω εδώ και μέρες όλα αυτά τα κατεβατά για τις κοπέλες που δουλεύουν με συνέπεια αν υπάρχει κάποιος που πέρασε με κάποια κοπέλα να μην το γράφει,ο κάθε ένας είναι ελεύθερος όταν πάει σε εναν οίκο να κάνει ότι θέλει να κάνει αυτά που δεν μπορεί έξω, δηλαδή μπορεί κάποιος να θέλει να του βάλει η γκόμενά δάχτυλο και να μην μπορεί έξω να το βρει μπορεί να θέλει και να γαμησει αλλά και να τον γαμησουν,μπορεί να θέλει να πηδηξει κολο γιατί η κοπέλα του δεν του δίνει,θέλω να πω λοιπόν ότι πολλά μπορεί να θέλει η να ζητάει ο κάθε ένας από εμάς μέσα στο στούντιο οπότε τσάμπα υπαεχει διαφωνία..

Εγώ πάλι πηγαίνω βλέπω κοπέλες και εάν δω ωραίο χαμόγελο έξω και όχι ψεύτικο θα περάσω, ο καθένας ότι αποζητά κακή συνέχεια σε όλους ας σταματήσουμε τους διαπληκτισμους και ας γυρίσει πάλι όπως ήταν το νήμα για ενημέρωση

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.176
Πόντοι
206
Πριν λίγες μέρες πέρασα για πρώτη φορά με μια από τις γνωστές, δεν λέω όνομα, και μου λέει θέλεις να σου βάλω δάκτυλο; Όχι της λέω, σίγουρα μου απαντάει. Αν θέλεις μπορώ και να σε γαμισω με δονιτη. Ρε πάμε καλά της λέω; Μου απαντάει ότι οι περισσότεροι που πάνε γουστάρουν τέτοια πράγματα. Γενικά στα μπουρδέλα παίζει πολύ ανωμαλία. Ελπίζω να μην την ξενέρωσα που ήθελα απλά να γαμισω.
Γεμισαμε κρυφοπουστες.....τα ελεγα πριν 2 μερες και καποιοι επεσαν να με κραξουν...τα θεωρουν φυσιολογικα αυτα ξερεις θιχτηκαν οι αδερφες!!!!

Κανονικα οι πουτανες πρεπει να τους διωχνουν.....οι πουστρες να πανε σε gay bar να βρουν αυτο που θελουν...
Τα περισσοτερα ΣΜΝ ειναι απο αυτους...

apats1

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
Καλημερα....ξερουμε που ειναι η ντενιζ που ηταν διπλα στ medusa?

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.176
Πόντοι
206
Καλημερα....ξερουμε που ειναι η ντενιζ που ηταν διπλα στ medusa?
Δουλευει σπανια οταν θελει αλλα τσαμπα θα πας πλεον δεν αξιζει ειναι τερμα ξινη και ξεπετα αγγαρεια κανει...

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Είδα τελευταία ντέζυ ελληνίδα στη φρίξου σεξ εντ δε σίτι, ομολογώ πως κάτι με τράβηξε να τη δοκιμάσω,
καλή καυλιάρα δεν είπε σε τίποτα όχι ,μεταγραφή απο εξωτερικό ,λές και ειναι ερωτευμένη με τον πούτσο έκανε...
Φιλιά κτλ δεν επεδίωξα ,θυμίζει όντως Αλεξάνδρα Ούστα όπως είπε ο αγαπητός φίλος μπουχός....
Εγω θα έλεγα σε πιο ωραίο ,μετα όταν την είδα απο κοντά πιο άγρια θα έλεγα.
Όταν την είδα και εντελώς γυμνή ,δεν τρελάθηκα ,το αντίθετο θα έλεγα .Σε γενικές γραμμές ήταν ευχάριστη παρουσία.
Επίσης μια πολύ ευχάριστη παρουσία η Λίντα, ισπανίδα στο Βένους,την έχει και στο φαιντ... κοριτσια. τζι.αρ.
Πολύ καλό στοματικό,απορώ πως δεν την σχολίασε κανεις ακόμα.....Ειναι και καλη σε εμφάνιση.

Αυτά
Την είχα δει και εγώ αυτήν την λιντα και πήγα να την δω από κοντα χτυπάω κουδούνι και μου ανοίγουν με λέει η τσατσα ότι έχει την λιντα καινούργια και τα κλασικά την φωνάζει 1 φορά δεν βγαίνει ξανά φωνάζει τίποτα πάει στο κουζινάκι κάτι της λέει και βγαίνει μέχρι την πόρτα εκεί στο κουζινάκι με σάντουιτς στο χέρι με βλέπει την βλέπω και ξαναμπαίνει μέσα εννοείτε πως δεν πέρασα μαζί της μόνο και μόνο λόγο συμπεριφοράς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom