expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 536
- Πόντοι
- 36
πες τα ρε μπακαλιαρε σαρδελα πως σε λενε κορωνα μουΌλο παράπονα είστε ρε. Εδώ βάλαν και πος να πληρώνεις με κάρτα. Άντε με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι
πες τα ρε μπακαλιαρε σαρδελα πως σε λενε κορωνα μουΌλο παράπονα είστε ρε. Εδώ βάλαν και πος να πληρώνεις με κάρτα. Άντε με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι
ΑΞΙΟΣ ...οσοι συνεχιζουν και δινουν λεφτα σε αυτο το σκατοψυχο και κομπλεξικο πραγμα...ο θεος να την κανει ανθρωπο...ειναι ΗΡΩΕΣ....Μπέλλα Crystal και για μένα μετά από πολύ καιρό. Τα υαλορουνικά και οι σιλικόνες θα την δυσκολέψουν στο αεροπλάνο. Δύσκολα ταξιδεύει το τυπακι.
Κατά τα άλλα όλα καλά. 50€ εξαιρετικό βυζόμασαζ «πλάτης δυστυχώς» και επαγγελματική υποδειγματική παλινδρομική κίνηση μέχρι ανατινάξεως. Χούφτωσα το ευχαριστήθηκα γεμίσανε τα χέρια μου.
Σκέφτηκα μια στιγμή να ζητήσω πιστωτικό για τα λεφτά που μας μασούσε χωρίς λόγο στην Κ.Καραμανλή αλλά πέρασε καιρός και παραγράφηκαν. Να είναι καλά το κορίτσι. Χρόνος ασανσέρ μπες βγες 47 λεπτά μετρημένα με το χρονόμετρο.
Κατούρα και λίγο ρε τύπε!Τι ύφος είναι αυτό;Ποιος είσαι;δεν αγγιζεις δε μιλας σε μενα δε υπαρχεις καν αλλη μια μια νυχτα μου ολη η ζωη σας μιναρομικρε κορωνα
Τετραπέρατοςπες τα ρε μπακαλιαρε σαρδελα πως σε λενε κορωνα μου
πες τα γιατι καποιοι εδω μεσα στο bourdela με λενε κακο και οτι κραζω τον κοσμο...και μου απαγορευουν την εισοδο σε νηματα....γιατι δεν τους αρεσει αυτα που λεωΚατούρα και λίγο ρε τύπε!Τι ύφος είναι αυτό;Ποιος είσαι;
Ε αφού είσαι κακός ρε ταταρεπες τα γιατι καποιοι εδω μεσα στο bourdela με λενε κακο και οτι κραζω τον κοσμο...και μου απαγορευουν την εισοδο σε νηματα....γιατι δεν τους αρεσει αυτα που λεω
σε κατουραω και εσενα κοκοβιεΕ αφού είσαι κακός ρε ταταρε
Μετά το μέγας γίνεσαι προ μαξ παπατζης;σε κατουραω και εσενα κοκοβιε
ULTRA PRO MAXΜετά το μέγας γίνεσαι προ μαξ παπατζης;
ασο δυο σαγονι ακλονητος , ο καφες μετριος η αληθεια σκετη φαιναλ μποςςΚατούρα και λίγο ρε τύπε!Τι ύφος είναι αυτό;Ποιος είσαι;
ετσι ασο δυο κι νανι , ακλονητος αρσενικοΤετραπέρατος
Που είχες χαθεί τόσο καιρό;Τέτοια cult διαμάντια είναι το αλατοπίπερο του νήματος.ασο δυο σαγονι ακλονητος , ο καφες μετριος η αληθεια σκετη φαιναλ μποςς
Ο Ραπτόπουλος πρέπει να είναι από πίσωΠου είχες χαθεί τόσο καιρό;Τέτοια cult διαμάντια είναι το αλατοπίπερο του νήματος.
Θα μπορούσε και ο Σαχλαμάς AKA Ασλαμάς @Sardelas4Ο Ραπτόπουλος πρέπει να είναι από πίσω
σαγονι 2 νανι σε οσους δε με πιστεψανΠου είχες χαθεί τόσο καιρό;Τέτοια cult διαμάντια είναι το αλατοπίπερο του νήματος.
Ό,τι πεις αφεντικόσαγονι 2 νανι σε οσους δε με πιστεψαν
Άρχοντα τι γιώτα ήσουν ;σαγονι 2 νανι σε οσους δε με πιστεψαν
Πέσε και πάρε ρε ψαρά!ε εσσο 328 λ.υπ. 35 μκ νανακια
εσεις πεφτατε ακλονητος δε σας βλεπει πουθενα εχει ολη τη ομαδα αν χρειαστει να θυσιαστει σαγονι νανι και τα ρεστα και που στε? μη βγαινετε απεριποιητοι εξω βαζετε κολωνια ειστε ωραιοι δε κοιτατε κανεναν ειστε ωραιοι κι εσεις κοιτατε μονο μπροστα την πλατη σας τη τεραστια τη γυμνασμενη να βλεπουν μονοΠέσε και πάρε ρε ψαρά!