Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (10 μέλη και 33 επισκέπτες)

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Τα ζευγάρια είναι ένας απλός μύθος με πολύ χαμηλή επιβεβαίωση. Είναι ζήτημα να πάνε 20 πραγματικά τον χρόνο γιατί παίζει και διαφήμιση. Αυτά διαβάζω από πολλούς, αυτά τα συμπεράσματα βγάζω. Σιγά μην πηγαίνω κάθε μέρα να τσεκάρω. Έτσι περιμένουν τα ζόμπι που συντηρούν το κατάστημα να φάνε κάνα κοψίδι. Και μιας που είπα κοψίδια καλή μου όρεξη. :2funny:

IMG_20250310_163336.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
415
Πόντοι
21
Τα ζευγάρια γενικά τι ρόλο παίζουν σαυτα τα μέρη παιδιά?(κάτι απτην δικιά μου)
20250102_153858.png
Μια χαρά πάνε ζευγάρια και περνάνε τέλεια.....αν μας φέρεις αυτο θα φύγετε με καλές αναμνήσεις

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.279
Πόντοι
456
Για πολλοστή φορά λοιπόν θα υπενθυμίσω ότι ΕΓΩ αρκετές φορές έχω φέρει κοπέλα και περάσαμε τέλεια..
Η κοπελα που εφερε ο νικος

923dd3_e6b590cc03f942bfbb36c2212add486b~mv2.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια χαρά πάνε ζευγάρια και περνάνε τέλεια.....αν μας φέρεις αυτο θα φύγετε με καλές αναμνήσεις
το πιο πιθανο να φερει το πικατσου

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.279
Πόντοι
456
Τα ζευγάρια είναι ένας απλός μύθος με πολύ χαμηλή επιβεβαίωση. Είναι ζήτημα να πάνε 20 πραγματικά τον χρόνο γιατί παίζει και διαφήμιση. Αυτά διαβάζω από πολλούς, αυτά τα συμπεράσματα βγάζω. Σιγά μην πηγαίνω κάθε μέρα να τσεκάρω. Έτσι περιμένουν τα ζόμπι που συντηρούν το κατάστημα να φάνε κάνα κοψίδι. Και μιας που είπα κοψίδια καλή μου όρεξη. :2funny:

IMG_20250310_163336.jpg
θα κανεις καλο χεσιμο στο ιδρυμα οπως ο κωστακης

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.279
Πόντοι
456
Φίλε μην τα ισοπεδωνεις ολα
Υπάρχουν και μερικά ωραια κρος...
εχει περασει η εποχη των κρος,βαρεθηκε ο κοσμος να ασχολειται με τις ηλιθιες απαιτησεις ατομων που φορανε αποκριατικες περουκες και βαφονται σαν καρναβαλια,εχει γινει στροφη σε παραδοσιακες αξιες της χωρας,ο πατροπαραδοτος πουστης επιστρεφει δυναμικα και θα κανει παταγο

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.279
Πόντοι
456

,άσε που κάποια γεροκρος βρωμαγατε σαν τους άστεγους του αθηναϊκό :confused::confused:.
θα εννοεις το ξανθο κρος που ερχοταν στο ιδρυμα που το ελεγαν βρωμουσα,κλεινοταν με τις ωρες σε καμπινα στο μπουντρουμι και εφερνε μαζι του και φαγητο σε ταπερ,φασολακια γεμιστα κτλ,το ειχαν δειρει μια μερα και το πεταξαν εξω απτο ιδρυμα γιατι τολμησε να ενοχλησει το πακιστανο ρακοσυλλεκτη με το ενα ματι την ωρα που κοιμοταν,ειναι πολυ ευεξαπτος οταν τον ξυπνανε

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
290
Πόντοι
20
Έλα, μην κλαίς. :confused: Μιας που ούτε εσύ ούτε κανείς δεν κάνει ενημέρωση της προκοπής με στυλ " είμαστε εδώ και συμβαίνει αυτό" στείλε την αντιπαράθεση με λινκ να γελάσουμε. Και μην πεις δικαιολογία ότι δεν κάνετε ενημέρωση για να μην έρθουν απρόσκλητοι διότι εσείς λέτε ότι πάνε όλα ωραία. :2funny:
Θα εκανα μια πνευματικη μονομαχια μαζι σου ρε αγαπη αλλα βλεπω οτι εισαι αοπλος. :kiss-mark:

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
290
Πόντοι
20

IMG_20250310_163336.jpg
Μα καλα, ακομα και πανω στο τραπεζι ασχολεισαι με το bou? Get a life man...

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Θα εκανα μια πνευματικη μονομαχια μαζι σου ρε αγαπη αλλα βλεπω οτι εισαι αοπλος. :kiss-mark:
Πολλοί χάνουν. Άστο καλύτερα. :confused: Εσένα σου αρέσουν οι πνευματικές μονομαχίες επειδή η κοινωνία (μιλάω μόνο για την κοινωνία) σας έχει χεσμένους. Κατά συνέπεια βρίσκεσαι σε διαλεκτική πάλη και θες να σε σεβαστούν για την προσωπικότητά σου. Γι αυτό και προσπαθείς να επιχειρηματολογείς. Μείωσε το γράψιμο σου στην μέση με το ίδιο νόημα και θα πας καλύτερα. Στο εγγυώμαι.

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.182
Πόντοι
6.856
συντροφε ινφο123 αν παρ ελπιδα καποια στιγμη σου λειψει ο φατσεας, να ξερεις πως αυτη τη στιγμη γραφει στο θεμα με τα δυο νεα προφιλ που εχει φτιαξει και τακατουκα τακατουκα και τσακατσουκα τσακατσουκα συνεχιζει να μας ενοχλει. μην κοιτας που κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε.
Καλησπέρα, συναγωνιστή.
Είσαι μεγάλο γατόνι! Τον έχω πάρει πρέφα και εγώ. Γράφει, σίγουρα, με ένα συγκεκριμένο προφίλ. Μερικοί νομίζουν, ότι επειδή δεν μιλάμε, είμαστε και χαζοί.

heteroflexible94

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2021
Like
111
Πόντοι
0
συντροφε ινφο123 αν παρ ελπιδα καποια στιγμη σου λειψει ο φατσεας, να ξερεις πως αυτη τη στιγμη γραφει στο θεμα με τα δυο νεα προφιλ που εχει φτιαξει και τακατουκα τακατουκα και τσακατσουκα τσακατσουκα συνεχιζει να μας ενοχλει. μην κοιτας που κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε.
Επιτέλους κάποιος το είπε

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
Πονάς και πονάς πολύ. :2funny:
xaxaxaxa eεγω ποναω ?
εσυ μπηκεσ τελη φεβρουαριου κ κοντευεισ τα 300 ποστ εναντια σε γκευ κροσ κ τσοντοσινεμα !
χαχαχαχαχα χαχαχααχαχχ
μιλανε οι πραξεισ σου χαχαχαχαχχ ερε καταντια χαχαχ τι να περιμενεισ απο ενα μικροψωλη περιστασιακο ματακια χαχαχαχ

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
xaxaxaxa eεγω ποναω ?
εσυ μπηκεσ τελη φεβρουαριου κ κοντευεισ τα 300 ποστ εναντια σε γκευ κροσ κ τσοντοσινεμα !
χαχαχαχαχα χαχαχααχαχχ
μιλανε οι πραξεισ σου χαχαχαχαχχ ερε καταντια χαχαχ τι να περιμενεισ απο ενα μικροψωλη περιστασιακο ματακια χαχαχαχ
Γράφω και αλλού. Όχι μόνο στο μπουρδέλο σας. :confused: Στο τι τρέχει με τις Ελλεεινίδες ψάχνω να βρω αν υπάρχει έστω κι ένας που να ρίχνεται φυσιολογικά μιας που όλη μέρα σέρνονται στις πουτάνες. :2funny: Πονάς πάντως έτσι που κάνεις. Άσε που δεν γράφω εναντίον που λες. Όταν θα έρθω θα σας δω λατρευτά μου καρναβάλια. Τώρα βλέπω μάστερ σεφ.

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
Γράφω και αλλού. Όχι μόνο στο μπουρδέλο σας. :confused: Στο τι τρέχει με τις Ελλεεινίδες ψάχνω να βρω αν υπάρχει έστω κι ένας που να ρίχνεται φυσιολογικά μιας που όλη μέρα σέρνονται στις πουτάνες. :2funny: Πονάς πάντως έτσι που κάνεις. Άσε που δεν γράφω εναντίον που λες. Όταν θα έρθω θα σας δω λατρευτά μου καρναβάλια. Τώρα βλέπω μάστερ σεφ.
εσυ ο ξερολασ ξερεισ τα παντα κ τα λεφτα κ οτι μασ τσουζει κ ολα ολα τα ξερεισ κοιτα απο καμια κλειδαροτρυπα μπασ κ περασεισ ωραια κ ασε το τι κανουμε εμεισ κ το " ειδοσ" μασ οπωσ μασ αποκαλεισ αλλα δεσ λιγο κ τα χαλια σου που πλιρωνεισ εισητηριο να πασ να κοιταξεισ απο μια τριπα μπασ κ δεισ καμια πουτσα η κολο να γαμιεται η να τον γαμανε αλλοι γιατι εισαι το ιδιο ανικανοσ στο μυαλο το ιδιο ανικανοσ κ στο σεξ !
τραγελαφικοσ το λιγοτερο.....

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
Τα ζευγάρια γενικά τι ρόλο παίζουν σαυτα τα μέρη παιδιά?(κάτι απτην δικιά μου)
20250102_153858.png
μια χαρα ζευγαρια εχει κουκλα μου στο σινεμα ειδικα παρασκευη σαββατο κ αν το ψαξεισ εδω θα δεισ οτι θα βρεισ κ αλλα ζευγαρια για να κανονισετε πριβε !
μην ακουσ γνωμεσ ασχετων που μπηκαν πριν μια βδομαδα !
οτι θεσ στειλε μου προσοπικο μηνυμα να σου πω !

• Like
Αντιδράσεις: teo78

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
εσυ ο ξερολασ ξερεισ τα παντα κ τα λεφτα κ οτι μασ τσουζει κ ολα ολα τα ξερεισ κοιτα απο καμια κλειδαροτρυπα μπασ κ περασεισ ωραια κ ασε το τι κανουμε εμεισ κ το " ειδοσ" μασ οπωσ μασ αποκαλεισ αλλα δεσ λιγο κ τα χαλια σου που πλιρωνεισ εισητηριο να πασ να κοιταξεισ απο μια τριπα μπασ κ δεισ καμια πουτσα η κολο να γαμιεται η να τον γαμανε αλλοι γιατι εισαι το ιδιο ανικανοσ στο μυαλο το ιδιο ανικανοσ κ στο σεξ !
τραγελαφικοσ το λιγοτερο.....
Ρε μπας και νοσηλεύεσαι σε τρελλαδικο; :2funny: Πότε είπα εγώ για το "είδος"σας; Δείξε ποστ. Ίσα ίσα που θέλω να πηγαίνετε για να έρχομαι να γελάω. Δεν είμαι μόνος. Γελούν κι άλλοι. Καμιά ενημερωση θα κάνετε; πόσο κόσμο έχει σήμερα ή μάλλον πόσα ζόμπι γιατί αυτά συντηρούν το ίδρυμα. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom