Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.191
Πόντοι
5.946
ελα ρε μαν μη τι χαλιέσαι με τον τρύπιο που κάνει κουμάντο. στα αρχιδια σου και το νήμα και το σαη στη τελική. αλλα όχι και να χαλιέσαι. εδώ μέσα τους βλέπεις τι φάση είναι καφενείο και φεησμπουκ μέχρι εκεί. ούτε ένας ασχολισιμος με βιογραφικό. :tooth::tooth::tooth: το μπουρδελα είναι ρε μαν όχι το παλιό το κουρβα γκρικ.
είσαι φωνή λογικής ρετρέ, λύνεις διαφορές, αμβλύνεις προβλήματα...:grin:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.617
Πόντοι
216
Πιο χαζός και πιο μαλάκας παθαίνεις εσύ είσαι τελικά. Ρε την παλεύεις; Ποιος σε μπλόκαρε ρε κόπανε; Τελικά καλά μου έλεγε ένας ηλικιωμένος παιδί μου μην κάθεσαι και μιλάς με έναν βλάκα θα γίνετε αυτομάτως δύο. Οπότε σ'αφήνω να είσαι ο μοναδικός. Άντε στο λαγούμι σου λαγουδάκι
εμενα κανενας γτ σας εχω γραμμενους με πουστηδες δεν μπορεις να κανεις διαλογο εδω εκανες τη λουλου και δεν απαντησες καν στο @RETRO που φαντασου για να μπει στη διαδικασια να σου απαντησει ποσο για τον πουτσο εισαι μονο αυτο φαντασου.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
59.119
Πόντοι
12.756
METAΓΡΑΦΑΡΑ :erection::erection:

6381278.jpg
:sopase::sopase:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.191
Πόντοι
5.946
Πιο χαζός και πιο μαλάκας παθαίνεις εσύ είσαι τελικά. Ρε την παλεύεις; Ποιος σε μπλόκαρε ρε κόπανε; Τελικά καλά μου έλεγε ένας ηλικιωμένος παιδί μου μην κάθεσαι και μιλάς με έναν βλάκα θα γίνετε αυτομάτως δύο. Οπότε σ'αφήνω να είσαι ο μοναδικός. Άντε στο λαγούμι σου λαγουδάκι
ρε τύπε αλήθεια ρωτάς "ποιος σε μπλόκαρε" στο νήμα σας? :confused::grin::grin::grin::grin:

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.568
Πόντοι
5.956
ρε ηθοποιέ να πούμε ξανάρθες; :tooth::tooth::tooth: ούτε να μοιράσουμε φυλλάδια δεν μπορούμε. να σου πω θυμάσαι φάληρο συμβάν, που σπάσατε παγκόσμιο ρεκόρ αναστροφής; φρέσκα κουλούρια λαγουδάκι των πλήκτρων. πόσα μηχανάκια στρίψατε ρε μαλακα; δε στα λένε στα τηλέφωνα;
ήσουν η’ δε σε πήρανε στα δικαβαλα; παίζει να μη ξέρεις ούτε καν ποιο σκηνικό λέω

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.191
Πόντοι
5.946
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.191
Πόντοι
5.946
Σαν τις πουτανίτσες έρχεστε και στο νήμα μας ρε τριμάλακα και τρίβεστε στο καυλί μας. Στις αρχιδάρες μας σας γράφουμε αλλά επιμένετε. Ξύπνα χαζούλη έχετε το σύνδρομο της Στοκχόλμης...
ααααα εσύ είσαι ταλέντο και δε σε είχα προσέξει....
ρε τύπε ξημεροβραδιάζεστε εδώ μέσα και όταν κάποιος από εμάς γράψει στο δικό μας σας πάιρνουν τα κλάματα στον αντισθένη να τον μιουτάρει....μια δυο τρεις, έγινε συνήθειο πλέον.
κι ερχεσαι και μας λες μαλακίες τώρα, ήμαρτον.... ΕΛΑ ΠΑΜΕ...ΗΜΑΡΤΟΝ...

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.697
Πόντοι
4.316

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.702
Πόντοι
3.446
ααααα εσύ είσαι ταλέντο και δε σε είχα προσέξει....
ρε τύπε ξημεροβραδιάζεστε εδώ μέσα και όταν κάποιος από εμάς γράψει στο δικό μας σας πάιρνουν τα κλάματα στον αντισθένη να τον μιουτάρει....μια δυο τρεις, έγινε συνήθειο πλέον.
κι ερχεσαι και μας λες μαλακίες τώρα, ήμαρτον.... ΕΛΑ ΠΑΜΕ...ΗΜΑΡΤΟΝ...

Ήμαρτον όντως όπως το είπες. Ήμαρτον στη μαλακία που σε δέρνει

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.191
Πόντοι
5.946

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.702
Πόντοι
3.446
ρε ηθοποιέ να πούμε ξανάρθες; :tooth::tooth::tooth: ούτε να μοιράσουμε φυλλάδια δεν μπορούμε. να σου πω θυμάσαι φάληρο συμβάν, που σπάσατε παγκόσμιο ρεκόρ αναστροφής; φρέσκα κουλούρια λαγουδάκι των πλήκτρων. πόσα μηχανάκια στρίψατε ρε μαλακα; δε στα λένε στα τηλέφωνα;
ήσουν η’ δε σε πήρανε στα δικαβαλα; παίζει να μη ξέρεις ούτε καν ποιο σκηνικό λέω
Ρε πόσο παλιάτσος είσαι ρε; Αναστροφή δεν κάνατε και σας γαμήσαμε. Ή να σου θυμίσω που αντί να στρίψετε αριστερά για ΣΕΦ το πήρατε όλο ευθεία και βγήκατε Γλυφάδα. Άσε σου λέω πήγαινε να στα πει κάνας παλιός ρε μλκ και μην πουλάς μούρη. Εκτίθεσαι

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.914
Πόντοι
1.056
Προς ενημέρωση :coffee:

Τα παρόντα σχόλια αποθηκεύονται με την μέθοδο screen shot :coffee:
βαλτα εκει που ξερεις....για πε εκοψε εισητηριο ο βαγγελας χτες στα μαρμαρα του δημοτικου θεατρου???

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.568
Πόντοι
5.956
Ρε πόσο παλιάτσος είσαι ρε; Αναστροφή δεν κάνατε και σας γαμήσαμε. Ή να σου θυμίσω που αντί να στρίψετε αριστερά για ΣΕΦ το πήρατε όλο ευθεία και βγήκατε Γλυφάδα. Άσε σου λέω πήγαινε να στα πει κάνας παλιός ρε μλκ και μην πουλάς μούρη. Εκτίθεσαι
σοβαρά ρε μαν. να χαρείς ότι αγαπάς. ούτε το σκηνικό στο φάληρο δεν ξέρεις; :tooth::tooth::tooth: εγώ νόμιζα ότι είσαι ασχολησιμος και γράφεις τόσο μαγκωμένα. και για το τόφαλος κατάλαβα ότι είσαι μυρωδιάς. γιατί ξέρεις μόνο τη δεύτερη μέρα που φύγαμε. την πρώτη μέρα που έγινε το κυρίως δεν στο είπανε μάλλον :tooth::tooth::tooth: γιωργαρα όλα καλά νταξει :grouphug:

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.914
Πόντοι
1.056
Μάγκες μην ασχολείστε ρε μαζί τους. Οι τύποι είναι απλά για βαζέλια. Μας λένε πελάτες που έχουν γίνει οι ίδιοι πριν βγουν καν οι μαγαζάτορες. Μας μοστράρουν τον τίτλο του εφτάστερου ενώ είναι εξάστεροι. Μην ξεχνάμε το συγγνώμη της FIBA στη Μπαρτσελόνα το 96. Σε όποιο άθλημα τους συμφέρει πηγαίνουν επικαλούμενοι κάποια νίκη που θα κάνουν απέναντι στον ΘΡΥΛΟ ενώ ξεχνάνε τα ξεκωλιάσματα που έχουν αρπάξει χρόνια τώρα από εμάς. Κατά τα άλλα ο ύμνος τους λέει παντοτινός πρωταθλητής σ'όλα τα σπορ. Από που κι ως που ρε; Μόνο ένα μπάσκετ έχετε να ψευτοκαμαρώνετε. Αλλά δε φταίνε αυτοί φταίει ο Ανδριανόπουλος λόγω ότι ήταν πολύ φίλοι με τον Μαντζαβελάκη που ψήφισε να παραμείνουν κι όχι να πέσουν κατηγορία τότε στην υπόθεση λουλουδιών αντί να μας έχουν εικόνισμα να μας ανάβουν κερί και να λένε σ'ευχαριστώ Ολυμπιακέ μου που δε με έριξες. Γι'αυτό και η τιμωρία τους είναι να τους σκυλογαμάμε όπου τους βρούμε. Εντός κι εκτός γηπέδων
8-2

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom