Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 364
- Πόντοι
- 21
Ενταξυ ξερουμε ......Ολοι το ξερουνγια πες μας το ονομα να σου πουμε γιατι σταματησε
Ενταξυ ξερουμε ......Ολοι το ξερουνγια πες μας το ονομα να σου πουμε γιατι σταματησε
Έτσι είναι φίλε βέβαια είναι θέμα γουστων αλλα αντικείμενικα να το πάρεις είναι η καλύτερη σε όλα της δεν την φτάνουν πολλες στο μικρό της δαχτυλακι έχει λέγειν και είναι καλοσυνάτη και εκπέμπει καθαριότητα καμία σχέση με την ίριδα που εν τέλει το διασταύρωσα ότι εκεινη ήταν που είχε πέρασε ο φίλος μου και βρωμουσε.Δε θα έκλεινε μπούτι αν γινόταν εσκορτάκι.Δεν είναι μόνο η εμφάνιση.Έχει και προσωπικότητα,οπότε θα μπορούσε να είναι συνοδός και σε εκδήλωση.
Εδω κραζανε ολοι την τρελη την καρακαξα που εμπενε εδω μεσα και εβριζε τουs παντεs Και παλι πηγαινουν και καταθετουν 50 για το απολυτο τυποταΠέρασμα από Θεανώ είδα τρελό κράξιμο για τη συγκεκριμένη εδώ μέσα.. μια χαρα είναι το κορίτσι.. ίσως λίγο παραπάνω εριστική.. καλο δυνατό μασάζ.. από την αρχή σε κόβει περί έξτρα.. οπότε πήγα συνειδητοποιημένος ήθελα να ξεπιαστω και επειδή ψάχνω τέτοια φάση πήγα και λίγο από περιέργεια.
Συμφωνώ ξινή και αγγούρο και γενικά αγενής χωρίς τρόπουςkαι ομωs ειναι η μονη που παντα μετα την καταθεση ....κανει παντα μπανακι και εχει δικο τηs αφροντουζ με χαμυλο P.H και με δικια τηs πετσετουλα και οσο για αυτα που γραφονται ουτε καν ....
ποια ειναι παλι αυτη ρεΕδω κραζανε ολοι την τρελη την καρακαξα που εμπενε εδω μεσα και εβριζε τουs παντεs Και παλι πηγαινουν και καταθετουν 50 για το απολυτο τυποτα
Απο Τοποια ειναι παλι αυτη ρε
Πες μου κάποια εσκορτάκια της πόλης που είναι πιο όμορφα από αυτήν.Όχι πριβέ,αλλά με αγγελίες.Δεν είπα ότι είναι υπερμουνάρα.Αλλά είναι πανύψηλη,με ωραίο κορμί και όμορφο πρόσωπο.Και έχει προσωπικότητα που μετράει στο σοσιαλ.Δεν λέω κάτι υπερβολικό.Ενταξυ τα παρα@λετε τωρα .........@υτα που γραφονται καλιστα .....περι εμφανισηs και προσωπικοτητα και καθαριοτηταs θα Ισχυαν σε μια καλονη του κρυσταλ ...που σταματησε πολυ αποτομα ....ξαφνικα γιατι αραγε ?
Σωστά εμένα μου θυμίζει πάντως εσκορτ και πριβέ που παλιά έπαιρνα πολύ πριν μπλέξω με τα μασατζιδικα κοπέλες εμφανισιακά σαν εκείνη έδινες από 300 έως 500 και ήταν και ουφα πόσο μάλλον εκείνη που μπορείς να την κυκλοφορήσεις ίσως να πήγαινε και παραπάνω το μαρούλιΠες μου κάποια εσκορτάκια της πόλης που είναι πιο όμορφα από αυτήν.Όχι πριβέ,αλλά με αγγελίες.Δεν είπα ότι είναι υπερμουνάρα.Αλλά είναι πανύψηλη,με ωραίο κορμί και όμορφο πρόσωπο.Και έχει προσωπικότητα που μετράει στο σοσιαλ.Δεν λέω κάτι υπερβολικό.
Πάντως είχε σωματαρα,παρόλο που ήταν όπως λες λίγο ξινή,αλλά τίμια ,πότε.δεν.εκλεβε την ώρα όπως όλες το κάνουν εκεί μεσα τώραkαλα που σταματησε ....αν και δεν ειχα προσωπικη εμπειρια με αυτη την ξυλοκοτα οταν την εβλεπα στο σαλονακι του Κρυσταλ μου εβγαζε μια ξινιλα ......που ηταν ο λογοs οτι ποτε δεν την επελεξα kai να μην δοκιμασω μαζι τηs παρ'ολου που ακουγα τα καλυτερα
Πάντως στην υποδοχή όταν άνοιγε την πόρτα ήταν θερμή και πρόσχαρη.Όχι μόνο σε εμένα,αλλά και σε συναγωνιστή που είχα ακούσει την ώρα που πήγα να μπω στο ασανσέρ μια φορά.Έχασες παίχτη.Για να λέμε όλοι σχεδόν ότι έκανε καλό μασάζ και έβγαζε καύλα,κάτι ξέραμε.Αν το επιδίωκες,έτριβε αισθησιακά την κορμάρα της πάνω σου ενώ ήσουν μπρούμυτα και σε απογείωνε.kαλα που σταματησε ....αν και δεν ειχα προσωπικη εμπειρια με αυτη την ξυλοκοτα οταν την εβλεπα στο σαλονακι του Κρυσταλ μου εβγαζε μια ξινιλα ......που ηταν ο λογοs οτι ποτε δεν την επελεξα kai να μην δοκιμασω μαζι τηs παρ'ολου που ακουγα τα καλυτερα
Τι ερωτημα ειναι αυτο ρε μπρο που κολαει ......Για ποια παρασημα μηλαs?Τα παράσημα είναι τιμή για σένα μυστη;
Επικίνδυνη λέξη το "κολλάει" όταν μιλάμε για παράσημα.Τι ερωτημα ειναι αυτο ρε μπρο που κολαει ......Για ποια παρασημα μηλαs?
H καταθεση μιαs ερωτησηs ....απο την "εγγραφωs" διατυπωση μου "Το που κολλαει αυτο" ??? εχει να κανει ασχετωs αν το γραφουμε με ενα "λ" η με δυο "λλ" σαφωs με την συγκεκριμενη κοπελα οτι εγω δεν διαπιστωσα κατι τετοιο .Ομωs oτι υπαρχει επικινδυνοτητα του αθληματοs ετσι και αλλιωs.....oλοι πρεπει να γνωριζουμε οτι οι Sex-εργατριεs ομολογουμενοs οχι ολεs αλλα καποιεs ......ναι οντωs κουβαλανε παρασημα ......και επειδη ειμαστε μεγαλα παιδια αs δωσουμε υπευθηνα και την αναλογη προσοχη YΠΕΥΘΗΝΑΕπικίνδυνη λέξη το "κολλάει" όταν μιλάμε για παράσημα.
Όπα ελπιζω να μην έπαθε εγκεφαλικό!πΩσ εΒγΑΛεσ τΟ συΜπεραΣμΑ φΙΛε PaPatZhs69 .........oTι κΟλαΩ???
OX ........Καλησπέρα σας κ ελπίζω να απολαμβάνετε εξίσου ανοιξιάτικη διάθεση!
Λέω να έρθω 19 μαρτίου χαριλάου.. όποιος ενδιαφέρεται ξέρει πως θα επικοινωνήσει!![]()
Αν πήγες χωρίς ραντεβού,πώς να σε αφήσουν;Είναι διακριτικές για να μην έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με άλλον πελάτη.Δεν είναι στούντιο για να πας μπουρδελότσαρκα.Το μόνο μασαζομαγαζο που μπορείς να κλείσεις ραντεβού παίρνοντας τηλέφωνο με απόκρυψη ειναι το annita. Αν και την τελευταία φορά αρχικά ήταν διστακτικοί. Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω να παίρνω κανονικά διότι μια φορά μου είχε στείλει καποια μηνυμα με προσφορά κλπ....
Οπότε μόνο απόκρυψη από τότε. Όσο για καταδρομικές στο κρυσταλ δεν με αφησαν να μπω. Ισως να ειχαν ατομο μεσα. Δεν ξερω.