Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.143
- Πόντοι
- 446
Τελευταία τροποποίηση:
δεσ ποιοσ ξεκινησε τισ επιθεσεισ προσ τισ κροσ κ αλλα μελη κ μετα μιλα !Εσύ είπες ότι δεν θα μου ξαναμιλήσεις. Επίσης κοιτάξτε πως μιλάτε εδώ μέσα και πως εκφράζεστε για τα άλλα μέλη γιατί μόνο εχθρούς κάνετε. Εσείς ξεκινάτε. Τώρα κάτσε λέγε τα δικά σου.
πες τα αγαπη μου ,λεφτα βγαζουμε οποτε θελουμε ,τις καβλες μας παμε και βγαζουμε εκει!!!δεσ ποιοσ ξεκινησε τισ επιθεσεισ προσ τισ κροσ κ αλλα μελη κ μετα μιλα !
αν νομιζεισ οτι θα ψαχνουμε πισω απ οτην πλατη μασ οταν παμε σινεμα μην εμφανιστει ενασ ακυροσ σαν εσασ που μπορει να μασ κανει κ κακο εισαι γελασμενοσ !
επισησ το οτι μασ κατηγορησατε και για λεφτα αυτο κ μονο σηκωνε αλλου ειδουσ απαντηση προσ τα εσασ !
πλακα πλακα αλαλ μην ζιοριζετε καταστασεισ αν δνε σασ ενοχλουνε μην ενοχλειτε
αυτο ακριβωσ αγαπη μου !πες τα αγαπη μου ,λεφτα βγαζουμε οποτε θελουμε ,τις καβλες μας παμε και βγαζουμε εκει!!!
ειδεσ ποσο ακυροσ εισαι που δνε σε θελει κανεισ ακοαμ κ την μερα που πηγεσ το σινεμα ηταν αδειο !Ο καθένας έχει τα πιστεύω του. Δεν θα πηγαίνω εγώ εκεί να το βρίσκω άδειο και να τα λέω όλα καλά σαν μερικούς μερικούς. Επίσης σε όλες τις σελίδες σκοτώνεστε μεταξύ σας και σας φταίω εγώ που ήρθα τώρα; εδώ είναι φόρουμ και επιβάλλεται η συζήτηση. Πήγαινε τώρα να πάρεις τα χάπια σου για τις παραισθήσεις που έχεις ότι σε ακολουθούν ή σε παρακολουθούν. Εγώ βλέπω τρώτε απαξίωση.
ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ !Στα παπάρια μας. Έλα πάλι να κλαφτεις που συνέχεια έτσι κανεις. Εγώ ξέρω άδειο το μαγαζί και όλη μέρα σκοτώνεστε. Αν γίνεται και παράνομο επικίνδυνο σεξ με επίγνωση τι και πως, δεν ξέρω αν τρώτε κόκκινη κορδέλα και κλείσιμο. Μαγικές αλλού. Αυτά.
Δεν έχουμε τρόπους. Είπε ο τρόμος;ς που άρχισε να τα χώνει στην άλλη χωρίς λόγο. Τράβα ρε μαλακά και παίξε το πουλάκι σου να ηρεμήσεις. Μαλακοκαυλη.Εγώ τι σου φταίω ρε ναυάγιο; δεν έχετε τρόπους εδώ μέσα. Είτε θα έχετε παραισθήσεις είτε θα τσακωνεστε είτε θα κάνετε επικίνδυνο σεξ. Άντε να βγει άκρη.
Α γεια σου. Εσύ τα ξέρεις καλύτερα. Γνήσια κοταρα από τις λίγες.Κάτι για ακάποτα ειπώθηκε τζιτζιφιόγκο. Εγω συζήτηση έκανα. Δεν το διάβασες εσύ; γράψτε να μαζεύονται και σκοτωθείτε. Άλλο που δεν θέλω να ξεβρωμισει το πράγμα. Από την οθόνη όλοι βρίζουν. Από κοντά κάνουν τις κότες. Αυτά.
Πήγες (υποτίθεται) μια φορά την πιο άκυρη μέρα και έβγαλες γενικό συμπέρασμα.Επιστροφή από το μαγαζί. Μπήκαμε δύο άτομα εγώ με τον φίλο μου. Μου έκανε τα εισιτήρια τον κέρασα σουβλάκια. Μάγκες έρημος Σαχάρα. Δεν είχε τίποτα μέσα. Μόνο δύο ξεχασμένους γέρους. Είδαμε την κωμωδία και φύγαμε. Τώρα πείτε πάλι ότι μέσα γινόταν χαμός.
Περιμένω μήνυμα σου λοιπόνγεια χαρα με ενδιαφερει να συμμτετεχω
τα μοντελα πανε στο ιδρυμα παρασκευη και σαββατο οπως εχει γραφτει.τεταρτη απογευμα που πηγες μονο παθητικα ζομπι γεροντια θα βρεις,τι ψαχνεις μοντελα?υποτακτικες ξανθιες?μουναρες επαρχιωτισσες?ασιατισσες?Επιστροφή από το μαγαζί. Μπήκαμε δύο άτομα εγώ με τον φίλο μου. Μου έκανε τα εισιτήρια τον κέρασα σουβλάκια. Μάγκες έρημος Σαχάρα. Δεν είχε τίποτα μέσα. Μόνο δύο ξεχασμένους γέρους. Είδαμε την κωμωδία και φύγαμε. Τώρα πείτε πάλι ότι μέσα γινόταν χαμός.
πως?παιζεις στοιχημα και εσυ?λεφτα βγαζουμε οποτε θελουμε
μηπως ειναι Arnitis των κρος?δεσ ποιοσ ξεκινησε τισ επιθεσεισ προσ τισ κροσ κ αλλα μελη κ μετα μιλα !
εμεις νομιζαμε συνεντευξη στον ευαγγελατοΗ καλύτερη όλων
Ότι έκανε και κάνει για την καύλα μόνο.
Τα κουβαλάνε σε τσάντες σούπερ μάρκετ τα βλαμμέναΈλα ντε. Να ρωτήσω κάτι μιας που ξέρεις πολλα. Τα κρος βάφονται και ντύνονται από το σπίτι ή κουβαλούν την πραμάτεια τους σε σακκούλες στους σινεμάδες; γιατί τρωνε τόση απαξίωση;
Τα έμαθες όλα σ ένα μήνα που πας τσονταδικο τύπισσα. Σ έχει φάει η αγαμία και κλαιγεσαι κάθε μέρα εδώ μέσα.αυτο ακριβωσ αγαπη μου !
ειναι καποιοι που δνε τουσ δεχονται ουτε αντρεσ ουτε γυναικεσ ουτε γκευ ουτε κροσ ουτε τρανς κ εροχνται εδς να βγαλουν τα ψυχολογικα τους κι τον πονο τουσ !
εινα ιαυτοι που στο σχολειο τρωγανε φαπεσ κ λεγανε κ ευχαριστω κ εδψ πισω απ οτο πληκτρολογιο κανουν τουσ καμποσουσ αλλα ακομα κ αυτοι παθανε κ παθαινον οτι τουσ αξιζει !
τουσ πετανε απο το σινεμα εξω κ δνε το δεχονται κ μετα πανε κ παρακαλανε να ξαναμπουνε !
κανε την καυλα σου κ μην νοιαζεσαι για κανενα αγαπη μου
Σου είπαμε αν θες να γαμηθεις ντύσου οριτζιναλ πουστης.ειδεσ ποσο ακυροσ εισαι που δνε σε θελει κανεισ ακοαμ κ την μερα που πηγεσ το σινεμα ηταν αδειο !
αυτο λεγεται ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ !
κατσε τωρα κ εσυ κ κοιτα απο την κλειδαροιρτυπα οπωσ ο αλλοσ που τον πεταξανε εξω κ μην ξεχασεισ
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ειναι η καντιτ καμερα !
αυτα που λεσ εδω μεσα διαβαζονται κ καταγραφονται !
δνε θα ξανακουσετε απο εμενα τιποτα καμια απαντηση σιχαμενα υποκειμενα λεγεστε κ αντρεσ...αχαχαχα να γελασω !
πιο πολυ τσιπα κ αντρισμο εχουν οι κροσ κ οι γυναικεσ εδω μεσα !
Καλώς τον δικηγόρο της κροσοπαρεας. Σε ότι μαλακια γράψουν τα κρος μέσα είσαι.Παιδιά μην κουράζεστε
Πάμε ξανά αναφορές να τον σβήσουν για ακόμα μια φορά να τελειώνουμε
Εύκολο είναι !!!
Κούρασε ξανά !
καλωσ τον Κουγια των ηλιθιων τησ κλειδαροτυπασ κ των αγαμητων φαντασμενων !Τα κουβαλάνε σε τσάντες σούπερ μάρκετ τα βλαμμένα
Τα έμαθες όλα σ ένα μήνα που πας τσονταδικο τύπισσα. Σ έχει φάει η αγαμία και κλαιγεσαι κάθε μέρα εδώ μέσα.
Σου είπαμε αν θες να γαμηθεις ντύσου οριτζιναλ πουστης.
Καλώς τον δικηγόρο της κροσοπαρεας. Σε ότι μαλακια γράψουν τα κρος μέσα είσαι.
Ρε συ. Είσαι ο μαλακας που του μαγειρεύει ακόμα η μάνα του. Επαναλαμβάνεσαι και σε ψιλιαζομαστε εύκολα.Πάω να δω έργο. Εσείς γράψτε δικαιολογίες. Γνωστή τακτική.