Το γιαούρτωμα απείρως καλύτερη επιλογή.Bρωμοκοτες ήταν ...
Πχ μια αρχιδατη πολιτική τρομοκρατία θα είχε φυτεύσει σφαίρες σε κάτι αδωνηδες και πρωκτοσαλτηδες
Σιγά μην κάνουμε και Μπακογιάννη τα σκουπίδια.
Το γιαούρτωμα απείρως καλύτερη επιλογή.Bρωμοκοτες ήταν ...
Πχ μια αρχιδατη πολιτική τρομοκρατία θα είχε φυτεύσει σφαίρες σε κάτι αδωνηδες και πρωκτοσαλτηδες
αυτα τα εχουμε απο την αρχη,προσωπικα θεωρω οτι οι διαδηλωσεις δεν θα καταφερουν τιποτα,σιγα μην μασησουν τα τομαρια ,ομως δινουν κουραγιο στους συγγενεις να συνεχισουν τον δικαιο και ιερο αγωνα τους ,για αυτο και συμμετεχω στο ποσοστο που μου αναλογει!αυτά έχουν και στο μπου γραφτεί, είναι σαν να ζητάς δικαιοσύνη απο θεσμό δικαστικού συστήματος , σε καιρο δικτατορίας.
Το δια ταύτα, ποιό είναι;, τι κάνεις; συνεχίζεις χωρίς ουσιαστικά αιτήματα να διαδηλώνεις; θα καταντήσει απλά μέσο εκτόνωσης της δυσαρέσκιας, θα γραφούν και τραγουδάκια, δες ο κούλι τι είπε..
Πω ρε πουστη Γαμιολεςοριστε γιατι ριξανε λιγο χαλικακι οι ανθρωποι ρε....εγκυρο απο ΕΡΤ
ρε τυπε δηλαδη ο κυβερνητικος εκπροσωπος τι θα ελεγε???Άντε πες. Το άλλο το παιδοβουβαλο βγήκε να δηλώσει κατευθείαν ότι το πόρισμα επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη... Τι να πεις τώρα..
Να βγάλει το σκασμο κ να σκύψει το κεφάλιρε τυπε δηλαδη ο κυβερνητικος εκπροσωπος τι θα ελεγε???
εδω ρε συ, μια βδομαδα το αναβοσβηνουν ,αναλογα το ζωδιο του οδηγου δουλευει δε δουλευει....Κλείνουν το μετρό τα μουνοπανα αυριο για να μην κατέβει ο κόσμος. Καριοληδες, με τα ποδια θα παμε!! ΠΓ
Χρειάζονται κάποιοι νεκροί για παραδειγματισμό για τους επόμενουςΤο γιαούρτωμα απείρως καλύτερη επιλογή.
Σιγά μην κάνουμε και Μπακογιάννη τα σκουπίδια.
σε κανονική χώρα έπρεπε όλη η συμμορία που μπλέχτηκε στα Τέμπη να είναι υπό κράτηση ,ο παππας εχτες τους εβρισε οπως πραγματικα τους αξιζει...καταδικασμενοι παιδοφιλοι ειναι ,εγκληματιες και με διασυνδεσεις με την μαφια πολλα μελη τους ,δεν ειπε ψεματα....ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΣΕΡΝΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗ ΤΣΙΡΙΔΑ ΣΤΗ ΦΩΝΗ.....Αν δουμε αυτα που τους εσουρνε ο τσιριδας ο παππας λιγα τους ειπε!
Α στο διαολο!!!Επεσα απο τα συννεφα!!!Τα αρχιδια μου θα παρουν....Κλείνουν το μετρό τα μουνοπανα αυριο για να μην κατέβει ο κόσμος. Καριοληδες, με τα ποδια θα παμε!! ΠΓ
Δεν το εκλαμβάνω έτσι εγώ όπως το διάβασα.ουδετερο τα αρχιδια μου ειναι,ειτε χαζεψες εντελως ειτε επεσες πανω σε τιποτα φαπες και ξεκουτιανες...τι μας ειπαν στο πορισμα,ακριβως οτι λεμε εδω και δυο χρονια....ακομα και για την εκρηξη ειπαν οτι προκληθηκε απο αγνωστη ουσια και οχι απο τα ελαια σιλικονης....ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ...ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟΠΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ,ΓΙΑΤΙ,ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ......
ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.....
Ολιγαρχών ή διευθυντάδων?Τυπε μου μην γενικεύεις
Υπαρχουν και αυτες οι κατηγορίες εδω μεσα![]()
Κρίνοντας από το γαλάζιο δείγμα που μας κάνει την τιμή να βρίσκετε ανάμεσα μας....Μπερδεύτηκαν αυτοί.
Νόμισαν ότι ξεκίνησε η παρέλαση στην Πάτρα κι έτρεξαν να προλάβουν το άρμα.
Αν δεν υπήρχε η επιμονή των γονιών κ του κόσμου μαζί με άλλες μελετες από Βέλγιο κ ΕΜΠ ούτε για πλάκα θα έβγαζαν αυτό το πόρισμαΕγώ κάτι ακόμα θέλω να ρωτήσω:
Αυτός ο οργανισμός που έβγαλε το πόρισμα σήμερα, θα έλεγε τα ίδια αν δεν υπήρχε αυτή η κινητοποίηση του κόσμου;
Ξερεις τι σημαινει για τις οικονομικες αποζημιωσεις να αποδειχθει μεσω ενος πορισματος,οτι οι θανατοι οφειλονται αποκλειστικα σε ανθρωπινο λαθος ή σε κατι "αδιευκρινιστο"?Αυτό που μεταφράζω εγώ σχετικά με τις συμβάσεις είναι το εξής ,
πάντα με γνώμονα το δεδικασμένο στο μπουρδέλο μας.
Πχ στην περίπτωση των προσωπικών δεδομένων, αντί να φάει πρόστιμο αυτός που τα υποκλεψε, το πρόστιμο το έφαγε αν θυμάμαι καλά το υπουργείο εσωτερικών, δλδ το κράτος, δλδ εμείς.
σε ανάλογες περιπτώσεις που έχουν πάει άνθρωποι στο ανώτατο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, είτε για κακοδικιες, είτε για οτιδήποτε, κέρδισαν και καταδικάστηκε η Ελλάδα, κοινώς πλήρωσε πρόστιμα ο Έλληνας φορολογούμενος.
Βλέπω δλδ τα εξής ενδεχόμενα
1. Να μπαίνει φυλακή ο Νόθος
2. Να δικαιώνονται και να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος αυτά που έχει ευθύνη ο υπουργός ανάπτυξης, ο διευθυντής του ΟΣΕ, και ο κάθε κρατικοδιαιτος.
Ελπίζω να λέω μαλακίες