troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.517
- Πόντοι
- 5.506
θα φατε και τον χιο?Ολα θα τα λυσει η ακεραιη δικαιοσυνη
Ολα στο φως , θα καταπεσουν οι θεωρίες
θα φατε και τον χιο?Ολα θα τα λυσει η ακεραιη δικαιοσυνη
θα φατε και τον χιο?
Κόλλησε το όπλο ρε συ ,μην το χτυπάτε συνέχεια αυτό, συμβαίνουν και ατυχίες στις δουλειές...θα φατε και τον χιο?
Σοφια τωρα στο Σκουαϊ,μερχι και οι απλες ερωτησεις του κυβερνητικου καναλιου φερνουν σε δυσκολη θεση αυτην την υπεροχη υπαρξηΟλα θα τα λυσει η ακεραιη δικαιοσυνη
Αυτό το παράσιτο πλέον είναι πρωθυπουργός χωρίς καμία νομιμοποίηση από το εκλογικό σώμα...επί έξι χρόνια βυθίζουν την χώρα σε μια κατάσταση καθεστώτος...μμε-ολιγαρχες-δικαστες-μπατσοι....όλα πιασμένα προς ώφελος τους ... επιστήμονες έφεραν το κόστος ζωής επί τρία και την αξία της στο μηδέν...δεν τους ενδιαφέρει ο λαός,στα αρχιδια τους οποίος μείνει όρθιος,μόνο οι τσέπες τους να γεμίζουν...
Θα γίνεις ρουφιάνος? Θα γίνεις ότι κράζεις?έχω ήδη κρατήσει λίστα με τα νικς που θα δώσω στις αρχές μόλις αλλάξει η κυβέρνηση και έρθουν στην εξουσία πάλι κατσαπλιάδες
όλα τα γαλάζια παιδιά θα γαμηθούν![]()
Θα γίνεις ρουφιάνος? Θα γίνεις ότι κράζεις?
Τι σου έχει κάνει η ζωή ρε κλόζερ...έλα πες μας...Αυτό το παράσιτο πλέον είναι πρωθυπουργός χωρίς καμία νομιμοποίηση από το εκλογικό σώμα...επί έξι χρόνια βυθίζουν την χώρα σε μια κατάσταση καθεστώτος...μμε-ολιγαρχες-δικαστες-μπατσοι....όλα πιασμένα προς ώφελος τους ... επιστήμονες έφεραν το κόστος ζωής επί τρία και την αξία της στο μηδέν...δεν τους ενδιαφέρει ο λαός,στα αρχιδια τους οποίος μείνει όρθιος,μόνο οι τσέπες τους να γεμίζουν...
Όι ρε πούστη μου...έχω ήδη κρατήσει λίστα με τα νικς που θα δώσω στις αρχές μόλις αλλάξει η κυβέρνηση και έρθουν στην εξουσία πάλι κατσαπλιάδες
όλα τα γαλάζια παιδιά θα γαμηθούν![]()
Οι ρουφιάνοι δεν έχουν τιμή! Να το θυμάσαι όταν οι πολισμάνοι θα χτυπάνε τα κουδούνια του σπιτιού σου...Δεν λεει για εμας τυπε , εμεις ειμαστε φιλοι του![]()
Οι ρουφιάνοι δεν έχουν τιμή! Να το θυμάσαι όταν οι πολισμάνοι θα χτυπάνε τα κουδούνια του σπιτιού σου...
Κωλομπαράς…
Κράζεις θαυμάζεις λέει η ατάκα...κάπως έτσι και ο σαουλίδης...μαρξιστικά τσίτατα μπερδεμένα με μικροαστικές αυταπάτες...συνήθως αυτά τα συμπτώματα οδηγούν το υποκείμενο σε αυτό που ονομάζουν οι ειδικοί στον Π.Ο.Υ βερτιγκο της κάλπης...το έχει κολλήσει και ο κοντολαγνος...ο ασθενής πάει καβλωμενος στην κάλπη να τιμωρήσει με την ψήφο του και στην κρίσιμη στιγμή της επιλογής ρίχνει ξαναμανα ΝΔ που του χει γαμησει την ψυχούλα όλη την τετραετία πριν....Θα γίνεις ρουφιάνος? Θα γίνεις ότι κράζεις?
Τι να μου κάνει και η ζωή ρε τυπε, ζάχαρη είμαστε,το λέει και ο αντιπρόεδρας....μην κολλάς τώρα και που οχτώ στους δέκα έχουν πολύ μήνα στο τέλος του μισθού... λεπτομέρειες...μην δίνεις σημασία που γράφουν εδώ και δύο χρόνια 57 νεκρούς στα ριπαπα τους και προσπαθούν να στο σβήσουν απ' την μνήμη ως μπαγιάτικο, μικρό θέμα ή άνευ ενδιαφέροντος... λεπτομέρειες...μη κόλλας που το χρέος αυξάνεται χωρίς όμως να αυξάνεται η παραγωγικότητα και να μεγαλώνει ο πρωτογενής τομέας.... λεπτομέρειες....αρκεί να κονομανε δέκα είκοσι ολιγαρχες και όλα ζάχαρη...μη κόλλας που πληρώνεις απίστευτη φορολογία χωρίς αντίκρυσμα... λεπτομέρειες...όλα ζάχαρη ,αρκεί να μην είσαι στο ημερήσιο δελτίο νεκρών από εγκληματική ενέργεια, ή να μην χρειαστεί να πας δημόσιο νοσοκομείο.....κατά τα άλλα όλα ζάχαρη τυπε....Τι σου έχει κάνει η ζωή ρε κλόζερ...έλα πες μας...
Και μην ξεχνάς, what is said in bou, stays in bou
Με τόσο ζάχαρη θα προστεθεί κι ο διαβήτης στη λίστα...Τι να μου κάνει και η ζωή ρε τυπε, ζάχαρη είμαστε,το λέει και ο αντιπρόεδρας....μην κολλάς τώρα και που οχτώ στους δέκα έχουν πολύ μήνα στο τέλος του μισθού... λεπτομέρειες...μην δίνεις σημασία που γράφουν εδώ και δύο χρόνια 57 νεκρούς στα ριπαπα τους και προσπαθούν να στο σβήσουν απ' την μνήμη ως μπαγιάτικο, μικρό θέμα ή άνευ ενδιαφέροντος... λεπτομέρειες...μη κόλλας που το χρέος αυξάνεται χωρίς όμως να αυξάνεται η παραγωγικότητα και να μεγαλώνει ο πρωτογενής τομέας.... λεπτομέρειες....αρκεί να κονομανε δέκα είκοσι ολιγαρχες και όλα ζάχαρη...μη κόλλας που πληρώνεις απίστευτη φορολογία χωρίς αντίκρυσμα... λεπτομέρειες...όλα ζάχαρη ,αρκεί να μην είσαι στο ημερήσιο δελτίο νεκρών από εγκληματική ενέργεια, ή να μην χρειαστεί να πας δημόσιο νοσοκομείο.....κατά τα άλλα όλα ζάχαρη τυπε....
Τύπε μην τσιμπάς τι λένε τα κανάλια.παρ' όλα όσα έχουν λεχθεί και συνεχίζουν να λέγονται για τους κουκουλοφόρους στο σύνταγμα (κυρίως αυτούς που έσπαγαν τα μάρμαρα), εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την ταυτότητά τους (όσο για τον ρόλο τους, αυτός είναι συζητήσιμος).