Intruder80
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.113
- Πόντοι
- 1.056
Mετά απο 2 μπουκάλια γαμάει αυτη εσένα...και δεν θυμάσαι καν αν σου άρεσε κιολας!!!!Εγω στο 3ο ποτο της διαπερνάω τα μητρικά!!!!Μετά από 2 μπουκάλια
Mετά απο 2 μπουκάλια γαμάει αυτη εσένα...και δεν θυμάσαι καν αν σου άρεσε κιολας!!!!Εγω στο 3ο ποτο της διαπερνάω τα μητρικά!!!!Μετά από 2 μπουκάλια
Αν είναι να δώσεις τόσα πληρώνεις μια που να βλέπεταιMετά απο 2 μπουκάλια γαμάει αυτη εσένα...και δεν θυμάσαι καν αν σου άρεσε κιολας!!!!Εγω στο 3ο ποτο της διαπερνάω τα μητρικά!!!!
Στο εν λογω κατάστημα πολυ δύσκολο να εχει προχωρησει κάποιος...εκτως αυτου με κάποια απο τις μεγαλοκορασίδες στάνταρ!!!!Τελικά έχει σπρώξει κάποιος συναγωνιστής στο εν λόγω κατάστημα ?
Μαζι σου,απλα σου εξηγω οτι δεν ειναι και τοσο χαλι μαυρο η Πέπη οσο νομιζεις...απο κορμι μπομπα ειναι γι αυτο και μονο αν δεν ειχα ενναλακτικη πολυ καλυτερη...κέρναγα το κατι της ετσι για την καβλα που μου εβγαζε καποτε...στα ντουζένια της!!!!Αν είναι να δώσεις τόσα πληρώνεις μια που να βλέπεται
Για τα μεγάλα κεφάλια λέω και εγώ χαχα δεν το διευκρίνισαΣτο εν λογω κατάστημα πολυ δύσκολο να εχει προχωρησει κάποιος...εκτως αυτου με κάποια απο τις μεγαλοκορασίδες στάνταρ!!!!
Την τελευταία φορά που την είδα είχε πατσαβουρεψει ... Κάποτε σίγουρα ήταν αξιαγαμητηΜαζι σου,απλα σου εξηγω οτι δεν ειναι και τοσο χαλι μαυρο η Πέπη οσο νομιζεις...απο κορμι μπομπα ειναι γι αυτο και μονο αν δεν ειχα ενναλακτικη πολυ καλυτερη...κέρναγα το κατι της ετσι για την καβλα που μου εβγαζε καποτε...στα ντουζένια της!!!!
Παιζει να μην πηγαινει ουτε η κυρα Μαρία....θα εχει μεινει μονη της η Πεπάρα για ολα τα πόστα....πηγαινε τωρα μπορει και να γαμήσεις...κανεις δεν θα το μαθει περα απο εσας τους 2!!!Καλησπέρα συναγωνιστές λέω να κάνω καταδρομική στο κατάστημα .... Έχει πάει κανείς πρόσφατα ???
Χαχαχα τόσο χάλιαΠαιζει να μην πηγαινει ουτε η κυρα Μαρία....θα εχει μεινει μονη της η Πεπάρα για ολα τα πόστα....πηγαινε τωρα μπορει και να γαμήσεις...κανεις δεν θα το μαθει περα απο εσας τους 2!!!
ΝαιΥπάρχει ακόμα ο Σκορπιός?