gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.895
- Πόντοι
- 8.295
Αδερφέ εγώ είμαι μικροτσουτσουνος αλλά δεν είμαι φαν της θείαςΣιγά να σου φέρουν καμία πετσέτα οι αγαπούληδες μικροτσούτσουνοι φαν σου.
Αδερφέ εγώ είμαι μικροτσουτσουνος αλλά δεν είμαι φαν της θείαςΣιγά να σου φέρουν καμία πετσέτα οι αγαπούληδες μικροτσούτσουνοι φαν σου.
Ποιος...?Μην πεις αυτός...ρε ποιον μου θυμίζει…ποιον μου θυμίζει;;;;
![]()
Κριμα .. νμζ ετρεχες πισω απο τον κωλο μουΑδερφέ εγώ είμαι μικροτσουτσουνος αλλά δεν είμαι φαν της θείας
Κι εγώ έτσι νόμιζα....μιας και έχεις βγάλει περιουσία από εμέναΚριμα .. νμζ ετρεχες πισω απο τον κωλο μου
...μαγκα μου για πε ?!?!?Σιγά να σου φέρουν καμία πετσέτα οι αγαπούληδες μικροτσούτσουνοι φαν σου.
Δεν μιλάω με παπαράτσι. Πόσα ραντεβού κάνεις με την άλλη και την βγάζιε κάθε εβδομάδα φωτό;...μαγκα μου για πε ?!?!?![]()
....αααα μαλιστα, αυτο γτ σε πειραξε δλδ?Δεν μιλάω με παπαράτσι. Πόσα ραντεβού κάνεις με την άλλη και την βγάζιε κάθε εβδομάδα φωτό;
Ο αραβωνιαστικός της είσαι ;....αααα μαλιστα, αυτο γτ σε πειραξε δλδ?
btw. το να καθησαμε 3-4 ωρες κ να τραβηξαμε αρκετες φωτο, με διαφορετικα outfit, σου περναει απ'το μυαλο ή μπαααα!?!?!?!
....δεν απαντας ομως ρε μαγκα μου?!!?!??Ο αραβωνιαστικός της είσαι ;
....δεν απαντας ομως ρε μαγκα μου?!!?!??
Που το ξερεις οτι ειναι "μικροτσουτσουνοι" οι φαν της Νικολ, εχεις ιδιαν αντιληψη κ γνωση???
Επισης τι ζορια τραβας εαν εγω συναντιεμαι τακτικα με την αλλη κοπελα, νταβα στο μπουτσο μου σε εβαλα??!?!![]()
Εκφράσουν ελεύθερα.Ξέρω ότι μνπνο μεταξύ σας είναι σαν κομπλιμέντο.Στην Καλαμάτα νομίζω πως αντί για αρνί το Πάσχα σουβλίζουν γουρουνοπούλα,για αυτό το ανέφερα.Μόνο στην Καλαμάτα τρώνε γουρουνοπούλα ;
ΥΓ: εκτός του ότι νόμιζα πως για κοψίδια κτλ φημίζεται η Βοιωτια, η Βάρη…πως πωθεν προέκυψε η Καλαμάτα ρε…(μνπνο ήθελα να πω αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρεις) τύπε;![]()
...αααα καλααααα, δν συνεννοουμαστε, υπαρχει προβλημα αντιληψης! Αστο μαγκα μου, παω να πιω καμμια μπυρα
Ε ναι Τεταρτη σήμερα το φωτογραφείο κλειστό , δεν έχεις όμως να στρώσεις σεντόνια ;...αααα καλααααα, δν συνεννοουμαστε, υπαρχει προβλημα αντιληψης! Αστο μαγκα μου, παω να πιω καμμια μπυρα![]()
ΑΥΤΟΣ.... 1-0 ! !Ποιος...?Μην πεις αυτός...

ΑΥΤΟΣ.... 1-0 ! !
ΥΓ: πως τον έλεγαν αυτόν μωρε, που εβριζε παντού? Τζομάρκα??? Κάπως έτσι...
Αφού τα έκρυβε όλα.. πολύ ντροπαλή το παίζει..Μας αρεσει η λαιβ αναμεταδοση αλλα κανα μπουτι δε μας εβγαλες