Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.014
Πόντοι
16.235
Ιδού και η φωτογραφία της

princess-qajar-image.png
Βασικά θυμίζει τον Μάρκο Λεζέ ξυρισμένο...:confused:

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
83
Πόντοι
0
....από τότε μόνο γυφτισες.....
και που τις βρίσκεις τόσες

....από τότε μόνο γυφτισες.....
και που τις βρίσκεις τόσες πολλές;
Όταν ψάχνεις βρίσκεις μέχρι και στούντιο με γυφτοσσες μέσα πετυχα

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
83
Πόντοι
0
δικιο εχεις και φαντασου οτι καποιοι αλλοι γλυφουν τα επιμαχα σημεια τους.
ποσοι μποχα να εχουν φαει αραγε?????
και ποσα δωρακια να εχουν λαβει αραγε????
ασε μην την ψαχνεις την δουλεια!!
Ναι έχω γλύψει αλλά όλες που πήρα είχανε καθαρά μουνια μεγάλη τρελα

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
83
Πόντοι
0
Εγω ξέρω ότι αν γαμίσεις γύφτισα και κουτσή θα σε πάει γούρι. Το λέμε επάνω αυτό και τις έχουμε ξεμουνιάσει όλες, κουτσές, στραβές κλπ.
Η ερωτική ζωή με τη γύφτισα θέλει προσοχή μάγκες και ξέρω τι σας λέω.
Δεν ομιλώ για τα πουτανάκια της πρέζας που τα γαμάς δεν τα γαμάς, δεν καταλαβαίνουν τίποτα αυτά. Μιλώ για δεσμό με γύφτισα, να γαμάς και να νιώθεις...
Άλλα κόλπα εκεί. Ναι, οι παραδόσεις τους και ο τρόπος της ζωής τους είναι tera ingognita για εμάς, αλλά αν φας καμιά καψούρα με αυτές σαν κατάρα είναι. Μη συζητάτε συναγωνιστές...
Εφαγ τρελό κόλλημα εγώ πηδηχτηκα με πολλές αλλά την μία δεν θα την ξεχάσω και από εκεί και πέρα τραβάω και με τραβανε τα γύφτικα μουνια

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
83
Πόντοι
0
Ναι αλλά γαμιουντε τρελα λες και σε ρουφάνε μέσα είναι άλλη φαση

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
614
Πόντοι
301
τι ερωτηση ειναι αυτη, οποιοσ εχει παει μπουρδελα πανω απο 3 φορες, εχει παρει γυφτισσα

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
321
Πόντοι
21
Θα προτιμουσα να εχω κατσαριδα στο κρεβατι μου παρα γυφτισσα φιλε, αλλα γουστα ειναι αυτα.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.468
Πόντοι
19.386

Να λοιπον γυφτισα....Μια φτηνη περιπτωση χωρις να υπαρχει πιεση με τον χρονο, δοκιμαστηκε προσφατα, το διαμερησμα της ειναι στη οδο Φυλης, κανονικη γυφτισα απο βουλγαρια ειναι 16 χρονια Ελλαδα , θηριο καπου στα 120 κιλα ωραια ομως κατανεμημενα τα πιο πολλα στον πισινο....οποιος γουσταρει doggystyle εχει εναν απο τους πιο τεραστιους κωλους που εχω δει ποτε....και προσωπο σχετικα χαριτωμενο....καπου στα 25-30 ειναι και μανα εχει ενα κοριτσακι 12 ετων (δεν ηταν στο διαμερισμα εννοειται) ειναι λιγακι αξυριστος ο κωλος της αλλα αυτο με καυλωσε παραπανω...το διαμερησμα της για τον πουτσο καβαλα ειδικα το μπανιο αστα να πανε...σας συμβουλευω αμα θελετε μετα να πλυθητε τουλαχιστον στον νιπτηρα να εχετε το δικο σας σαπουνι καθως εκει δεν εχει χαχαχα.....

Ξένος

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2025
Like
130
Πόντοι
0

Να λοιπον γυφτισα....Μια φτηνη περιπτωση χωρις να υπαρχει πιεση με τον χρονο, δοκιμαστηκε προσφατα, το διαμερησμα της ειναι στη οδο Φυλης, κανονικη γυφτισα απο βουλγαρια ειναι 16 χρονια Ελλαδα , θηριο καπου στα 120 κιλα ωραια ομως κατανεμημενα τα πιο πολλα στον πισινο....οποιος γουσταρει doggystyle εχει εναν απο τους πιο τεραστιους κωλους που εχω δει ποτε....και προσωπο σχετικα χαριτωμενο....καπου στα 25-30 ειναι και μανα εχει ενα κοριτσακι 12 ετων (δεν ηταν στο διαμερισμα εννοειται) ειναι λιγακι αξυριστος ο κωλος της αλλα αυτο με καυλωσε παραπανω...το διαμερησμα της για τον πουτσο καβαλα ειδικα το μπανιο αστα να πανε...σας συμβουλευω αμα θελετε μετα να πλυθητε τουλαχιστον στον νιπτηρα να εχετε το δικο σας σαπουνι καθως εκει δεν εχει χαχαχα.....
Υποκλίνομαι...
1740573044908.jpeg

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.148
Πόντοι
24.586

ΥΠΟΚΛΊΝΟΜΑΙ!!!!

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.735
Πόντοι
456
Έχετε δει ποτέ γυφτισσα με γυαλιά ;
Λένε ότι όταν είναι μικροί τους βάζουν δηλητήριο φιδιών στα μάτια για αυτό τα μάτια τους δεν βγάζουν προβλήματα π.χ. μυωπία. Προφανώς θρύλος ...

pefotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
185
Πόντοι
0
Σκηνικό πριν 15 ημέρες…

Αποβιβάζομαι από το μετρό στην Ομόνοια. Ανεβαίνω την 1η κυλιόμενη σκάλα και κατευθύνομαι για τη 2η.

Στα 50 μέτρα μπροστά μου, γύφτισσα που κάθεται στο δάπεδο, με ένα καρότσι δίπλα της και το κλασικό μωρό στην αγκαλιά που το θήλαζε ή έκανε πως το θηλάζει. Φοράει ένα φαρδύ φούτερ κι από μέσα διαγράφονται ΒΥΖΑΡΕΣ!

Κάνω την κίνηση να βγάλω 1 ευρώ από το τσαντάκι και, την ίδια στιγμή, με προσπερνάει σεκιουριτάς, κατευθύνεται προς τη γύφτισσα και τη διώχνει. Καθώς περνάω από δίπλα, τον ακούω να της λέει ``Σε είδαν από πάνω από τις κάμερες, δεν φταίω εγώ``.

Καρφώνω με το βλέμμα την τύπισα, καθώς περνάω από δίπλα, με κόβει κι εκείνη, ενώ από μέσα μου βρίζω τη γκαντεμιά μου!

Ανεβαίνω στη 2η κυλιόμενη, κάνω μεταβολή και την καρφώνω με το βλέμμα όσο ανεβαίνω, το ίδιο κι εκείνη.

Την περιμένω στον επάνω όροφο, ανεβαίνει κι εκείνη. Μόλις βγαίνει από τις κυλιόμενες, βλέπω τη ρώγα μέσα από το φούτερ σαν καρύδι (από τα μεγάλα). Το γυφτάκι φαίνεται την είχε κάνει ταράτσα!

Έχει 3 σκαλάκια μπροστά και δυσκολεύεται με το καρότσι. Πιάνω το καρότσι και τη βοηθάω να το κατεβάσει.

``Ευχαριστώ, ευχαριστώ`` εκείνη.

Της δίνω το ευρώ που είχα από πριν στο χέρι.

``Τι βυζάρες είναι αυτές`` της λέω…

Της το ξαναλέω, ίδια απάντηση. Όλα αυτά μέσα σε κόσμο.

Δεν κατάλαβα αν έκανε ότι δεν μιλάει ελληνικά ή αν, όντως, η μόνη λέξη που ήξερε ήταν το ευχαριστώ.

Δυστυχώς, εκεί τελείωσε η φάση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom