Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 13.665
- Πόντοι
- 3.936
Το κακό είναι πως έχει δικαίωμα ψήφου και αναπαραγωγής.![]()
Το κακό είναι πως έχει δικαίωμα ψήφου και αναπαραγωγής.![]()
στο κωργιό τους κάνουμε λίπασμα για το κορτάριΑυτο το να μιλας με τον Τρυπιο και να σε βριζει και εσυ να συνεχιζεις να του απαντας ειναι καποιο βιτσιο που εχετε στην Αλβανια;
Τώρα που έχει τσμπηθει κατα ριπας με τα Ψακωτικόν του τακαΤάκη θα συναντήσει πιο γρήγορα τον Δημιουργό του.Εσυ παντως με μελιντζανες στο κωλο και Πακοχυσια δεν θα αναπαραχθεις δοξα τω Θεο....με τον ψοφο σου θα τελειωσει το πουστικο dna σου.![]()
Ολη μερα εδω μεσα ξεκωλιαρη στο ΜΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ σε εχω καταδικασει!!!Σου εκοψα τα ξεφτιλικια με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ παλιολουλου!!!Και 'σύ σε ένα σάιτ "για πουτανες" που δεν έχεις δει ούτε με το κυαλι έχεις φτάσει τα 30k μηνυματα ανησυχωντας μη σε παρει χαμπαρι η γουτσουγουτσου και ο πεθερος και ξαναγυρισεις στη μαλακια που τοσο αγαπησες. Το να αναπαραχθεις θα ειναι απλα ενα ΕΓΚΛΗΜΑ.
Παιζει και να εχει ψοφησει...νεκρους δεν βριζουμε.@barock Πιστεύω αν βρεθεί ποτέ μέρα που να μην σε έχει βρίσει κανείς, θα κλείσει το forum.
Παίζει και να είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα που θεωρείς πως πέτυχες στη ζωή σου. Έτσι μπράβο, θα έχεις μεγαλεπίβολα σχέδια.Ολη μερα εδω μεσα ξεκωλιαρη στο ΜΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ σε εχω καταδικασει!!!Σου εκοψα τα ξεφτιλικια με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ παλιολουλου!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παιζει και να εχει ψοφησει...νεκρους δεν βριζουμε.![]()
Το νήμα είναι για το έγκλημα στα Τέμπη, μπορώ να σου απαντήσω ότι θέλεις σχετικά με αυτό.Συνεχίζεις να μην απαντάς αν τα "παιδιά του ΠΑΟΚ" είναι απλά 12 "μαλακες".
Αγαλμα πρεπει να μου στησουν οι κοπελες....γλιτωσαν απο τον πιο εμετικο καληνυχτακια-κωλογλυφτη ολων των εποχων!!!Παίζει και να είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα που θεωρείς πως πέτυχες στη ζωή σου. Έτσι μπράβο, θα έχεις μεγαλεπίβολα σχέδια.
αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλιολουλούΟλη μερα εδω μεσα ξεκωλιαρη στο ΜΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ σε εχω καταδικασει!!!Σου εκοψα τα ξεφτιλικια με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ παλιολουλού !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παιζει και να εχει ψοφησει...νεκρους δεν βριζουμε.![]()
Τυπε πεστου απλα οτι γαμιεται μονο απο αυτα παιρνει αυτος....Το νήμα είναι για το έγκλημα στα Τέμπη, μπορώ να σου απαντήσω ότι θέλεις σχετικά με αυτό.
μα φυσικα ετσι ειναι. το Δεκεμβριο νομιζω 24 ηταν περασε ο αλλος 3 κοκκινα φαναρια και πηγαινε για πλαγιομετωπικη ,αλλα εκει ειχαν κατι σαν τηλεδικοιηση και τον ειδαν και τον σταματησαν .Μαλιστα ηταν ο προσατιακος ποθυ ειχα παρει λιγες ημερες πριν να παω αεροδρομιο . Πρεπει να καταλαβουμε πως αυτα τα κτηνη αφηναν καθημερινα τα τρενα να πηγαινουν στα τυφλα, και δεν ειχαν το μυαλο να εβαζαν ενα GPS σαν αυτα που εχουν τγα κινητα με ενα προγραμμα κατω απο 1.000 ευρω οπως μου ειπε κορυφαιος προγραματιστης της microsoft θα εστελνε ηχητικο μηνυμα σε πανω απο ;1.000 επαφες viber whats up ,ακομα και sms που ολοι ατοι θα ηξεραν πως πανε για συγκρουση τοσο αχρηστοι που δεν παει αλλο.αΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙς ΣΤΟ ΤΓΡΕΝΟ ΕΥΤΥΧΩς ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΙΩς ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΜΕ ΝΑ ΜΑς ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΥAπο τη στιγμή που στο 21αιωνα όλες οι χώρες της Δύσης έχουν τηλεδιοικηση κ φάγανε τα λεφτά τους ο.μητσοτακης στο βωμό του χρήματος είναι εγκληματίας κ ο κάθε πολιτικός που κάνει αυτό
Ο σταθμάρχης είναι η αφορμή του δυστυχήματος
Η ΑΙΤΙΑ είναι η απουσία τηλεδιοικησης
τι ξέθαψαν ρε πούστη μου;;![]()
Από μένα τουλάχιστον κάποιες έφαγαν/τρώνε και λίγο ψωμάκι και όσες αξίζουν συστήνονται κιόλας, ΕΣΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ εκτός από κυρία-Κατινα, ντρέπεσαι να πεις.Αγαλμα πρεπει να μου στησουν οι κοπελες....γλιτωσαν απο τον πιο εμετικο καληνυχτακια-κωλογλυφτη ολων των εποχων!!!![]()
Και τι έμαθες μετά από ένα 50ρικο που έχασες;
Στο εφτιακα λιγο....Από μένα τουλάχιστον κάποιες με εσκισαν με το στραπον και κανανε δωρεαν διακοπες με τους γαμιαδες τους....
κανα δυο φορες που ετυχε να πιασουν τετοιους αυτοι που ημουν εγω μαζι τους, ειχαν ταυτοτητα μπατσου. μετα απ της φαπες που εφαγαν, τους εδωσαν στους μπατσους με στολη αφου εβγαλαν φωτο της φατσες τουςμπορεί και να αρπάξουμε μερικούς μπαχαλάκηδες να τους εξηγήσουμε τί εστί βερύκοκο. Αν πέσουν στη λάθος πλευρά του κόσμου μαύρο φίδι που τους έφαγε.