6 με 10.30
Lito
Ομπενα
Καποδιστριου
Στη μεση της μια ωραια με φουστα ασπρη,λεω η Αντελα?Επρεπε να σταματουσα.Στον οκανα ωραια κοπελα που μετανιωσα που δε της μιλησα,εκτους του οτι ηρθαν ατομα μπηκε κ μεσα στον οκανα θα μαθω τι παιζει ποση ωρα καθονται κτλ
Liberty
Δημητρα,Μαγκακι,Αννα,μια ακομη σκουρη που με μπερδεψε με Βεσερα,επρεπε να ρωτησω,Ελενη,Βικτωρι κ η αλλη με το Colt συν τη κυρια ρωσιδα
Χαλκοκονδυλη
Λιγο η ψιλοχοντρη με τα ξανθα κ λιγο η Αννα Μαρια η ακριβη
Easy
Μια που δε γνωριζα,Βανεσσα ειπε,Ελληνιδα φανηκε,25 ολα μαζι κ ειπε δε παει καθε μερα χωρις τις ωρες συν Κινεζα κ η μικρη η πολυ αδυνατη
Σωκρατους
Σαντυ
Ορφεας
Χριστινα κοντη,ψιλοχοντρες,η αλλη μαυρη,Λελα,Μαρια Ερυθραια με την οποια μιλησα διοτι λογω ησυχιας τη παρατηρησα παλι,επιβεβαιωσα πως τη βλεπω τοσο καιρο πεφτωντας μεσα,μιλησαμε σε ευχαριστο κλιμα,μου μενει η Βασια να τις ξεχωρισω κ να τις δοκιμασω
Πρεζοπεριοχη
Πηγα στα βαθια,ξαναειδα μερικα ωραια,βρηκα γνωστες κι αγνωστες κ μεταξυ αλλων βρηκα Αλεξανδρα γαλανοματα την οποια σηκωσα απο τη ξαπλα κ χαρη σ'αυτη βρεθηκα στη καρδια της μαλακιας μαθαινωντας ολο και περισσοτερα,ξαναπηγα μετα με την Αλεξανδρα για να μαθω κι αλλο.Αρχικα πηγαμε πλατεια ξουθου κατσαμε τα ειπαμε κ προχωρησαμε για Δωδωνη αφου δε μας δεχτηκαν σε Liberty-Lito.Το λεω γιατι η Αλεξανδρα ειναι ντομπρα και προτεινει,μου πε απο τα χρηματα να παρει μειον 5 ωστε να παμε σε ξενοδοχειο 1 ωρας ανοιγωντας δρομο για κατι καλυτερο αφου πρακτικα τα δικα της μειωθηκαν.Μιλησαμε για παρα πολλα θεματα δινωντας μου πληροφοριες που στεκουν.Εγω επειδη εχω μαθει απ ολες παρολο που θαβονται κρατω πληροφοριες που βλεπω στη πραξη αν ισχυουν η οχι.Στον αγωνα μια χαρα κανενα προβλημα,μπανιο πριν κ μετα,στενεψε διοτι στενευει,θελει με προσοχη,δυσκολευτηκε να με παρει/παιρνει σε αισθηση που πρεπει να ζησετε.Δε δουλευει συνεχεια ουτε καθε μερα,δε θελει απο πανω παρολο που τη προηγουμενη μου κανε το χατηρι χαχα.Οταν εμπιστευτει δεν εχει προβλημα να ερχεται καπου,ολες οι καλες που τα βρισκουμε δεν εχουν προβλημα για εκτος εδρας.Τραβηξαμε βιντεο φωτο με συμμετοχη της γτ η συμμετοχη εκ μερους της μετρησε.Εκανα ολοκληρη επιχειρηση στη πρεζοπεριοχη.Με τα πολλα η Αλεξανδρα μου εδωσε τηλεφωνο διοτι εχει Sim και ειπε να σας το δινω.
ΥΓ:Πρεζοπεριοχη ηταν κ η Χριστινα του Ορφεα,πριν την ειδα να κατεβαινει απο Liberty με καυλοκολαν λεω αν δε βρω αλλη σε σκιζω.Οταν ξαναπηγα πρεζοπεριοχη με Αλεξανδρα,φευγωντας παω Χριστινα,γεια σου Χριστινα λεω κ κανει σαν αλλοπροσαλλη Τι Χριστινα μου λεει φυγε φυγε απο δω κατι τετοιο,κανω λιγα βηματα της λεω Ντορινα?Νταρινα? (Μου το πε η Αλεξανδρα) κ μετα τις λεω οταν θες λεφτα ομως?!Ακουστηκα.Προσεξτε τωρα τι παρταλια ειναι,ο γκομενος της μπηκε φυλακη.Η Αλεξανδρα υποψιαζεται οιλτι η Χριστινα ψαχτηκε να ανηκει σε ξενο.Μερικες απο απελπισια η αποφαση γινονται αντικειμενα ενος Αλγερινου-Αφγανου με ανταλλαγμα να μη ταλαιπωριουνται για πρεζα φαι δε θυμαμαι ολα τα "πλεονεκτηματα" κ ετσι σταματουν να γαμιουνται κ δε μιλουν πουθενα.Μονο υπο συνθηκες.Τα λεγε κ η Αννα τα πε η Αλεξανδρα τα δα σε Χριστινα.Χαζες οσο δε παει?.Ποδηλατα ειδα παλι αλλα ειδα κ ποδηλατισσα,δεν ειναι ολα επικυνδυνα,χργσιμοποιουνται λογω αναγκων προφανως,κ ωραιες αυτο με τρωει χαχα,κρυφες ειναι κ ολο φοβοι και μυστικα ειδικα περι αν γαμιουνται η οχι.Κοριτσι που γαμιεται μου πε οχι κ ανακακυψα την αληθεια,μαντεψτε πως,πηγα με Αλεξανδρα μετα χαχα,κ ναι εχουν κινητα και ναι εχουν fb insta γτ ναι τις πετυχαινω.Δυστυχως συνεχιζει το μοτιβο που πανε κ ξεμπαρκες γι αυτο χρειαζεστε κονε να μη ξοδευτειτε/ξοδευεστε εκει μεσα.Οσο ηπια κ αν τα γραψω εκει περα ειναι πιο εως πολυ σκληρα