έχουν πάθει βέρτιγκο και δεν κατανοούν πως κοινωνία και εξελίξεις τους έχουν προσπεράσειΑκριβώς,αυτά που λες φίλε μου.Οσοι συμμετείχαν,ήταν όλοι αντικυβερνητικοι.Τωρα,180.000 σκέψου ήταν μόνο τα μισά ανήλικα.Τι να λέμε τώρα ξεφτυλες.Λες και δε βλέπουμε πόσοι ήταν.180.000 ήταν μόνο η πρώτη σειρά.Φεραν και τις μπατσοσαβουρες για να εμποδίσουν τη πορεία.Πεταξαν μέχρι και φωτιά και έκαψε έναν άνθρωπο.Επισης,γέροι και παιδιά από τα δακρυγόνα,λιποθύμησαν.Αυτοι είναι οι μπάτσοι,φίλε μου.Οποιος πει τώρα εντολές εκτελούν,να μη τις εκτελέσουν.Δε τα πουλάμε όλα για το χρήμα.Δε σκοτώνουμε και τους γονείς μας για το χρήμα.Αυτοι είναι τέτοιοι τύποι που το κάνουν,δε έχουν αξιοπρέπεια εννοώ οι μπάτσοι.Μερικοι εδώ μέσα είναι απογοητευτικοι.Εδω τα έχει γαμησει όλα ο Μητσοτάκης,ο δολοφόνος και ακόμα λένε για τους άλλους όχι να δεις τι ναυάγια έχει το σάιτ.Και τώρα εγώ εσύ μοιραζόμαστε τις ιδιες πουτανες με αυτούς.
Δυστυχώς μίκρυναν τη χώρα , είμαστε ουραγοί σε όλους τους τομείς και στο εξωτερικό εντελώς ανύπαρκτοι,
κυριολεκτικά κλασμένοι πουθενάδες , παντού λάθος επιλογές..
Στο δε οικονομικό , φόροι φόροι φόροι, κουμπάροι καρτέλ και οι καρεκλίτσες μας παρ' όλο που το 41 έγινε 28 25 20 15..
Στο δε έγκλημα των Τεμπών ,πιάστηκαν με τη γίδα στη πλάτη και αντί να ζητήσουν επιείκεια το παίζουν πονηρίδιδες -κουτσαβάκια,
απέτυχαν - τέλειωσαν ....