manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 6.650
- Πόντοι
- 9.195
Την ώρα που η Jo κάνει sex, έρχονται μηνύματα από το 112!!!....μη σου πω και 7 ριχτερ..αλλά θέλουμε ερωτικους σεισμούς,όχι από τους άλλους!
Την ώρα που η Jo κάνει sex, έρχονται μηνύματα από το 112!!!....μη σου πω και 7 ριχτερ..αλλά θέλουμε ερωτικους σεισμούς,όχι από τους άλλους!
Ωχχχχχ!!! Μόλις έχυσα!!!Καλημερούδια!
14:00 και μετά διαθέσιμη.
![]()
Ωχχχχχ!!! Μόλις έχυσα!!!
Σωστό ο φίλος έτσι είναι ακριβώς όπως τα λεςΕμείς εδώ στην Αθήνα, όταν το "έδεσμα" είναι εκλεκτό, είμαστε μοναχοφαγάδες!
Να έχω την Jo μπροστά μου στημένη και να περιμένω να βγει ο άλλος για να μπώ; Ρε πάτε καλά ρε; Και μην μου πει κανείς να είναι ταπομένη ταυτόχρονα γιατί όταν εγώ γαμάω τον κώλο της Jo, το μουνακι της χυνει υγρά κι αυτό δεν το χάνω με τίποτα!!!
Βασικά και πάνω απ όλα είσαι ψυχικά ισορροπημένη!!!Αγαπούλες μου,είμαι μια γυναίκα ώριμη και στην ηλικία και στα μυαλά(ποτέ δεν κρύφτηκα εξάλλου),επίσης χρόνια στον χώρο.. πλέον, κι έχοντας λύσει το βιοποριστικο,κάνω ραντεβού όποτε εχω καύλες& κέφια(με συμβολικό/ σταθερό ποσό, κι όχι το πραγματικό που αξίζουν οι υπηρεσίες μου)εξου και περνάνε καλά μαζί μου τ αγορια όπως κι εγώ μ αυτά.
Άρα ,ελάχιστα κι ελάχιστοι μπορούν να με "χαλάσουν".
*Πάω να βρω τις φίλες μου σε λίγο, γιατί η βραδιά ανήκει στα κορίτσια!
Σας φιλώ & σας αγαπώ ολα τ αγόρια μου εδω![]()
Α ρε μούτρο μου ,ποσο καλά με ξέρεις...Βασικά και πάνω απ όλα είσαι ψυχικά ισορροπημένη!!!
Γι αυτό δεν σ αγγίζει τίποτα!
....μη σου πω και 7 ριχτερ..αλλά θέλουμε ερωτικους σεισμούς,όχι από τους άλλους!
Την ώρα που η Jo κάνει sex, έρχονται μηνύματα από το 112!!!
Γλυπτά!!!!Καλησπέρα στα αγόρια μου
![]()
Λατρεμένο αγόρι της Τζο..Γεωλογική αναστάτωση η Τζο!
Φαινόμενο της Φύσης.
Θυμηθείτε το απόψε που έχουμε Εαρινή Ισημερία (Vernal Equinox).
Αστέρι μου εσύ..!Γλυπτά!!!!
Πω πω βρε κουμπάρε της jo με τόσα κομπλιμέντα έχω αρχίσει να ψήνομαι εγώ η κουμπάρα ακόμα ??Αυτά μου γράφεις και με λιώνεις!![]()
Ερε ξύλο που θες…καλησπεραΚαλησπέρα στ αγορια μου!
![]()
Δεν είναι θέμα υποχώρησης..,απλά έχω φτιάξει έτσι την ζωη μου [επαγγ/προσωπική] να μην λείπω από την έδρα μου, να γλυτώνω άσκοπο τρέξιμο [ πχ τυποι που ακυρώνουν στο παρά 5..] και το βασικότερο όλων,εδώ και καιρό επιλεγω λιγότερα νέα άτομα άρα επιλεκτικά και τα ραντεβού μου.νομιζω πρεπει να κανεις μια μικρη υποχωρηση και για εμας πειραια να σε βλεπουμε εστω στο κεντρο.
Βαθύ κάθισμα βεβαίως όπως φαίνεται και το κωλαρακι στενό..για όσους έχουν δοκιμάσει και ξέρουνΦρέσκο υλικό...αναλ με βαθιά καθίσματα, έκανα την γυμναστική μου την μεσημεριανή
Να έχετε ένα όμορφο Σ/Κ ,διαθέσιμη Δευτέρα πάλι!
τοσες μπορει... οχι ομως τζο.Δεν είναι θέμα υποχώρησης..,απλά έχω φτιάξει έτσι την ζωη μου [επαγγ/προσωπική] να μην λείπω από την έδρα μου, να γλυτώνω άσκοπο τρέξιμο [ πχ τυποι που ακυρώνουν στο παρά 5..] και το βασικότερο όλων,εδώ και καιρό επιλεγω λιγότερα νέα άτομα άρα επιλεκτικά και τα ραντεβού μου.
Έχει εξάλλου τόσες άλλες κυρίες που πάνε παντού σχεδόν!
...ξέρουμε ότι ξέρετεΒαθύ κάθισμα βεβαίως όπως φαίνεται και το κωλαρακι στενό..για όσους έχουν δοκιμάσει και ξέρουν
..έλα βρε..τοσες μπορει... οχι ομως τζο.
Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε.Καλησπέρα στ αγορια μου!
![]()