MarkMazz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 672
- Πόντοι
- 301
κλαιν μαιν?Σιγα το πραγμα
κλαιν μαιν?Σιγα το πραγμα
δε πειραζει να ασχολουμαστε και με κατι ενδιαφερον γιατι εχει ενδιαφερον με Ελληνιδες νεαρεςκλαιν μαιν?
Καλησπέρα αδελφέ...ανεβαίνω Αθήνα ...είναι καλή να την πάρω?Ενημερωση:Διαθετω τηλεφωνακι Στελλας γνωστης φοιτητριας εκ 3ης Σεπτεμβριου,μιση ωρα 50αρικο και 1 ωρα 120 αν θυμαμαι σωστα,ηλικια 28 και μικροδειχνει,Ελληνιδα που χρησιμοποιει το Lito,η γνωστη
Εμφανισιακα ειναι,αποδοτικα λενε πως ειναιΚαλησπέρα αδελφέ...ανεβαίνω Αθήνα ...είναι καλή να την πάρω?
υπάρχει μια περίπτωση να βρεις αυτό που ψάχνεις, φυσικά ύστερα από έρευνα. Προσεγγίζεις την πιο άθλια πρεζού που θα βρεις. Τη ρωτάς, αν γνωρίζει κάποια κοπέλα που το κάνει. ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν ρωτάς την ίδια, αν το δέχεται. Αν το κάνει η ίδια, θα σου πει ότι το προσφέρει. Αν το κάνει άλλη, ΙΣΩΣ σου την προτείνει. Μην περιμένεις αν κάποιος έχει βρει τέτοια σεξεργάτρια να σε πληροφορήσει, θα την κρατάει για τον εαυτό τουπαιδια ξερει κανεις καμια στην πιατσα να πινει κατουρα?το ειδα σε τσοντες και θελω να δοκιμασω
Καλησπέρα αδελφέ...ανεβαίνω Αθήνα ...είναι καλή να την πάρκα
καλησπέρα. Αν μπορείς, στείλε το τηλέφωνο σε μήνυμα.Ενημερωση:Διαθετω τηλεφωνακι Στελλας γνωστης φοιτητριας εκ 3ης Σεπτεμβριου,μιση ωρα 50αρικο και 1 ωρα 120 αν θυμαμαι σωστα,ηλικια 28 και μικροδειχνει,Ελληνιδα που χρησιμοποιει το Lito,η γνωστη
Την εχω ρωτησει για διαμοιρασμο διοτι περιμενουν ατομα κ δεν μου εχει απαντησεικαλησπέρα. Αν μπορείς, στείλε το τηλέφωνο σε μήνυμα.
υπάρχει μια περίπτωση να βρεις αυτό που ψάχνεις, φυσικά ύστερα από έρευνα. Προσεγγίζεις την πιο άθλια πρεζού που θα βρεις. Τη ρωτάς, αν γνωρίζει κάποια κοπέλα που το κάνει. ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν ρωτάς την ίδια, αν το δέχεται. Αν το κάνει η ίδια, θα σου πει ότι το προσφέρει. Αν το κάνει άλλη, ΙΣΩΣ σου την προτείνει. Μην περιμένεις αν κάποιος έχει βρει τέτοια σεξεργάτρια να σε πληροφορήσει, θα την κρατάει για τον εαυτό τουπαιδια ξερει κανεις καμια στην πιατσα να πινει κατουρα?το ειδα σε τσοντες και θελω να δοκιμασω
είσαι δαιμόνιοςυπάρχει μια περίπτωση να βρεις αυτό που ψάχνεις, φυσικά ύστερα από έρευνα. Προσεγγίζεις την πιο άθλια πρεζού που θα βρεις. Τη ρωτάς, αν γνωρίζει κάποια κοπέλα που το κάνει. ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν ρωτάς την ίδια, αν το δέχεται. Αν το κάνει η ίδια, θα σου πει ότι το προσφέρει. Αν το κάνει άλλη, ΙΣΩΣ σου την προτείνει. Μην περιμένεις αν κάποιος έχει βρει τέτοια σεξεργάτρια να σε πληροφορήσει, θα την κρατάει για τον εαυτό του
ok. αναμένουμε. Πού είπες ότι την πέτυχες;Την εχω ρωτησει για διαμοιρασμο διοτι περιμενουν ατομα κ δεν μου εχει απαντησει
3η Σεπτεμβριου στο κομματι του Litook. αναμένουμε. Πού είπες ότι την πέτυχες;
Είσαι ωραίος ρε μαν , μοιράζεις απλόχερα ! Εύγε !Ενημερωση:Διαθετω τηλεφωνακι Στελλας γνωστης φοιτητριας εκ 3ης Σεπτεμβριου,μιση ωρα 50αρικο και 1 ωρα 120 αν θυμαμαι σωστα,ηλικια 28 και μικροδειχνει,Ελληνιδα που χρησιμοποιει το Lito,η γνωστη
Εμ αφου δε βαζουν αγγελια η δε τις "προδιδουν"Είσαι ωραίος ρε μαν , μοιράζεις απλόχερα ! Εύγε !