ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.987
- Πόντοι
- 6.756
ΟΧΙΛες να βγω αληθινος και να το παρουμε για να σας ευηθουμε μαν?
ΟΧΙΛες να βγω αληθινος και να το παρουμε για να σας ευηθουμε μαν?
Για να δουμε τι θα δουμε.
Εγω επαιξα G/G και over 50eΧμ! Τι θα συμβεί άραγε σήμερα ? Μιας και το σημαντικό παιχνίδι είναι τις κυριακής..... Πέταξα ένα τάληρο στ G/G, πολλές αλλαγές και όχι τόσο σημαντικό παιχνίδι το βλέπω ψιλό ροντέο το παίγνιο....
Αυτά να ξέρεις αποθηκεύονται για το βράδυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
ολο πας και κρυβεσαιΑυτά να ξέρεις αποθηκεύονται για το βράδυ![]()
Καί εδώ θα μαζευτούμε όλοι το βράδυ να κατουρήσουμε μανολο πας και κρυβεσαιεδω εχει τρενακι η την βγαζεις χαλαρα
Το ιδιο Ισχύει και για σένα.. Θα είμαι επιεικής όμως..Αυτά να ξέρεις αποθηκεύονται για το βράδυ![]()
λογω καταγωγης στους αετους βορρα νοτου δεν κανω τετοια ..απλος σας φοβαμε ειναι η καθαρη αληθεια αυτες οι συναθροισεις συννηθως δεν σας βγαινουν σε καλοΚαί εδώ θα μαζευτούμε όλοι το βράδυ να κατουρήσουμε μαν
Έλα και εσύ αν θέλεις![]()
Παρακαλώ να είσαι ΠΟΛΎ προσεκτικός γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα άρω το μεντοριλίκιΤο ιδιο Ισχύει και για σένα.. Θα είμαι επιεικής όμως..
![]()
ρε πουστη μου ποιος εισαι ο μητσοτακης και μοιραζεις ασυλιες και μεντορολικιαΠαρακαλώ να είσαι ΠΟΛΎ προσεκτικός γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα άρω το μεντοριλίκι![]()
Δεν θα χωρίσουνε οι δρόμοι μας , απο μια ηττα με 0 - 2 του Ολυμπιακού.Παρακαλώ να είσαι ΠΟΛΎ προσεκτικός γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα άρω το μεντοριλίκι![]()