Κοιταξε Αρχηγε μου Intruder69 την τελευταια φορα που ημουνα Ελλαδα ητανε Μαιος 2024 ενα χρονο πριν. Ητανε μια η Καλλιοπη που εμπαινε τουαλεττα με πελατες εβγαινε εξω και ξαναεμπαινε. Εμενα δε μου αρεσε φατσικα αλλα ετερος συναγωνιστης κερναγε την Πεπαρα (αλλο Πεπη και αλλο πρεπει) . Αφου την κερασε κατα την εκτιμηση μου κανα 600αρι (σαμπανακια μικρα, σφηνακια ατελειωτα) πηγανε διακριτικα τουαλεττα και μετα απο 10λεπτο εσκασαν ο μεν συναγωνιστης με ενα νηφαλιο προσωπο και η Πεπη να ερχεται σε εμεν αγι ακερασμα αφου την εκανε ο φιλος. Ε λεω να κερασω εν ατελευταιο γιατι ειχε αρχισει να ξημερωνει ρωταω χυμα την Πεπη τι παιζει μου λεει "με καρασε 650 και μια κατοσταρα η πιπα" και τι να κανω τον καταπια κιολας γιατι εβγαλε πολυ ο πουστης" Τις λεω "καλα και εσυ καταπιες"? Μου λεει εν ψυχρω: ἑγω για 7 κατοσταρικα καταπινω και πετρελαιο". Εγω δεν υπηρχε τετοιο μπατζετ αλλα ειδα καναῡο ακομα τουαλετα. Και για να διαλυθουν οι μυθοι: Πανω ειναι η μεγαλυτεροι απατη. Δε γινεται ουτε γλωσσοφιλο. Κατω εχει πιο διαδρστικο παιχνιδι. Δεν εχει σεξ παιδια αλλα επιτρεπεται το τσιμπουκι και οι πιπες τουαλετα και μονο