Τι λες ρε ψωριάρη; είδες έναν δίσκο κι έβγαλες συμπέρασμα;Μαλακά ακόμα σου μαγειρεύει η μάνα σου και εσύ το ζεσταίνεις. Πόσο σάπιος είσαι;

Τι λες ρε ψωριάρη; είδες έναν δίσκο κι έβγαλες συμπέρασμα;Μαλακά ακόμα σου μαγειρεύει η μάνα σου και εσύ το ζεσταίνεις. Πόσο σάπιος είσαι;
Το πέτυχα Ε; Για αυτό κανείς σαν υστερικια. Φαίνεσαι ρε μαλακά ότι είσαι μπουμπης. Και βάζω στοίχημα ότι δεν μένεις και μακριά της. Πάνω κάτω τα σπίτια.Τι λες ρε ψωριάρη; είδες έναν δίσκο κι έβγαλες συμπέρασμα;πήγαινε σε κανένα κροσάκι (μπατιρης πούστης) να κωλοτριφτείς ανώμαλε μπάσταρδε και γιε χιλίων πατεράδων.
![]()
Είσαι άρρωστος πουστολάγνος που επειδή δεν πιάνεις τίποτα από όσα λες κάτσε να αυτοσχεδιάζεις. Έτσι κι αλλιώς δεν σας παίρνω σοβαρά. Σοβαρά να δούμε τι θα λέτε απο κοντά που θα κάνετε μπαλάκια με τις μύξες σας.Το πέτυχα Ε; Για αυτό κανείς σαν υστερικια. Φαίνεσαι ρε μαλακά ότι είσαι μπουμπης. Και βάζω στοίχημα ότι δεν μένεις και μακριά της. Πάνω κάτω τα σπίτια.
Εν τω μεταξύ για να βγάζεις τέτοιο πάθος και μίσος για τις κρος πρέπει να σε έχουν απορρίψει όχι μια και δυο αλλά αρκετές. Α ρε καημένε.
Φίλε μαζέψου γιατί έχεις ξεφύγει εντελώς .. παπάρα ηλίθιεΤι λες ρε ψωριάρη; είδες έναν δίσκο κι έβγαλες συμπέρασμα;πήγαινε σε κανένα κροσάκι (μπατιρης πούστης) να κωλοτριφτείς ανώμαλε μπάσταρδε και γιε χιλίων πατεράδων.
![]()
Τραβά γαμήσου ρε πουστολάγνε νούμερο 2 που θα μας κάνεις και μάθημα.Φίλε μαζέψου γιατί έχεις ξεφύγει εντελώς .. παπάρα ηλίθιε
Σε αντίθεση με εσένα που από ότι φαίνεται πιάνεις πουλιά στον αέρα.Είσαι άρρωστος πουστολάγνος που επειδή δεν πιάνεις τίποτα από όσα λες κάτσε να αυτοσχεδιάζεις. Έτσι κι αλλιώς δεν σας παίρνω σοβαρά. Σοβαρά να δούμε τι θα λέτε απο κοντά που θα κάνετε μπαλάκια με τις μύξες σας.![]()
Κωστακης και θαμωνες αθηναικου πανε νταουν8Πρέπει να έρθει όλο το Αθηναϊκό εκεί μέσα να στρώσετε που το παίζετε ιστορία.
Σιγά ρε μαλακοκαυλη που πλένεται κιόλας. Αφού μέχρι και οι φίλοι σου λένε ότι βρώμας από χιλιόμετρα. Σάπιος μέχρι το μεδουλι.Τώρα θα χέσω και θα κάνω μπάνιο. Γράψτε εσείς τις μαλακίες σας και θα τις δω μετά.
Πήγαινε να αποθεώσεις τη μούμια την Νικόλ ρε άρρωστε φυματικέ που μας την βάζεις πάνω κι από γυναίκα. Θα ξεράσω.Σιγά ρε μαλακοκαυλη που πλένεται κιόλας. Αφού μέχρι και οι φίλοι σου λένε ότι βρώμας από χιλιόμετρα. Σάπιος μέχρι το μεδουλι.
Τελικά την ξέρεις τη Νικόλ Ε; Πουτανακι. Σου έριξε άκυρο ε; Να γιατί βγάζεις χολή.Πήγαινε να αποθεώσεις τη μούμια την Νικόλ ρε άρρωστε φυματικέ που μας την βάζεις πάνω κι από γυναίκα. Θα ξεράσω.Δεν έχεις τι να πεις και λες ότι σου κατέβει για μένα. Φθηνή πολιτική.
Την ξέρω από τον στρατό.Τελικά την ξέρεις τη Νικόλ Ε; Πουτανακι. Σου έριξε άκυρο ε; Να γιατί βγάζεις χολή.
Μου ρίχνουν άκυρο τα κρος; εμένα;Πρέπει να είσαι τέρμα σάπιος για να σου ρίχνουν άκυρο όλες οι κρος. Μην θυμώνεις όμως. Με τα μπουρμπουαρ που δίνεις στα ζόμπι όλο και κάποια πουτσα θα τρως και εσύ. Μην γκρινιάζεις που είναι σάπια σαν και εσενα
Ρε άνθρωπε δε σου αρέσει το τσοντάδικο και τα κρος του, το καταλάβαμε. Γιατί προσπαθείς να το επιβάλλεις και στους υπόλοιπους;; Άσε τον καθένα με τις ορέξεις του και μην πατάς σε μέρη που δε σου αρέσουν.Μου ρίχνουν άκυρο τα κρος; εμένα;έγινε, ότι πεις. Μόνο με γυναίκες πάω. Τα ζόμπι είναι ο μόνος λόγος που συντηρείται το ντάουν. Σιγά μην ζούσε από επισκέπτες σαν την μούρη σου ας πούμε. Τίποτα δεν πέτυχες ρε σαλιάρη.
![]()