Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.449
- Πόντοι
- 446
Μην είμαστε τοξικοί σαν τις γκόμενες ρε αλάνια. Άλλο θέλει να πει ο συναθλητής. Το ότι υπάρχει βιζιτοκατασταση στη σχέση άντρα γυναίκα είναι δεδομένο και χωρίς να έχεις να κάνεις με επαγγελματία. Κι εγώ πιτσιρικάς που γαμουσα το καλύτερο μουνι της σχολής για ένα δίμηνο το καλοκαίρι δεν ήταν βίζιτα δεν έψαχνε χορηγό αλλά επι του θέματος χορηγός ήμουν γιατί δούλευα είχα φράγκα αρκετά για φοιτητής κ αυτή δεν είχε τίποτα. Για να βγαίνω και για να ακολουθεί τα πλήρωνα εγώ. Ποιος δεν έχει περάσει τέτοια φάση.Μεγαλε το να περναει καλα μαζι σου δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο ειναι εντελως φυσιολογικό γιατί οι γκόμενες με τους χορηγούς περνανε καλα μαζι τους και κάθονται αλλιως φευγουν το οτι δε ψαχνει χορηγο ειναι το απιθανο που λες.Τελος για τα νούμερα σκεψου λιγο και θα καταλαβεις τι εννοω
Όλα ψέματα είναι; Απλά ο συνάδελφος πρέπει να καταλάβει ότι το αποτέλεσμα είναι χορηγία όσο κι αν κάνει ότι δε θέλει αυτή. Τα κοριτσάκια πλέον με τόσα που βλέπουν κάνουν τα πάντα για να τα αποκτήσουν. Αν ξέρεις να το μοιράζεις και να μιλάς δε πα να σαι και πολύτεκνος μια χαρά τρως και περνάς καλά.