Να είσαι σίγουρος πάντως , πως αυτές που είναι χρόνια στο κουρμπέτι τα έχουν υπολογίσει πολύ καλύτερα από τους μπακαλο-υπολογισμούς που κάνουμε εμείς εδώ...Άρα πάμε σε 10 πελάτες μέσο όρο καθημερινά...αυτό πιστεύω κατά 90%...ας λάβουμε υπόψιν μας πάντως ότι με 120+ μπορείς να ψάξεις μια εσκορτ στον χώρο σου...εκτός εάν τόσο πολύ πια του αρέσει αυτή κ πάει κάθε βδομάδα και ακουμπάει 150 που συνεπάγεται ότι είναι κ οικονομικά ευκατάστατος...δεν νομίζω ότι παίζει σε μεγάλο βαθμό...αλλιώς δεν θα δουλεύανε αυτές...θα είχαν λύσει το πρόβλημα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
Πές μου ότι αράζεις έξω από κάθε σπιτάκι και χρησιμοποιείς αλγορίθμους και νευρωνικά δικτυα για να προβλέψεις τα έσοδα κάθε κοπέλας..Οι γνώσεις οικονομικών δεν είναι μπακαλουπολογισμοι σε καμμία περίπτωση,ούτε οι οικονομικές προβλέψεις...το να υπάρχουν μια δυο εξαιρέσεις είναι για να επιβεβαιώνουν τους κανόνες...πόσες και πόσες έχουν χαιρετήσει ...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 12.815
Η Ρίτα συνεχίζει να κάνει πρωκτικό. Το τεσταρα σήμερα. Βέβαια.....μετά το σημερινό δεν ξέρω αν συνεχίσει.....

Απλά τύπου οικονομικός σύμβουλος των κοριτσιών δείχνεις να αισθάνεσαι.. Πόσα βγάζουν, τι πελατεία και τι πογράμματα θα επιλέγουν, πόσα θα βγάλουν με άλλο μείγμα πωλήσεων. Φίλε μου τους περισσότερους από εμάς πουλάνε και μας αγοράζουνε....Ναι σιγά ...το δικό μας θέμα είναι να περάσουμε καλά...δεν μας ενδιαφέρουν τααλλα
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 493
- Πόντοι
- 21
πάντως αυτό που έγραψε πιο πάνω ένας φίλος οτί σου λένε ταχατι οτί είναι σε πρόγραμμα για να σε αποφύγουν είναι μεγάλη ξεφτίλα,πόρτα έχω φάει έτσι στο free house και από τότε δεν με ξαναείδαν,αυτοί έχασαν,συνήθως όταν πάω και μου αρέσει μια κοπέλα ίσως να μην μπω με την πρωτη τις λεω οτι θα κανω μια γύρα κι ότι παίζει να ξαναρθω,πάντα μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο αλλα και χειρότερο...μερικές τσατσάδες βεβαια σπάζονται,εμείς πληρώνουμε εμεις επιλέγουμε που θα πάμε..
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Εμένα δε μου μοιάζει για πολύ μικρή φίλε και στο άλλο σάιτ λέει πως είναι 20. Πριν χρόνια που ήταν πιο γεμάτη δηλαδή τι ήταν ?15?Φιλε εχει και φοβερα βυζια η μικρη.
veteranos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Όπως κοιτάς το DEDUSA στην Ερημίτη το πρώτο στο αριστερό σου χέρι.Η Έλενα η πρασινοματα που κοντά είναι ρε παιδιά ? Ψάχνω στο άλλο site αλλά δεν την έχει.
veteranos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
όπως κοιτάς το medusa αριστερά .Καλησπέρα αλάνια, ψάχνω ένα κορίτσι, νομίζω Ρόζα στο όνομα, δήλωνε Ισπανίδα. Την είχα πάρει πέρυσι στα ξύλινα, είναι ακόμα στην πόλη? Επίσης η Έλενα η Ρουμάνα σε ποιο στην ερημίτη είναι ?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.242
- Πόντοι
- 37.562
ΦΤΑΝΕΙ.....κουρασες..Μην μου πεις ότι δεν είναι εις γνώσην μας αυτό...αναγκαστικά πηγαίνουμε καθώς το να βγάλεις γούστα χωρίς να σε κρίνουν,όπως έξω μας βαθμολογούν οι απλές γκόμενες είναι μονόδρομος....δεν παίρνεις λογαριασμό δεν δίνεις λογαριασμό,οπότε χαλάλι τους των κοριτσιών...κάνεις όμως δεν έχει το αλάθητο,ούτε αυτές είναι και σούπερ πανέξυπνες.σιγουρα ακολουθούν κανόνες πολλές φορές όχι δικούς τους
veteranos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Πολύ καλή . Ευγενική και δεν χαλάει χατίρι. Ξεκινάει από 30 40 50 και στα 60 έχει το 69 . Στα 80 δίνει και κωλαράκι. Πρόσωπο δεν έχει πολύ καλό αλλά δεν την λες και άσχημη.για την ζωη στο pimp ξερουμε τπτ?
Τελευταία τροποποίηση:
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.242
- Πόντοι
- 37.562
Ωραιος...ελπιζω να μην επανελθεις στις εργοστασιακες ρυθμισεις.Πολλα μαγαζιά κλειστά κάνα 2 Φρίξου ανοιχτά...Νικηφόρου Ουρανού το άσπρο πριν τον χωματόδρομο ανοιχτο...Της Ειρήνης Ν.Ουρανου 26 ανοιχτό ...πίσω απ' το Λας Βέγκας ανοιχτο ένα ξύλινο ..free house κλειστό...άλλου δεν πήγα...για να σε ξεκουράσω κύριε Φακιρη
Φίλε αν εννοείς τη Λιλιάνα να ξες δε σου έριοξε πόρτα. Και σε μένα έχει συμβεί αυτό που αραιά και πού πάω προς τα μέρη της. Όντως είναι σε πρόγραμμα/τα. Έχει τύχει να μπαίνει τύπος μετά από μένα στο σπιτάκι και να μπαίνει πριν από μένα δωμάτιο γιατί είχε περάσει πιο πριν και του είπαν πένρα σε κάνα μισάωρο γιατί είναι σε πρόγραμμα και σου κρατάω σειρά. Εμφανισιακά νορμάλ παληκάρια και οι δύο και μάλλον συνομίλικοι. Για το άλλο δίπλα στης Λιλιάνας δεν ξέρω δεν έχω μπει ποτέ.πάντως αυτό που έγραψε πιο πάνω ένας φίλος οτί σου λένε ταχατι οτί είναι σε πρόγραμμα για να σε αποφύγουν είναι μεγάλη ξεφτίλα,πόρτα έχω φάει έτσι στο free house και από τότε δεν με ξαναείδαν,αυτοί έχασαν,συνήθως όταν πάω και μου αρέσει μια κοπέλα ίσως να μην μπω με την πρωτη τις λεω οτι θα κανω μια γύρα κι ότι παίζει να ξαναρθω,πάντα μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο αλλα και χειρότερο...μερικές τσατσάδες βεβαια σπάζονται,εμείς πληρώνουμε εμεις επιλέγουμε που θα πάμε..
Το έχουν λύσει το πρόβλημα τους προ πολλού... Απλά όσο περνάει η μπογιά τους, μαζεύουν για το το εφάπαξ τους ή για τα γούστα τους ή απλά επειδή είναι άπληστες. Μιλάμε τώρα για τις ταμπιονλιγκάτες της περιοχής όχι τις του κονφερανς .Άρα πάμε σε 10 πελάτες μέσο όρο καθημερινά...αυτό πιστεύω κατά 90%...ας λάβουμε υπόψιν μας πάντως ότι με 120+ μπορείς να ψάξεις μια εσκορτ στον χώρο σου...εκτός εάν τόσο πολύ πια του αρέσει αυτή κ πάει κάθε βδομάδα και ακουμπάει 150 που συνεπάγεται ότι είναι κ οικονομικά ευκατάστατος...δεν νομίζω ότι παίζει σε μεγάλο βαθμό...αλλιώς δεν θα δουλεύανε αυτές...θα είχαν λύσει το πρόβλημα
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Είναι ένας τύπος ντυμένος λες και γυρνάει από ρεγκα και τσίπουρο,μόνιμα σουρωμενος με ένα μάτι στραβό και κόντρα ξυρισμένος με σκαρπινι και άσπρο πουκάμισο άσπρη κάλτσα.
Μια μέρα βγήκε από ένα και φώναζε ότι "όλες είναι για μπάνια γαμω τη μάνα τους" εννοώντας ίσως τα τζακουζι. Όταν μπήκα πάντως ήταν όλες διαθεσιμες
Μια μέρα βγήκε από ένα και φώναζε ότι "όλες είναι για μπάνια γαμω τη μάνα τους" εννοώντας ίσως τα τζακουζι. Όταν μπήκα πάντως ήταν όλες διαθεσιμες
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 1.346
Αμπελοσοφιες.ΦΤΑΝΕΙ.....κουρασες..
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 1.346
Πολυ βαρια 25 για μενα ειναι πολυ μικρη.Εμένα δε μου μοιάζει για πολύ μικρή φίλε και στο άλλο σάιτ λέει πως είναι 20. Πριν χρόνια που ήταν πιο γεμάτη δηλαδή τι ήταν ?15?
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 1.346
Φιλε ο παντρεμενος 48αρης ποσα δινει? ρωταω γιατι εχω εναν φιλο και δεν μου λεει ποσα ξοδευει στα κοριτσια.Οπωσδήποτε...πάντως να ξες ότι οι λίγοι κ καλοί είναι ρίσκο διότι πόσες φορές θα έρθει ο παντρεμένος 58αρης να την δώσει 120+ για μια ώρα?για αυτό τον λόγο δεν απορρίπτουν κ βλέπεις ότι ανοίγουν σχεδόν όλους...δεν τις συμφέρει να ρίχνουν εύκολα πορτα
και εγώ έχω πάρει πρόγραμμα με 150 αλλά δεν είμαι φραγκάτος. Μικροαστός που κάνω τα κουμάντα μου για να βγάλω μια στο τόσο γούστα των 70 και 80 ευρώ.. Καθώς τα 30αρια τα θεωρώ πεταμένα λεφτά.Όχι συγκεκριμένα...λέμε για αυτούς που παίρνουν πρόγραμμα μια ώρα...κάνα 150 Άρι...άρα έχουν φραγκα
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Σιγά μη δοσω 150€ για να γαμησω
Ο παππους μπορεί να τα δίνει γιατί θέλει τον χρόνο του
Ο παππους μπορεί να τα δίνει γιατί θέλει τον χρόνο του
North people