Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (5 μέλη και 3 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.227
Πόντοι
6.256
Δηλώνω απλά την συμπάθεια μου σε κάθε χουντόκαυλο φαντασιόπληκτο κατά φαντασίαν εθνοΓαμιστή :coffee:
Eπαιξε τετοιος χαρακτηρισμος εντος βουλης σημερα κατα τσεκουροφορου βουλευτη,που ρωτουσε παλιοτερα αν οντως μας ψεκαζουν:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Πέτροςαλανι

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
10.050
Πόντοι
2.256
όπως τα λες αλλά ο κούλης είναι διαταραγμένος , πήγαινες μαζί του πχ σε μιά καφετέρια ?
να γουρλώνει τα μάτια, να μην μπορεί να μαζέψει τα χέρια του , να κάνει γκριμάτσες, να πετάει λαλακίες ...
θα γινόσουν νούμερο μαζί του και γκόμενα δεν θα σταύρωνες βεβαιότατο αυτό ,στανταράκι

Μετά είναι ότι έχει μαζέψει όλα τα παρτάλια , από φασίστες έως κλεφτοπασόκους κ ορφανούς κκέδες ..
Επομένως ζύγισε πάλι τα πράματα διότι ακόμη και ίδιος να είναι με τους άλλους ,
γιατί να μην τον αλλάξουμε με έναν -μίαν που τουλάχιστον σαν παρουσιαστικό είναι φυσιολογικός άνθρωπος ?
και βεβεα να τον αλλαξουμε.εγω συμφωνω μαζι σου οτι ειναι αθλιοσ δεν το συζηταμε.η ιδια με τη δικη σου ειναι γνωμη μου μην σου πω και χοιρωτερη.αλλα και απο τουσ αλλουσ βρεσ μου εστω και εναν νορμαλ.ποιον τον πανηβλαξ τον λεφτα υπαρχουν που κοντεψε να μασ χρεωκοπησει θυμασαι.τον τσιπρα που πουλησε την μακεδονια και ολο παχια ωραια λογια και απο πραξεισ 0 σαν τουσ κκκεδεσ κι αυτοσ.τον κασσελακη που επησει ελεγε τισ μαλακειεσ που ελεγε,η τουσ βρωμο φασιστεσ που λενε και ξανα λενε οτι ειναι πατριωτεσ και μονο πατριωτεσ δεν ειναι την στιγμη που υμνουν το χιτλερ και στην κατωχη ηταν στο πλευρο του αποδεδειγμενα.

• Like
Αντιδράσεις: Nevio
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
343
Πόντοι
21
Ποιός θα βαλει φυλακη τον φρι-κούλη; Οι δικαστες και εισαγγελεις δικοί του, ολος ο μηχανισμός δικος του. Αστυνομία δικιά του. Οτι θελει κάνει, δε μπορεί κανείς να του κάνει τίποτα.
Το ξέρω και αυτό με θυμώνει.Οτι οι συγγενείς των Τεμπών δε θα βρουν ποτέ το δίκιο τους.Μονο αν κάνουμε εμείς συνεχόμενες πορείες ώστε να αναγκαστεί να παραιτηθεί και να βγάλουν οι συγγενείς των Τεμπών απλητα στη φόρα ώστε να μπει μέσα.Αρκετα η ατιμωρησία.

Πέτροςαλανι

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
10.050
Πόντοι
2.256
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
343
Πόντοι
21
όπως τα λες αλλά ο κούλης είναι διαταραγμένος , πήγαινες μαζί του πχ σε μιά καφετέρια ?
να γουρλώνει τα μάτια, να μην μπορεί να μαζέψει τα χέρια του , να κάνει γκριμάτσες, να πετάει λαλακίες ...
θα γινόσουν νούμερο μαζί του και γκόμενα δεν θα σταύρωνες βεβαιότατο αυτό ,στανταράκι

Μετά είναι ότι έχει μαζέψει όλα τα παρτάλια , από φασίστες έως κλεφτοπασόκους κ ορφανούς κκέδες ..
Επομένως ζύγισε πάλι τα πράματα διότι ακόμη και ίδιος να είναι με τους άλλους ,
γιατί να μην τον αλλάξουμε με έναν -μίαν που τουλάχιστον σαν παρουσιαστικό είναι φυσιολογικός άνθρωπος ?
Συμφωνώ και επαυξάνω μαζί σου.Δε τον θέλω αυτόν τον τρελό,τον ανώμαλο,τον κακάσχημο να κυβερνά τη χώρα μας.Στη τελική πιστεύω ο οποιοσδήποτε άλλος θα έκανε περισσότερα από τον Κούλη.Ο Κούλης δε έκανε το παραμικρό.Τουλαχιστον οι άλλοι κάτι μικρό κάναν περισσότερο από τον Κούλη.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.028
Πόντοι
6.056
και βεβεα να τον αλλαξουμε.εγω συμφωνω μαζι σου οτι ειναι αθλιοσ δεν το συζηταμε.η ιδια με τη δικη σου ειναι γνωμη μου μην σου πω και χοιρωτερη.αλλα και απο τουσ αλλουσ βρεσ μου εστω και εναν νορμαλ.ποιον τον πανηβλαξ τον λεφτα υπαρχουν που κοντεψε να μασ χρεωκοπησει θυμασαι.τον τσιπρα που πουλησε την μακεδονια και ολο παχια ωραια λογια και απο πραξεισ 0 σαν τουσ κκκεδεσ κι αυτοσ.τον κασσελακη που επησει ελεγε τισ μαλακειεσ που ελεγε,η τουσ βρωμο φασιστεσ που λενε και ξανα λενε οτι ειναι πατριωτεσ και μονο πατριωτεσ δεν ειναι την στιγμη που υμνουν το χιτλερ και στην κατωχη ηταν στο πλευρο του αποδεδειγμενα.
δεν σου κάνει πχ η Λατινοπούλου, η Ζωή, ο Βελόπουλος , ο Φάμελος ακόμη και ο Ανδρουλάκης ?
υπάρχουν κι άλλοι αν ψάξεις ..αν ας πούμε καλοβλέπεις κούλη που είναι λίγο δροσερούλης γιατί να μη σ' αρέσει ο κασελάκης ?

ξέρω γω τέτοιο κατάντημα σαν τη κουλοσυμμορία ? άδωνις, βούλτεψη , σκέρτσος, μενδώνη, βορίδης, χρυσοχουντίδης, τουρκοπετρίτης ...
δεν υπάρχει κάτι χειρότερο ..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
494
Like
40.668
Πόντοι
42.697
1000042993.jpg

Πέτροςαλανι

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
10.050
Πόντοι
2.256
δεν σου κάνει πχ η Λατινοπούλου, η Ζωή, ο Βελόπουλος , ο Φάμελος ακόμη και ο Ανδρουλάκης ?
υπάρχουν κι άλλοι αν ψάξεις ..αν ας πούμε καλοβλέπεις κούλη που είναι λίγο δροσερούλης γιατί να μη σ' αρέσει ο κασελάκης ?

ξέρω γω τέτοιο κατάντημα σαν τη κουλοσυμμορία ? άδωνις, βούλτεψη , σκέρτσος, μενδώνη, βορίδης, χρυσοχουντίδης, τουρκοπετρίτης ...
θα μου εκανε ενασ μονο αν υπηρχε που δυστηχωσ δεν υπαρχει.εαν υπηρχε ισαξιοσ του αειμνηστου του αντρεα που ηταν ο μονοσ που αξιζε,και ο μονοσ απο τον οποιο εφαγε ψωμι ολοσ ο κοσμοσ.εγω τοτε βεβεα ημουνα μικροσ γιατι το 80 ειμαι γενηθεισ αλλα ολλοι οι μεγαλυτεροι μου το επηβεβεωσαν.εαν υπηρχε ισαξιοσ του,με πραξεισ οχι με λογια,αυτον θα ψηφιζα.μ αυτον θα ημουν.

• Like

SailorGr

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
29
Like
16.804
Πόντοι
5.236

Αυτον καλυπτει η ΝΔ μαζι με την ανηψια (αδερφη) ....

Μονη λυση για να γλυτωσει η χωρα ειναι να βαλουνε βετο οι αλλες χωρες η αποβολη και μεταγραφη στην Αφρικη. Και οχι βορεια....

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.625
Πόντοι
6.795

όπα επανεμφανίσθηκες Πετράκη;
ρε συ, τι πληκτρολόγιο έχεις;
πραγματικά με εκπλήσεις.

τώρα, έξω από τα γούστα,

υπάρχουν επιλογές έξω από τα συνηθισμένα βολεμένα γνωστά, που όμως λόγω του σικέ 3%, που το καθεστώς σκέφτεται μπας και το κάνει 5%, για την εισαγωγή νεοεισερχόμενων στις καρέκλες, χάνουν τη δυνατότητα να εισαχθούν και να βγάλουν έστω κι έναν που να μιλάει γλώσσα διαφορετική από τα κλισέ συνεννοημένα. Αν υπήρχε δημοκρατικός θεσμός στερεός η φωνή των ¨μικρών¨ θα ακουγόταν πλάϊ στους ¨μεγάλους¨. Βέβαια αυτό δε θα συνέφερε...πως θα γινόταν το επίπλαστο δίλημμα στον πουρέ μυαλό των κορόϊδων;

η επιλογή νομίζω απαιτείται να είναι σε όποιον πράξει το αυτονόητο. Κατάργηση ασυλίας, απώλεια έδρας όταν υπουργοποιείται βουλευτής και πολλά άλλα, βλαβερά για τον υπάρχοντα βούρκο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.028
Πόντοι
6.056
θα μου εκανε ενασ μονο αν υπηρχε που δυστηχωσ δεν υπαρχει.εαν υπηρχε ισαξιοσ του αειμνηστου του αντρεα που ηταν ο μονοσ που αξιζε,και ο μονοσ απο τον οποιο εφαγε ψωμι ολοσ ο κοσμοσ.εγω τοτε βεβεα ημουνα μικροσ γιατι το 80 ειμαι γενηθεισ αλλα ολλοι οι μεγαλυτεροι μου το επηβεβεωσαν.εαν υπηρχε ισαξιοσ του,με πραξεισ οχι με λογια,αυτον θα ψηφιζα.μ αυτον θα ημουν.
ε δεν υπάρχει τέτοιος , ξέχαστον...
Ο Κούλης είναι στο 17% σύμφωνα νε τα ελεγχόμενα γκάλοπ, όσο περνά ο καιρός φθείρεται περισσότερο ..
δες ακρίβεια κάθε μέρα συν καρπαζές στα διεθνή συν ότι σε 2 μήνες αλλάζει πρέσβης ....τέλειωσε

Πέτροςαλανι

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
10.050
Πόντοι
2.256
όπα επανεμφανίσθηκες Πετράκη;
ρε συ, τι πληκτρολόγιο έχεις;
πραγματικά με εκπλήσεις.

τώρα, έξω από τα γούστα,

υπάρχουν επιλογές έξω από τα συνηθισμένα βολεμένα γνωστά, που όμως λόγω του σικέ 3%, που το καθεστώς σκέφτεται μπας και το κάνει 5%, για την εισαγωγή νεοεισερχόμενων στις καρέκλες, χάνουν τη δυνατότητα να εισαχθούν και να βγάλουν έστω κι έναν που να μιλάει γλώσσα διαφορετική από τα κλισέ συνεννοημένα. Αν υπήρχε δημοκρατικός θεσμός στερεός η φωνή των ¨μικρών¨ θα ακουγόταν πλάϊ στους ¨μεγάλους¨. Βέβαια αυτό δε θα συνέφερε...πως θα γινόταν το επίπλαστο δίλημμα στον πουρέ μυαλό των κορόϊδων;

η επιλογή νομίζω απαιτείται να είναι σε όποιον πράξει το αυτονόητο. Κατάργηση ασυλίας, απώλεια έδρας όταν υπουργοποιείται βουλευτής και πολλά άλλα, βλαβερά για τον υπάρχοντα βούρκο.
οποτε γυνει σφυρα μου.

• Χαχα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.404
Πόντοι
6.256
Eπαιξε τετοιος χαρακτηρισμος εντος βουλης σημερα κατα τσεκουροφορου βουλευτη,που ρωτουσε παλιοτερα αν οντως μας ψεκαζουν:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Είναι γνώρισμα όλων των φασισταριών να μενουν σταθεροί στα πιστεύω τους :coffee:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Ο καλός μας φίλος ταλιμπάν αποφεύγει να θυμηθεί ότι ουσιαστικό ποινικό αδίκημα είναι και η παραποίηση του χώρου του εγκλήματος...
Επειδή δεν το γνωρίζω και επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω πολλά πράγματα για την επικαιρότητα, έχει ειπωθεί ποιο ποινικό αδίκημα ερευνάται;
Έχεις κανένα link;

Πέτροςαλανι

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
10.050
Πόντοι
2.256
ε δεν υπάρχει τέτοιος , ξέχαστον...
Ο Κούλης είναι στο 17% σύμφωνα νε τα ελεγχόμενα γκάλοπ, όσο περνά ο καιρός φθείρεται περισσότερο ..
δες ακρίβεια κάθε μέρα συν καρπαζές στα διεθνή συν ότι σε 2 μήνες αλλάζει πρέσβης ....τέλειωσε
μωρεε μακαρι να παει στα τσακηδια συμφωνουμε απολυτα σ αυτο,αλλα θα διαπυστοσεισ συντομα οτι και οι αλλοι ελαχυστα διαφερουν.

• Like

Πέτροςαλανι

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
10.050
Πόντοι
2.256
φαντάσου να βγείς τσάρκα με κούλη , καραμούζα ....

GkEMcO5XYAMDL6D.jpg
μονο καραμουζα.τρομπονι τησ φυλαρμονηκησ πεσ καλυτερα.και οχι δεν μοιαζει με βλακα.με καθυστερημενο μοιαζει:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.028
Πόντοι
6.056

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.404
Πόντοι
6.256
Επειδή δεν το γνωρίζω και επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω πολλά πράγματα για την επικαιρότητα, έχει ειπωθεί ποιο ποινικό αδίκημα ερευνάται;
Έχεις κανένα link;
Νομίζω ότι ο αγοραστός ερευνάται για παράβαση καθήκοντος και ο Τριαντόπουλος (αν παει τελικά στην δικαιοσύνη) θα κατηγορηθεί για το ίδιο?

Δεν γνωρίζω τον όρο ακριβώς εσύ ξέρεις το αδίκημα καλύτερα.....η παραποίηση του χώρου του συμβάντος χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις και διαδικασίες δεν είναι ποινικό αδίκημα?

Διαβάζεις και για άλλες κατηγορίες...πχ για το ότι μεταφέρθηκε το γενετικό υλικών των παιδιών μαζί με τα μπάζα....που είναι προφανώς άλλα αδικήματα...που αφορούν τους νεκρούς....και το γενετικό υλικό ως στοιχείο όμως.

Δεν έχω λινκ εύκαιρο....θα ψάξω και θα σου το βάλω.

Η ουσία είναι....είτε έγινε παράνομα το μπάζωμα (αλλοίωση) είτε δεν έγινε παράνομα. Παράνομα δεν σημαίνει για εμένα κάτι γενικό και αόριστο...είτε ακολούθησαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας της πυροσβεστικής-αστυνομίας- πολιτικής προστασίας..εγγράφως και όπως πρέπει είτε όχι.

Άσχετα με το αν έγινε με δόλο (που ερμηνεύεται αόριστα όπως θες) ή όχι. Φαίνεται ότι παρανόμησαν....και ότι ο υφυπουργός τους κοιτούσε και.....τι????

Το να βλέπεις ένα έγκλημα και να μην το αναφέρεις δεν είναι από μόνο του αδίκημα? Δεν σε κάνει συνεργό?

Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
343
Πόντοι
21

Συμφωνώ λατινοπουλου,ζωή,Βελόπουλος,φαμελος,Ανδρουλάκης,κασελακης είναι χίλιες φορές καλύτεροι από κουλοσυμμορια.Και τίποτα δε είναι τυχαίο,αυτοί που ανέφερα εκπεμπουν κάτι καλύτερο στο πρόσωπο από τη κουλοσυμμορια.Η κουλοσυμμορια στάζει κακία,σιχαμαρα.Ακομα και ο Κασιδιάρης πιο νορμάλ είναι από τη κουλοσυμμορια και ο κουτσουμπας καλύτερος εννοείται.Ψηφιστε τα πάντα αλλά όχι κουλοσυμμορια ρε πουστη μου.Μακαρι όλοι να σκέφτονταν όπως εσύ πάντως.Θα είχαμε μια υγιή κοινωνία με υγιής ανθρώπους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κοίτα κοίτα ....πρωθυπουργός :2funny:

ανωμαλομάλακς.jpg
Κοίτα φάτσα γαμω τη Πουτανα του.Το σκουπίδι δε βλέπεται.Καρκινο να πάθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom