Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.705
- Πόντοι
- 3.656
Ε ρε Ντουτερτε που της χρειαζεται!!!Πινέζα θελει να παει στην συγκεντρωση![]()
Ε ρε Ντουτερτε που της χρειαζεται!!!Πινέζα θελει να παει στην συγκεντρωση![]()
Δεν ειπα εγω οτι παραβιαζεις τον νομο(ειδικα σε οικονομικα ζητηματα δεν θα τολμουσα να αφησω υπονοιες) αλλα εγραφες για φορολογια κριου Κυριακου και απορρησα.Μαλλον λαθος λεξη χρησιμοποιησεςΤι εχω ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ , δεν ειμαι τετοιος εγω
εχει κάποιες κρατησεις κτλ και τα εχει παρει κρανίο , μου λεει τι ειναι αυτα και δεν τα θελω και κατι τετοιες μαλακιες , οπως εκανε ο Ζηκος στον Μπακαλογατο
Νομίζω ότι αυτός είναι λάτρης του Pecorino.κανει τρυπες στα ελβετικα τυρια οταν δεν του τρυπανε την σουφρα
Ε ρε Ντουτερτε που της χρειαζεται!!!
Δεν ειπα εγω οτι παραβιαζεις τον νομο(ειδικα σε οικονομικα ζητηματα δεν θα τολμουσα να αφησω υπονοιες) αλλα εγραφες για φορολογια κριου Κυριακου και απορρησα.Μαλλον λαθος λεξη χρησιμοποιησες![]()
τι λες βρε καραγκιοζη γλυφτη που εστελνες πμ να πιασεις φιλιες εδω μεσα παλιογλιτσα σκουπιδι
Δυο δυο το αδερφατο εδώ μέσα, ο ένας βαράει το νταούλι και ο άλλος ο πιο χαζός χορεύει.Ποιους φιλους εχεις ρε μουνοπανο;Τις πουτανες;Ολη μερα εδω μεσα εισαι ρε αχρηστε....αντε γαμησου ρε σκουπιδι που δινεις και συμβουλες ναυαγιο που ταζεις διακοπες σε πουτανες με τους γαμιαδες τους!!!![]()
πες μας ρε στραπονιαρη γιατι σε ελεγε η χατζη γιαβρι μου οταν στον καρφωνεΔυο δυο το αδερφατο εδώ μέσα, ο ένας βαράει το νταούλι και ο άλλος ο πιο χαζός χορεύει.![]()
Να τονιστεί εδώ πως ο καραμαλακας-παοξης-κομμουνιστης εκτός του ότι έχει θέματα διαχείρισης θυμού, είναι απ αυτούς που 6 χρόνια με την καραμέλα "Μητσοτάκη γαμιεσαι" μυαλό δεν έβαλε, γι αυτό θα τον φάει αλλά 6, τουλάχιστον, στη μάπα μέχρι να μπει στο φρενοκομείο.να τονιστει οτι ο πουτανοπαρακαλιαρης ,ειχε δηλωσει πως αν δεν δει δυο τρενα (χωρις οδηγους-μεγαλοψυχος) να τρακαρουν τιγκα στο ξυλολιο, δεν μπορει να βγαλει συμπερασμα απο τι προκληθηκε η εκρηξη....
Εκτός από αναρχιδο σκουπίδι, είσαι και ψευτρακος, ένα και το αυτό δηλαδή.Τυπε μιλαμε για εναν μπασταρδο που λιγες μερες μετα οταν ημουν ο μονος που τον ειχε υπερασπιστει που του βριζανε τη μανα εβρισε τη δικια μου στα μουλωχτα.Για τετοιο μουλο μιλαμε....
Τρυπιε εισαι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ τελος....και ΠΟΥΣΤΗΣ!!!Εκτός από αναρχιδο σκουπίδι, είσαι και ψευτρακος, ένα και το αυτό δηλαδή.
Τη μια φορά που φόρεσες παντελόνι, ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ. Όλες τις υπόλοιπες χιλιάδες που είσαι σκουπίδι παίρνεις τις απαντήσεις που έχεις πελώρια ανάγκη.
Ρε αρχιδι τώρα τρελα μας πουλας να πουμε?!?! Είσαι σοβαρός γαμω τα παντα σου. Μας βάζεις την ετυμολογία της λέξης πιθανώς?!!Να τονιστεί εδώ πως ο καραμαλακας-παοξης-κομμουνιστης εκτός του ότι έχει θέματα διαχείρισης θυμού, είναι απ αυτούς που 6 χρόνια με την καραμέλα "Μητσοτάκη γαμιεσαι" μυαλό δεν έβαλε, γι αυτό θα τον φάει αλλά 6, τουλάχιστον, στη μάπα μέχρι να μπει στο φρενοκομείο.
Ο μαλακάς της συνομοταξίας των ψεκιων που τους πέταξε ο Βελόπουλος ένα ξυλολιο και θα το ρουφάνε, το ξυλολιο, μέχρι τα βάθρα γεράματα.
Το ωραίο είναι πως πανηγυρίζετε για ένα πόρισμα που ή δεν καταλάβατε τι λέει είτε το προσαρμόζετε στο αφήγημα.
"...... υποδεικνύουν την πιθανή ύπαρξη άγνωστου καυσίμου......"
πιθανός -ή -ό [piθanós] Ε1 : που μπορεί, που είναι δυνατό να συμβεί, να υπάρξει. ANT απίθανος: Πρέπει να εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις / συνέπειες / αντιδράσεις / εξελίξεις / εκδοχές / περιπτώσεις. Είναι πιθανή μια αύξηση της θερμοκρασίας / των τιμών / του πληθωρισμού / της φορολογίας / της ανεργίας. Δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Όλα είναι πιθανά. || (απρόσ.): (Δεν) είναι / θεωρείται πιθανό να / ότι θα συμβεί κτ. Tο πιθανότερο είναι ότι θα συμφωνήσουν μεταξύ τους. || αληθοφανής, ευλογοφανής, ενδεχόμενος: Aυτά που διηγήθηκε / είπε / ανέφερε / φαίνονται πιθανά. Mια πιθανή ερμηνεία / υπόθεση. || (ως ουσ.) το πιθανό: Mη συγχέεις το πιθανό με το πραγματικό. πιθανόν & πιθανό & (λόγ.) πιθανώς ΕΠIΡΡ ίσως, ενδεχομένως: ~ να κάνω λάθος. Άργησε, γιατί πιθανότατα έχασε το λεωφορείο. || ως καταφατική με επιφυλάξεις απάντηση: Λες να βρέξει; - Πολύ πιθανό(ν).
Eπρεπε να τηρηθουν ίσες αποστάσειςΑν το δείτε πρακτικά (και ειλικρινά...) το πόρισμα δεν μας έκανε σοφότερους, ούτε μας είπε τίποτα που δεν το ξέραμε ήδη...
Τασουλη, μαζέψου γιατί μου έρχονται πολλές πληροφορίες, το μπου είναι μαγεία.πες μας ρε στραπονιαρη γιατι σε ελεγε η χατζη γιαβρι μου οταν στον καρφωνε
Εε οχι κ αμπελαλε. Απλα θα πηγαιναν για περπάτημα 20χμλ τα παιδιά τουςEπρεπε να τηρηθουν ίσες αποστάσεις
Μη γίνει καμια στραβη και καει αυριο ολη η Αθηνα
Αλλα μη καρφωσουν και κανέναν ισχυρό γιατί μετα θα τους ψαχνουν στο αμπελαλε
Εκτός από αναρχιδο σκουπίδι, είσαι και ψευτρακος, ένα και το αυτό δηλαδή.
Τη μια φορά που φόρεσες παντελόνι, ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ. Όλες τις υπόλοιπες χιλιάδες που είσαι σκουπίδι παίρνεις τις απαντήσεις που έχεις πελώρια ανάγκη.