ΜΠΟΥΓΕΛΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2024
- Like
- 957
- Πόντοι
- 81
Εντυπώσεις οι καλύτερεςΗ γυναίκα μου ετοιμάζεται για τη δουλειά …θέλω εντυπώσεις …!!
Εντυπώσεις οι καλύτερεςΗ γυναίκα μου ετοιμάζεται για τη δουλειά …θέλω εντυπώσεις …!!
Για γλυψτην να δεις αν την κοιτουσαν μονο..Η γυναίκα μου έτσι βγήκε έξω ..λέτε να τη κοιτάζανε;;
Εξαιρετική!Η γυναίκα μου ετοιμάζεται για τη δουλειά …θέλω εντυπώσεις …!!
Καλημέρα όλη μέρα...
Με κολάν, θα γίνει παρέλαση τέντας!Η γυναίκα μου ετοιμάζεται για τη δουλειά …θέλω εντυπώσεις …!!
Καλε μου φιλε θα της εριχνα πολλα χαστουκια στην υπεροχη κωλαρα της ...Η γυναίκα μου ετοιμάζεται για τη δουλειά …θέλω εντυπώσεις …!!
Καλα καλε μου φιλε πρωτη συναντηση οπως λες και χωρις καποτα????? Δεν ειναι να πεις μια σχεση που εχεις πολυ καιρο,,που και πάλι...Συγνωμη κιολας,,, εσυ ξερεις καλυτερα για την υγεια σου ..42ρι μικροπαντρεμενο, νεο "αποκτημα".Πρωτη συναντηση,φωτια και λαβρα η κυρια,κατευθειαν καφε παραλια και γαμησι στο αμαξι.Απο εβδομαδα θα εχει και φωτο απο ξεκωλιασμα , καθως τον εφαγε απο την 1η συναντηση
Ωραίος αναμένουμε για το ξεκώλιασμα...42ρι μικροπαντρεμενο, νεο "αποκτημα".Πρωτη συναντηση,φωτια και λαβρα η κυρια,κατευθειαν καφε παραλια και γαμησι στο αμαξι.Απο εβδομαδα θα εχει και φωτο απο ξεκωλιασμα , καθως τον εφαγε απο την 1η συναντηση
Σωστά το θέτεις αν και είναι μεγάλο θέμα. Να κάνεις τις εξετάσεις σου στην ώρα τους και να μην το παραμελείς. Το πιο σημαντικό.Ολοι λιγο-πολυ στη ζωη μας παιρνουμε καποια ρισκα.Τσιγαρα/αλκοολ/φαγητο μεχρι σκασμου κτλ.
Εγω καποιες σπανιες φορες παιρνω αυτο και δεν το κανω με ολες τις περιπτωσεις.Ευτυχως μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο θεμα
Καθε 6 μηνοΣωστά το θέτεις αν και είναι μεγάλο θέμα. Να κάνεις τις εξετάσεις σου στην ώρα τους και να μην το παραμελείς. Το πιο σημαντικό.
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ![]()
Καυλα η γυναίκα σούΗ γυναίκα μου ετοιμάζεται για τη δουλειά …θέλω εντυπώσεις …!!
Δασκαλάααα να σε καυλονη έτσι στα καλά καθουμενακαριολάρα...
Οι καλύτερες τρελή καυλα να την χαίρεσαιΗ γυναίκα μου ετοιμάζεται για τη δουλειά …θέλω εντυπώσεις …!!
Έτοιμο για ξέσκισμα
ξέσκισε την την μουνάρα
φαίνεται δουλεμένη κωλοτρυπίδα "ξεκολιασε" την και ανέβασε να δούμε και εμείς42ρι μικροπαντρεμενο, νεο "αποκτημα".Πρωτη συναντηση,φωτια και λαβρα η κυρια,κατευθειαν καφε παραλια και γαμησι στο αμαξι.Απο εβδομαδα θα εχει και φωτο απο ξεκωλιασμα , καθως τον εφαγε απο την 1η συναντηση