kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42.085
- Πόντοι
- 6.256
Που κάθεσαι πάλι ευλογημένηΚαλημέρα στ άτακτα αγορια..
![]()
Που κάθεσαι πάλι ευλογημένηΚαλημέρα στ άτακτα αγορια..
![]()
Παντως ειναι Κύριος,Το βρήκες baby,αυτό ακριβώς!
Α,δεν έχω κανένα παράπονο..αλλά κι εγώ βολικό κορίτσιΠαντως ειναι Κύριος,
Σηκώθηκε για να κατσεις.
Ωπου βρεις πουτσο καθεσαι!Α,δεν έχω κανένα παράπονο..αλλά κι εγώ βολικό κορίτσι![]()
Όπου βρω πουτσο που μ αρέσει και γουστάρω κάθομαι,χαζη είμαι να μη κάτσω?!Ωπου βρεις πουτσο καθεσαι!
Σωστή η Τζο....Όπου βρω πουτσο που μ αρέσει και γουστάρω κάθομαι,χαζη είμαι να μη κάτσω?!![]()
Σωστή σε βρίσκωΌπου βρω πουτσο που μ αρέσει και γουστάρω κάθομαι,χαζη είμαι να μη κάτσω?!![]()
Σωστή η Τζο....![]()
...ευχαριστώ baby.. ξέρω ακριβώς τι θέλω και το παίρνω...Σωστή σε βρίσκω
Και scania
Θα μετακομίσω λεμεεε,πάω στους βλαχους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...ευχαριστώ baby.. ξέρω ακριβώς τι θέλω και το παίρνω...
Καύλα.....αύριο διαθέσιμη 13:00 με 21:00 και φυσικα με καυλες,καθότι είναι γνωστό ότι ραντεβού χωρίς να έχω καυλες, ΔΕΝ κάνω
Πάντα τηλεφωνικά η επικοινωνία,αρκετά νωρίτερα κι όχι στο παρά 5..
Καλό ξημέρωμα κουκλάκια!
![]()
Χωρίς εσώρουχα να φανταστώ?..αύριο διαθέσιμη 13:00 με 21:00 και φυσικα με καυλες,καθότι είναι γνωστό ότι ραντεβού χωρίς να έχω καυλες, ΔΕΝ κάνω
Πάντα τηλεφωνικά η επικοινωνία,αρκετά νωρίτερα κι όχι στο παρά 5..
Καλό ξημέρωμα κουκλάκια!
![]()
Αυτά μου γράφεις και με λιώνεις!Τη πιο γλυκια μου καλημερα στη πιο καυλιαρα κουμπαρα που θα μπορουσε να εχει ενας ανθρωπος...![]()
Άρε καυλαρα τι μας κάνεις…Καλημέρα..με πολλές καυλες!
![]()
Να να παραθέσω μαζι και τ αγόρια που εγραψαν αυτές τις μέρες
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
εμενα παντως το βραχιολι στο ποδι με κερδισε!Καλημέρα..με πολλές καυλες!
![]()
Να να παραθέσω μαζι και τ αγόρια που εγραψαν αυτές τις μέρες
...σας "σηκώνω "το λουτσο!Άρε καυλαρα τι μας κάνεις…
..απο 17χρ πάντα φορώ στο πόδι αλυσίδα!εμενα παντως το βραχιολι στο ποδι με κερδισε!
εχεις πιασει ολα τα αδυναμα σημεια, μας δε γλυτωνουμε!...σας "σηκώνω "το λουτσο!
..απο 17χρ πάντα φορώ στο πόδι αλυσίδα!
Εμείς εδώ στην Αθήνα, όταν το "έδεσμα" είναι εκλεκτό, είμαστε μοναχοφαγάδες!Καλά ρε εσείς εκεί στην Αθήνα. Εκφράζει μια τέτοια γυναίκα επιθυμία για τρίο και δεν υπάρχουν ήδη 2-3 να την ικανοποιήσουν; Δεν ντρέπεστε λίγο;