Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.882
- Πόντοι
- 8.346
Εδω ειναι ακόμα αυτό το μνπανο?!Μεινε συντονισμενος, θα το ξαναγραψω….
Εδω ειναι ακόμα αυτό το μνπανο?!Μεινε συντονισμενος, θα το ξαναγραψω….
Η ζωη του ολη ειναι να μπαινει εδω μεσα να τον βριζουν οι παντες και μετα να πηγαινει σε μασατζουδες να του τρυπανε το κωλαντερο....Εδω ειναι ακόμα αυτό το μνπανο?!
τελειωσαν οι σερβιετες και κρατησαν αυτονΕδω ειναι ακόμα αυτό το μνπανο?!
Μην κάνει ορθογραφικό λάθος κάποιος. Αμέσως να τον χαρακτηρίσεις Αλβανομοφοβικο.ξέρω τι πας να κάνεις![]()
![]()
Το πόρισμα για τα Τέμπη μίλησε: Εγκλήματα και συγκάλυψη. Παραιτηθείτε…
Η κυβέρνηση έχει κολοσσιαίες ευθύνες για τα Τέμπη. Υπουργοί της θα παραπεμφθούν στο Ειδικό Δικαστήριο, θα είναι αδιανόητο η Βουλή να εμποδίσει αυτήν την εξέλιξη.www.news247.gr
Οτι εγραψα πριν....κανονικο κρεμασμα θελουν τα μουνοπανα του Μητσοτακη.
Έχει κι άλλα νέα από την "άλλη" υπόθεση των "αρίστων".Το πρώτο βήμα έγινε.
Κρατικός οργανισμός αποδέχεται ότι η έκρηξη πιθανώς οφείλεται σε εύφλεκτα υλικά.
Τελικά όλοι ξέρουν και προσπαθούν να το πασάρουν όσο πιο γλυκά γίνεται.
Σκατοψυχη κουραδα να ξερεις ο λογαριασμος ερχεται παντα στο τελος....και με τοκο.Βγαλε τη σκατοψυχια σου τωρα γιατι μετα θα κλαις σαν τρυπιο μουνοπανο που εισαι αλλα δεν θα υπαρχει κανενας διπλα σου να σε παρηγορησει....
Τραβα να δουλεψεις ρε κοπριτη δημοσιε υπαλληλε, εκτος αν βρηκατε ευκαιρια για 5νθημερο καθαρας Δευτερας, ουτε καν 4ημερο. Αχρηστοι τεμπεληδες.Σκατοψυχη κουραδα να ξερεις ο λογαριασμος ερχεται παντα στο τελος....και με τοκο.Βγαλε τη σκατοψυχια σου τωρα γιατι μετα θα κλαις σαν τρυπιο μουνοπανο που εισαι αλλα δεν θα υπαρχει κανενας διπλα σου να σε παρηγορησει....
Σαν χρησιμοποιημενη καποτα θα τον πεταξει η ζωη στο τελος.....το εχω δει το εργο απειρες φορες με κατι μουνοπανα σαν και αυτον.τελειωσαν οι σερβιετες και κρατησαν αυτον
Ετοιμασου μουνοπανο ερχεται η ωρα σου τρυπια πουτανοικετρα....εκει να δεις γελιο που θα ριξουμε.Τραβα να δουλεψεις ρε κοπριτη δημοσιε υπαλληλε, εκτος αν βρηκατε ευκαιρια για 5νθημερο καθαρας Δευτερας, ουτε καν 4ημερο. Αχρηστοι τεμπεληδες.![]()
ΤσιρακηΤραβα να δουλεψεις ρε κοπριτη δημοσιε υπαλληλε, εκτος αν βρηκατε ευκαιρια για 5νθημερο καθαρας Δευτερας, ουτε καν 4ημερο. Αχρηστοι τεμπεληδες.![]()
Αυτος δουλευει απο το σπιτι τυπε...του στραπονιαρει ολη μερα το κωλοτρυπηδι η φαλαινα η γυναικα του.Τσιρακη
Εσυ που δουλευεις ρε;
Μπας και εισαι και εσυ βολεμενος και σε πληρωνουμε μαζι με καποια αλλα κατακαθια του δημοσιου τομεα;
Βρε δεν γαμιεσαι και εσυ να πουμε....Παιδιά μην βρίζετε σας παρακαλώ , ας κρατησουμε το επιπεδο για να δείξουμε οτι υπαρχει μια ποιοτητα![]()
Ξεχασες να γραψεις Πουστης απο κατω τυπε....ζοριζεσαι και εχει αρχισει να κλαταρει το λογισμικο σου.Ο διαχειριστής υποδομής ΟΣΕ δεν προβαίνει σε προληπτική συντήρηση των υποδομών ελέγχου, τηλεδιοίκησης και σηματοδότησης. Παρεμβάσεις πραγματοποιούνται όταν αποτυγχάνουν (κρίσιμα) στοιχεία, ακόμη και για έργα ανάταξης που παραδίδονται εν μέρει σε χρήση. Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίο ο ΟΣΕ διαχειρίζεται τις ικανότητες των σταθμαρχών του δεν εγγυάται ότι είναι ικανοί για τις εργασίες που σχετίζονται με την ασφάλεια για τις οποίες είναι υπεύθυνοι και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.
Επίσης, δεν είχε πραγματοποιηθεί μεθοδευμένη παρακολούθηση της απόδοσης κανενός από τους σταθμάρχες, με αποτέλεσμα ο ΟΣΕ να μην έχει εικόνα για την όποια επιδείνωση στην ποιότητα εκτέλεσης εργασιών που σχετίζονται με την ασφάλεια. Δεν λαμβάνονταν υπόψη από τον ΟΣΕ οι απαραίτητες αλληλεπιδράσεις μεταξύ ανθρώπων και άλλων στοιχείων ενός κοινωνικοτεχνικού συστήματος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο χρησιμοποιούμενος εξοπλισμός, οι απαιτούμενες εργασίες, το διαθέσιμο περιβάλλον εργασίας και οι γενικές οργανωτικές ρυθμίσεις να εξαντλούν τα όρια του επιχειρησιακού προσωπικού πέρα από αυτό που είναι ανθρωπίνως αποδεκτό με βιώσιμο τρόπο.
φωτογραφια του μακη ξεχασες να βαλειςθα ειμαι εγω εδω να τον βάλω κατω απο τις φτερουγες μου το μπραδερίνι μου ,
![]()
δεν θα σας αφησω να τον κατασπαραξετε επειδη διψατε για αιμα και εκδίκηση![]()