Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Katapeltis7

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2021
Κριτικές
48
Like
2.504
Πόντοι
5.211
Το ξέρετε ότι στο kinky χαζεύουν με τι αυτοκίνητο έχεις σκάσει απ' έξω; Αν είναι κανένα sport ακριβό, πέφτει λένε σύρμα μέσα για ξεπουπουλιασμα.

Υπερβολικό μου φαίνεται

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Υπερβολικό μου φαίνεται
Παλιά μου τέχνη κόσκινο να περιμένουν κανένα μεγάλο τζιπ η καμία Ferrari να σκάσει απ' έξω. Πονηράκης πονηρίδης ήταν και είναι πάντα η νύχτα. Παλιά σε βάζανε πάντα σε τραπέζι, αλλά όταν πήγα πριν από δυο χρόνια με βάλανε στο bar. Αμέσως με κοζάρανε ότι άντε να είχα 250 με 300 στην τσέπη μου το πολύ να ξοδέψω και προσπάθησαν να με ξεπετάξουν με συνοπτικές διαδικασίες. Μέχρι που μια Ρωσίδα με τράβαγε από το χέρι να με χώσει με το ζόρι στο prive, ήταν και Δευτέρα βράδυ με ένα bar άδειο και απέναντι στους καναπέδες δεν ξέρω τι κάνανε οπότε ασ'τα να πάνε στο διάβολο. Ήρθε και μια αρκετά καλή που έφτασε στο σημείο να μου πει:''βρε είμαι η καλύτερη εδώ μέσα και δεν με θέλεις'' και είπα στο τέλος ''τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα''. Στο bar ήταν άλλα πέντε άτομα, όλο μπίρι-μπίρι και από ουσία μηδέν στο άθροισμα, τουτέστιν ''όλο μέλι και από τηγανίτα τίποτα'', οπότε αν κάποιος θέλει να πάει Δευτέρα λόγω της χαμηλής κίνησης, να προσέχει γιατί μπορεί να μην περάσει πάντα καλά. .

Εγγρ.
23 Δεκ 2024
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
0
Τι προτείνετε για καλά πριβέ; Όποιος φίλος έχει πάει τελευταία ας μας πει. Τα είχα γυρίσει όλα 2022-2023

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
483
Πόντοι
26
Υπάρχει κάποιος που να πήγε σε οποιοδήποτε ίδρυμα και να πέτυχε σλαβικό γκομενακι 9αρακι πρόσφατα?
Θέλει να αδειάσω από κάποια λεφτά αλλά να αξίζει.

ugureanu

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
39
Like
2.600
Πόντοι
2.591
Υπάρχει κάποιος που να πήγε σε οποιοδήποτε ίδρυμα και να πέτυχε σλαβικό γκομενακι 9αρακι πρόσφατα?
Θέλει να αδειάσω από κάποια λεφτά αλλά να αξίζει.

Γεμάτος ο τόπος

Πήγαινε μια κινκυ και απέναντι Αλκατράζ και διάλεξε

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
483
Πόντοι
26
Μήπως είχες πάει καθημερινή; Εκεί είναι λογικό
Παρασκευή πρέπει να ηταν.
Βέβαια ήτανε περίοδος Χριστουγέννων παίζει κάποιες να είχαν πάρει άδεια.
Πήγε κανείς Κινκυ τελευταία να μου πει αν αξίζει αντικειμενικά από άποψη ρόστερ?
Παίζει να πάω με φίλο σήμερα για αυτό ρωταω

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
20
Like
2.764
Πόντοι
1.191
Δεν μπορεί να μην υπάρχει λίγο φως πουθενά ρε παιδιά...
terrapapers.com_apati-to-agio-fos.jpg

:tooth:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Δεν μπορεί να μην υπάρχει λίγο φως πουθενά ρε παιδιά...
Ρε φίλε, με όλο μου τον σεβασμό, βάλε 400 ευρώ στην τσεπη σου και πήγαινε έστω σε ένα δευτεροκλασάτο στριπτιζάδικο, ας πούμε στο Toys. Θρονιάσου κάτω, ζήτα δυο μπυρες και μετα πες στον σερβιτόρο:''Στείλε μου μια πολύ ωραία Ουκρανή ή Ρωσίδα, κατά προτίμηση ψηλή και δυο ακριβά γυναικεία ποτά''. Κάθισε δίπλα της, πες της καμιά κουταμάρα να περάσει η ώρα και μετά με τα υπόλοιπα 300 πήγαινε στον υπεύθυνο του χώρου, βάλτου τα με τρόπο στην τσέπη και πες του: ''αυτά για το φιλανθρωπικό σωματείο''. Α, πρόσεξε να μην σκοντάψεις μονο στις σκάλες για τον πάνω όροφο γιατί είναι χαμηλός ο φωτισμος στον χώρο τα βράδια. Απλό είναι, δεν είναι πια και η εικασία του Πουανκαρέ που ελυσε ο φημισμένος μαθηματικός Γκριγκόρι Πέρελμαν.

Τελευταία τροποποίηση:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.504
Πόντοι
4.420
Ρε φίλε, με όλο μου τον σεβασμό, βάλε 400 ευρώ στην τσεπη σου και πήγαινε έστω σε ένα δευτεροκλασάτο στριπτιζάδικο, ας πούμε στο Toys. Θρονιάσου κάτω, ζήτα δυο μπυρες και μετα πες στον σερβιτόρο:''Στείλε μου μια ωραία Ουκρανή ή Ρωσίδα, κατά προτίμηση ψηλή και δυο ακριβά γυναικεία ποτά''. Κάθισε δίπλα της, πες της καμιά κουταμάρα να περάσει η ώρα και μετά με τα υπόλοιπα 300 πήγαινε στον υπεύθυνο του χώρου, βάλτου τα με τρόπο στην τσέπη και πες του: ''αυτά για το φιλανθρωπικό σωματείο''. Α, πρόσεξε να μην σκοντάψεις μονο στις σκάλες γιατί είναι χαμηλός ο φωτισμος στον χώρο τα βράδια. Απλό είναι, δεν είναι πια και η εικασία του Πουανκαρέ που ελυσε ο Γκριγκόρι Πέρελμαν.
Οπότε η νεα φιλοσοφια ειναι, δινουμε στις κοπελες ενα ποτο, και το 300αρι του γαμησιου στον υπευθυνο, γιατι κι αυτος οικογενειαρχης ειναι, αναγκες εχει.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Οπότε η νεα φιλοσοφια ειναι, δινουμε στις κοπελες ενα ποτο, και το 300αρι του γαμησιου στον υπευθυνο, γιατι κι αυτος οικογενειαρχης ειναι, αναγκες εχει.
Είναι εργαζόμενος, είναι επαγγελματίας και πρέπει να πληρωθεί για την δουλειά του. Εσένα θα σου άρεσε να δούλευες τσάμπα και βερεσέ; Θυμάμαι πριν από 20 χρόνια στο πρώτο studio που πήγα, τσάτσος ήταν ένας ομοφυλόφιλος, παντρεμένος και με παιδί. Ήταν ευγενέστατος, εξυπηρετικότατος και έβγαζε πολύ καλό μεροκάματο και αμοιβόταν πλήρως γι' αυτό. Εκεί απέκτησα για πρώτη φορά καλούς τρόπους στον χώρο και με λέγανε τα Ελληνικά γκαρσόνια μετά στα στριπ ''κύριο''. Α, όλοι πρέπει να ζήσουμε σε αυτό τον κόσμο τελεία και παύλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
33
Like
3.717
Πόντοι
8.345
Το Toys δλδ είναι δευτεροκλασάτο τζάδικο, μάλιστα.
Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει το θέμα του μύστη @Clever843 , απλά δεν βρίσκει 8ρια 9ρια για να σκάσει το οποιοδήποτε ποσό σε κανένα τζάδικο.
Τώρα άν με 300,400€ εμφανισθούν ως δια μαγείας 22χρονες μονδέλα σλάβες τότε πάω πάσο.
Btw αυτή η Αλέξα απο το υπόγειο ή όπως αλλιώς την λένε, τι βαθμολογία έχει:

Striniarogatos

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Γεια σας μαγκες ,απο Κύπρο.
Κατεβαίνω με το crew(7 ατομα) Αθήνα για barchellor μπορείτε να μου προτείνετε κατι αξιολογο;; Ειχα στα υπόψιν το Αλκατράζ γιατι είχε πακετο bachelor αλλα ειδα κατι κριτικές που με προβληματισαν. Δωστε τα φωτα σας στον κουμπάρο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom