lospalamaris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.554
- Πόντοι
- 486
κ τα πατουσακια για πολυ γλυψιμο!Ολα μαζι!
κ τα πατουσακια για πολυ γλυψιμο!Ολα μαζι!
Αντρας είναι από κάτω;Επεσε εντονος σοδομισμος
40ρα μανουλα , απλα απο το πολυ γαμησι απλωσαν τα μουνοχειλαΑντρας είναι από κάτω;![]()
με 1000θα μπαίνατε?
![]()
Στην ηλικία 40 - 50 αυτές οι λίγο γεματούλες κάνουν το καλύτερο πήδημα. Ειδικά αν τις παραμελεί ο άντρας τους, σου τα δίνουν όλα με την πρώτη προσπάθεια.Με καβλες που βαρανε ταβανι.Οι φωτο ειναι απο βιντεο για αυτο ειναι μαυρο χαλι
Δεν θα έβγαινα!!θα μπαίνατε?
![]()
Προσπαθω με απροσεκτη διατροφη και συχνες κωλοπροωθησεις να διατηρουμαι σε καλη καταστασηΦιλε @M40 φενεται να εχεις καλη φυσικη κατασταση, ωραιος δωσε πονο..!
Αυτη εχει τα σωστα πιασιματα και πολυ μεγαλες φυσικες βυζαρες.Και το βασικοτερο αντεχει απιστευτα στο κωλογαμησιΣτην ηλικία 40 - 50 αυτές οι λίγο γεματούλες κάνουν το καλύτερο πήδημα. Ειδικά αν τις παραμελεί ο άντρας τους, σου τα δίνουν όλα με την πρώτη προσπάθεια.
Αμα την αναγνωρισει ο αντρας της απο τις φωνες, καθαριζεις εσυ ;Βαλε ενα αποσπασμα...να καταλαβουμε εστω 3 δευτερολεπτα...χαχαχ
Έτσι η ψωλαΕπεσε εντονος σοδομισμος
Οι καλύτερεςΗ γυναίκα μου ετοιμάζεται να βγει για καφέ με τις φίλες της …εντυπώσεις ;;
Τέλειος πάτος τελικό κωλογαμησι χάλια ληψηΕπεσε εντονος σοδομισμος
prntscrn απο βιντεο, τι περιμενεις. Εγω ζητησει σκηνοθετη αλλα δεν τους βγαινει το οικογενειακο budgetΤέλειος πάτος τελικό κωλογαμησι χάλια ληψη
Θα μπορούσαν πολλά μέλη να το κάνουν δωρεάν ειδικά όσοι ανεβάζουν fake φωτογραφίες θα τις πλασάρουν για δικές τους μετάprntscrn απο βιντεο, τι περιμενεις. Εγω ζητησει σκηνοθετη αλλα δεν τους βγαινει το οικογενειακο budget