Nicknick69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2024
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Ναι και όμως εγώ που έχω γλειψει άπειρα γύφτικα μουνια ηταν όλα καθαρά μόνο η τανια δεν ξυριζοτενε επιτιδεςείναι από σπίτι πάντα περποιημένη
Ναι και όμως εγώ που έχω γλειψει άπειρα γύφτικα μουνια ηταν όλα καθαρά μόνο η τανια δεν ξυριζοτενε επιτιδεςείναι από σπίτι πάντα περποιημένη
Βασικά θυμίζει τον Μάρκο Λεζέ ξυρισμένο...Ιδού και η φωτογραφία της
![]()
Σωστό..Έχετε δει ποτέ γυφτισσα με γυαλιά ;
....από τότε μόνο γυφτισες.....
και που τις βρίσκεις τόσες
Όταν ψάχνεις βρίσκεις μέχρι και στούντιο με γυφτοσσες μέσα πετυχα....από τότε μόνο γυφτισες.....
και που τις βρίσκεις τόσες πολλές;
Ναι έχω γλύψει αλλά όλες που πήρα είχανε καθαρά μουνια μεγάλη τρελαδικιο εχεις και φαντασου οτι καποιοι αλλοι γλυφουν τα επιμαχα σημεια τους.
ποσοι μποχα να εχουν φαει αραγε?????
και ποσα δωρακια να εχουν λαβει αραγε????
ασε μην την ψαχνεις την δουλεια!!
Εφαγ τρελό κόλλημα εγώ πηδηχτηκα με πολλές αλλά την μία δεν θα την ξεχάσω και από εκεί και πέρα τραβάω και με τραβανε τα γύφτικα μουνιαΕγω ξέρω ότι αν γαμίσεις γύφτισα και κουτσή θα σε πάει γούρι. Το λέμε επάνω αυτό και τις έχουμε ξεμουνιάσει όλες, κουτσές, στραβές κλπ.
Η ερωτική ζωή με τη γύφτισα θέλει προσοχή μάγκες και ξέρω τι σας λέω.
Δεν ομιλώ για τα πουτανάκια της πρέζας που τα γαμάς δεν τα γαμάς, δεν καταλαβαίνουν τίποτα αυτά. Μιλώ για δεσμό με γύφτισα, να γαμάς και να νιώθεις...
Άλλα κόλπα εκεί. Ναι, οι παραδόσεις τους και ο τρόπος της ζωής τους είναι tera ingognita για εμάς, αλλά αν φας καμιά καψούρα με αυτές σαν κατάρα είναι. Μη συζητάτε συναγωνιστές...
Σε ποια στούντιο τις πέτυχες και πότε ? εδώ Αθήνα ?Όταν ψάχνεις βρίσκεις μέχρι και στούντιο με γυφτοσσες μέσα πετυχα
ΦΙλε δεν ξέρεις τι τρελό γαμησι που κανουνε σε ρουφάνε μέσα τους
Φίλε πάντα καθαρές ητανΑν εννοεις οσα γραφεις δεν σε βλεπω για πολυ καιρο καλα.
Υποκλίνομαι...![]()
Μελαχρινή Βουλγάρα
Πέφτουν η τιμές για την απόλαυση του σεξ δεν πρέπει να έχει ακρίβεια! Με 30 ευρω μια κανονική πρόγραμμα με ανησυχώ χρόνο. Πλατεια Βικτωρίας κέντρο Αθήνα. Πάρε με τηλέφωνο και κλείσει το ραντεβού σου Πρωκτικο δεν υπάρχει στο πρόγραμμα. Άρηθμο επικοινωνία 6981867195.Απο τις 8:30 το πρωί μέχρι...kanesex.com
Να λοιπον γυφτισα....Μια φτηνη περιπτωση χωρις να υπαρχει πιεση με τον χρονο, δοκιμαστηκε προσφατα, το διαμερησμα της ειναι στη οδο Φυλης, κανονικη γυφτισα απο βουλγαρια ειναι 16 χρονια Ελλαδα , θηριο καπου στα 120 κιλα ωραια ομως κατανεμημενα τα πιο πολλα στον πισινο....οποιος γουσταρει doggystyle εχει εναν απο τους πιο τεραστιους κωλους που εχω δει ποτε....και προσωπο σχετικα χαριτωμενο....καπου στα 25-30 ειναι και μανα εχει ενα κοριτσακι 12 ετων (δεν ηταν στο διαμερισμα εννοειται) ειναι λιγακι αξυριστος ο κωλος της αλλα αυτο με καυλωσε παραπανω...το διαμερησμα της για τον πουτσο καβαλα ειδικα το μπανιο αστα να πανε...σας συμβουλευω αμα θελετε μετα να πλυθητε τουλαχιστον στον νιπτηρα να εχετε το δικο σας σαπουνι καθως εκει δεν εχει χαχαχα.....
ΥΠΟΚΛΊΝΟΜΑΙ!!!!![]()
Μελαχρινή Βουλγάρα
Πέφτουν η τιμές για την απόλαυση του σεξ δεν πρέπει να έχει ακρίβεια! Με 30 ευρω μια κανονική πρόγραμμα με ανησυχώ χρόνο. Πλατεια Βικτωρίας κέντρο Αθήνα. Πάρε με τηλέφωνο και κλείσει το ραντεβού σου Πρωκτικο δεν υπάρχει στο πρόγραμμα. Άρηθμο επικοινωνία 6981867195.Απο τις 8:30 το πρωί μέχρι...kanesex.com
Να λοιπον γυφτισα....Μια φτηνη περιπτωση χωρις να υπαρχει πιεση με τον χρονο, δοκιμαστηκε προσφατα, το διαμερησμα της ειναι στη οδο Φυλης, κανονικη γυφτισα απο βουλγαρια ειναι 16 χρονια Ελλαδα , θηριο καπου στα 120 κιλα ωραια ομως κατανεμημενα τα πιο πολλα στον πισινο....οποιος γουσταρει doggystyle εχει εναν απο τους πιο τεραστιους κωλους που εχω δει ποτε....και προσωπο σχετικα χαριτωμενο....καπου στα 25-30 ειναι και μανα εχει ενα κοριτσακι 12 ετων (δεν ηταν στο διαμερισμα εννοειται) ειναι λιγακι αξυριστος ο κωλος της αλλα αυτο με καυλωσε παραπανω...το διαμερησμα της για τον πουτσο καβαλα ειδικα το μπανιο αστα να πανε...σας συμβουλευω αμα θελετε μετα να πλυθητε τουλαχιστον στον νιπτηρα να εχετε το δικο σας σαπουνι καθως εκει δεν εχει χαχαχα.....
Λένε ότι όταν είναι μικροί τους βάζουν δηλητήριο φιδιών στα μάτια για αυτό τα μάτια τους δεν βγάζουν προβλήματα π.χ. μυωπία. Προφανώς θρύλος ...Έχετε δει ποτέ γυφτισσα με γυαλιά ;