για την απαξίωση του τρένου δεν φταίνει μόνο οι κυβερνήσεις ...εδώ και 20 χρόνια το χρησιμοποιω΄ και δεν είχα ποτέ παράπονο....πληρώνω 30 ευρώ με επιστροφή να πάω εκεί που θέλω κ κάνω ανετο ταξίδι,,,,πίνεις το καφεδάκι σου, βλεφαριάζεις κανα γκομενάκι σε διπλανό βαγόνι, ρίχνεις κανα κατούρημα κ δεν είσαι υποχρεωμένος να είσαι σφηνωμένος σε μια θέση όπως στα ΚΤΕΛ......
βάλτε όμως και αυτό στην εξίσωση....το κράτος βγάζει πολλά έσοδα από τα διόδια, οι κατασκευαστικές ακόμα περισσότερα από τις εθνικές οδούς και τα συμβόλαια, οι βενζινάδες κάνουν επανάσταση αν βγουν από την εξίσωση και φυσικά ο ελληνάρας που πάει με το αμάξι ακόμα κ για κατούρημα .....
παλαιότερα που δεν υπήρχαν φωτοσημάνσεις, συστήματα σύγχρονα και άλλα κόλπα, δεν γίνονταν δυστυχήματα απλά γιατί ο καθένας έκανε τη δουλειά του....ο σταθμάρχης στα Τέμπη τον έπαιζε, ο άλλος που έπρεπε να είναι δίπλα του να τον ελέγχει γιατί ήταν νέος στη δουλειά,την είχε κοπανήσει, ο επόμενος πήγε μια ώρα αργότερα, ο μηχανοδηγός δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις........το δυστύχημα ήταν ανθρώπινη μαλακία, ούτε καν λάθος........όπως ακριβώε στο Μάτι.....
κ μεις ψάχνουμε γωνία στο δεκάρικο......μπαζώματα, παράνομα φορτία, συγκάληψη, ..θα μου πεις ο έλληνας ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με την πραγματικότητα, τώρα θα αλλάξει ?...τα πράγματα ελιναι πιο απλά απ ότι νομίζουμε.....είμαστερ για τον μπούτσο...
κ άντε να φύγει ο κούλης..να έρθει ποιος ?....η αφέντρα, ο κασελλάκης ή ο φάμελος ?..δε νομίζω τάκη....