John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.600
- Πόντοι
- 3.786
Καλαματιανός είσαι;χαθηκε ο κοσμος να πουμε για καμια γουρουνοπουλα![]()
Καλαματιανός είσαι;χαθηκε ο κοσμος να πουμε για καμια γουρουνοπουλα![]()
Οχι!καμια σχεσηΚαλαματιανός είσαι;
Μνπνο κλαιωωωωω
Παίχτη αν και θα σου απαντήσει η ίδια, με όλον το σεβασμό διάβασε λίγο το νήμα της, κάποιοι και περάσαμε καλά μαζί της και γράψαμε κριτική .Καμία κριτική για την κοπέλα θα έχουμε ; Αν είναι σε κλειστό κύκλο αγαπούληδων και μερακλήρδων στο φαγητό δεν έχει νόημα το νήμα.
Εχουν γραφτει κριτικες.. ν μην εισαι τεμπελης. Κατσε διαβασε. Ειναι επιλογη σου που θ μπεις κ που θα αφιερωσεις το χρονο σου δε μας απασχολει κ αν δε σου κανει το νημα μου η αυτα π λεμε ignore.. τοσο ευκολα. Το αν εχει νοημα η δ εχει δ περιμεναμε εσενα ν μας το πεις. Αντε γεια τωρα γτι μ κουρασεςΚαμία κριτική για την κοπέλα θα έχουμε ; Αν είναι σε κλειστό κύκλο αγαπούληδων και μερακλήρδων στο φαγητό δεν έχει νόημα το νήμα.
Σιγά να σου φέρουν καμία πετσέτα οι αγαπούληδες μικροτσούτσουνοι φαν σου.Εχουν γραφτει κριτικες.. ν μην εισαι τεμπελης. Κατσε διαβασε. Ειναι επιλογη σου που θ μπεις κ που θα αφιερωσεις το χρονο σου δε μας απασχολει κ αν δε σου κανει το νημα μου η αυτα π λεμε ignore.. τοσο ευκολα. Το αν εχει νοημα η δ εχει δ περιμεναμε εσενα ν μας το πεις. Αντε γεια τωρα γτι μ κουρασες
Φιλακια babyΣιγά να σου φέρουν καμία πετσέτα οι αγαπούληδες μικροτσούτσουνοι φαν σου.
μλκ εισαι καθυστερημενος;Πιο αναμενόμενη απαντηση πεθαίνεις!. Καλά να περνάτε λοιπόν. Θα αρκεστώ στις ελάχιστες φωτό και βίντεο μικρής διάρκειας από συναδέλφους. Καλά να περνάτε !
Φιλ'ακια μόνο στα @@ μου δέχομαι !Φιλακια baby
Εσύ πάρε κανένα βιάγκρα να σου σηκωθεί και κανένα αγγούρι στον κώλο σου . Τα μάθαμε υα κατωρθώματά σου!μλκ εισαι καθυστερημενος;
Ότι σας πει η αφέντρα σας. Εντολή λοιπόν βουλώτσε το !Πρώτη φορά η εκδιδόμενη κυρία είναι και αφέντρα στο νήμα. Συγχαρητήρια Nickole . Είισαι μεγάλο τακλεντο . Έχεις λαμπρό μέλλον !Μην ασχολείστε με ατομα που ζηταν διακαως τη προσοχη μας.. παμε πισω στα δικα μας
Εγώ έχω στείλει 2 φορές σ έστειλα και εδώ αλλά απάντηση δεν έχω παρει
Πρέπει να παρακαλέσεις φίλε κια να τάξεις !Εγώ έχω στείλει 2 φορές σ έστειλα κα
Μόνο στην Καλαμάτα τρώνε γουρουνοπούλα ;Καλαματιανός είσαι;