You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.836
- Πόντοι
- 2.256
πανε μια φορα και ενημερωσε ρε κηφηναΠροχθες στο κρύσταλ είχε Μια πιτσιρίκα Ξένια....ξέρουμε τίποτα
Εσένα περίμενα αγάπη μπανε μια φορα και ενημερωσε ρε κηφηνα
Διαγραμμένο μέλος 236976
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Τόσοι χρήστες εδώ μέσα είμαστε και ενημέρωση γίνεται λες και είμαστε 20 άτομα .
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.836
- Πόντοι
- 2.256
αφου ρε συ οι περισσοτεροι δεν γραφουν εμπειριες και καταδρομες...οταν ερθει η ωρα να πανε σε ενα μαγαζι ομως ζητανε πληροφοριες....τυποι με 5-7-10 χρονια εδω μεσα και το 90% των μηνυματων τους ειναι ερωτησεις μονο....Τόσοι χρήστες εδώ μέσα είμαστε και ενημέρωση γίνεται λες και είμαστε 20 άτομα .
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 179
- Πόντοι
- 0
Ραφαελα. Ξεχασα και.εγω και σαν.ποιο κολπαδορα την.ιριδαΣτα 2/3 συμφωνούμε.Για εμένα Άρτεμις-Κασσάνδρα-Ραφαέλα με αυτήν τη σειρά.
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.836
- Πόντοι
- 2.256
Ραφαελα βγαζει κατι το αθωο και ασχετο ωρες ωρες...Ραφαελα. Ξεχασα και.εγω και σαν.ποιο κολπαδορα την.ιριδα
Διαγραμμένο μέλος 236976
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Έτσι είναι αλλά της πάει η αθωότητα την κάνει πολύ ελκυστικήΡαφαελα βγαζει κατι το αθωο και ασχετο ωρες ωρες...
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.735
- Πόντοι
- 3.506
Ψάχνω τύπο εχέμυθο, παλιό θαμώνα και γνώστη να με μπάσει σε κανένα πριβέ.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 7.095
Πριν πολλά χρονια θυμάμαι έναν τέτοιο, που χύμα εντελώς σου έλεγε μπορώ να βοηθήσω με το αζημιωτο.Ψάχνω τύπο εχέμυθο, παλιό θαμώνα και γνώστη να με μπάσει σε κανένα πριβέ.
Και πρόσφατα είδα κάποιον που τον ανέφερε (δεν είναι πια στο μπου) και τον εκθείαζε.
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
οι και καλα παλιοι ειναι της νοοτροπιας ξερουμε τα πριβε ειμαστε μεγιστοι νιωθουν σπουδαιοι κατεβειτε αθηνα να νιωσετε ασημαντοι εκειΛογικό το βρίσκω,αλλιώς δεν θα ήταν πριβέ.Θα πρέπει να σε γνωρίσει από κοντά κάποιος παλιός για να σε εμπιστευτεί και να σε δώσει τηλέφωνο ενός πριβέ.
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.836
- Πόντοι
- 2.256
Καλο ειναι να υπαρχει μια διακριτικοτητα ....Σεβασμος αναμεσα στα μελη αλλα και λιγη ταξικη θαλπωρη αναμεσα μας
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.836
- Πόντοι
- 2.256
ναι αδερφε αλλα μη περιμενεις να στο πουν...πανε και ελα να κανεις ενημερωσηκαλησπερα,γνωριζετε αν στο harmony spa εγνατιας 125 κανουν και εκτονωση,
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.735
- Πόντοι
- 3.506
Το θέμα είναι τώρα να βρούμε έναν γνώστη, αν θέλει να κάνει τον τσατσο απλά θα γελοιοποιηθεί για 20-30 ευρώ. Τώρα αν είναι ερωτευμένοι και δεν θέλουν να γαμάει κανένας άλλος καινούριος την κοπέλα το δέχομαι και αυτό. Όπως και να έχει αν θέλει κανείς να βοηθήσει ας στείλει μήνυμα. Για τον αν είμαι εχέμυθος μπορεί να με γνωρίσει να του φύγει κάθε απορία και αμφιβολία.Πριν πολλά χρονια θυμάμαι έναν τέτοιο, που χύμα εντελώς σου έλεγε μπορώ να βοηθήσω με το αζημιωτο.
Και πρόσφατα είδα κάποιον που τον ανέφερε (δεν είναι πια στο μπου) και τον εκθείαζε.
οι κοπελες αξιζουν,ναι αδερφε αλλα μη περιμενεις να στο πουν...πανε και ελα να κανεις ενημερωση
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
το μονο που υπαρχει ειναι τοξικη θαλπωρη κορωνα μουΚαλο ειναι να υπαρχει μια διακριτικοτητα ....Σεβασμος αναμεσα στα μελη αλλα και λιγη ταξικη θαλπωρη αναμεσα μας
Πέρασμα από Harmony Spa Εγνατίας 125. Παρούσα μία κοπέλα, ονόματι Λούνα. Γύρω στα 25-26 την έκανα, κοντή , με αρκετά κιλά, πλούσιο στήθος , μεγάλο κώλο . Κατηγορία BBW θα έλεγα. Αρκετά μαγκωμένη μέσα , δεν ξέρω αν ήταν λόγο απειρίας ή επειδή με έβλεπε πρώτη φορά. Λίγο προς καθόλου σόσιαλ , μέτριο μασάζ, χλιαρό δεύτερο μέρος. Δεν έβγαλε ρούχα αλλά κατέβασε το πάνω που φορούσε και προσέφερε στήθος για γλύψιμο κλπ. Η κοπέλα δεν έλεγε πολλά οπότε δεν ξέρω αν θα ξαναπερνούσα με την ίδια αλλά ενδιαφέρον μαγαζί και αρκετά κεντρικά , θα ξαναδοκίμαζα. Παράβολο: 30 το μασάζ και 20 ο φραπές, σύνολο χρόνου 1 ώρα μαζί με το ντους, πριν και μετά.
το δευτερο μερος το ζητησες η σου τομ ειπε,ρωταω γιατι μονο απο crystal και βανα ξερωΠέρασμα από Harmony Spa Εγνατίας 125. Παρούσα μία κοπέλα, ονόματι Λούνα. Γύρω στα 25-26 την έκανα, κοντή , με αρκετά κιλά, πλούσιο στήθος , μεγάλο κώλο . Κατηγορία BBW θα έλεγα. Αρκετά μαγκωμένη μέσα , δεν ξέρω αν ήταν λόγο απειρίας ή επειδή με έβλεπε πρώτη φορά. Λίγο προς καθόλου σόσιαλ , μέτριο μασάζ, χλιαρό δεύτερο μέρος. Δεν έβγαλε ρούχα αλλά κατέβασε το πάνω που φορούσε και προσέφερε στήθος για γλύψιμο κλπ. Η κοπέλα δεν έλεγε πολλά οπότε δεν ξέρω αν θα ξαναπερνούσα με την ίδια αλλά ενδιαφέρον μαγαζί και αρκετά κεντρικά , θα ξαναδοκίμαζα. Παράβολο: 30 το μασάζ και 20 ο φραπές, σύνολο χρόνου 1 ώρα μαζί με το ντους, πριν και μετά.
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.836
- Πόντοι
- 2.256
παμε για αλλα λοιπονΠέρασμα από Harmony Spa Εγνατίας 125. Παρούσα μία κοπέλα, ονόματι Λούνα. Γύρω στα 25-26 την έκανα, κοντή , με αρκετά κιλά, πλούσιο στήθος , μεγάλο κώλο . Κατηγορία BBW θα έλεγα. Αρκετά μαγκωμένη μέσα , δεν ξέρω αν ήταν λόγο απειρίας ή επειδή με έβλεπε πρώτη φορά. Λίγο προς καθόλου σόσιαλ , μέτριο μασάζ, χλιαρό δεύτερο μέρος. Δεν έβγαλε ρούχα αλλά κατέβασε το πάνω που φορούσε και προσέφερε στήθος για γλύψιμο κλπ. Η κοπέλα δεν έλεγε πολλά οπότε δεν ξέρω αν θα ξαναπερνούσα με την ίδια αλλά ενδιαφέρον μαγαζί και αρκετά κεντρικά , θα ξαναδοκίμαζα. Παράβολο: 30 το μασάζ και 20 ο φραπές, σύνολο χρόνου 1 ώρα μαζί με το ντους, πριν και μετά.