It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 3.938
- Πόντοι
- 456
908,841 views

Ωραια θα ηταν. Θα έχουν θέμα μετά να παίζουν τα καναλια για κάνα χρόνο και θα σώσει το κόμμα που αγαπά με την θυσία τουετσι και κατεβει θα φαει οτι ξυλο γλυτωσε ο Χατζηδάκης τοτε .. και δεν νομιζω να βρεθει κανείς να τον σωσει![]()
Ωραια θα ηταν. Θα έχουν θέμα μετά να παίζουν τα καναλια για κάνα χρόνο και θα σώσει το κόμμα που αγαπά με την θυσία του
Τι να κάνουμε καλέ μου φίλε τρολλΤώρα τον ακούς. Μάλιστα! Το κρατάω αυτό.
Όλο το έθνος προσκυνά σωβρακα και φανέλες έλεγε ο τζιμακος και είχε απόλυτο δίκαιο
Aπιστευτος κλαψομουνηςΤα ειπε ολα ο φιλος του Σαουλ
Γεωργιάδης για συγκεντρώσεις για τα Τέμπη: Αν πάω θα με δείρουν; Θα με σκοτώσουν, δεν θα με δείρουν
![]()
Γεωργιάδης για συγκεντρώσεις για τα Τέμπη: Αν πάω θα με δείρουν; Θα με σκοτώσουν, δεν θα με δείρουν
Όποιος μιλάει για ένα συλλαλητήριο – φόρο τιμής, ζει σε άλλη χώρα, είπε ο υπουργός Υγείαςwww.protothema.gr
«Το να πεις αυτόματα αν υπήρχε σύστημα δεν θα είχε γίνει το δυστύχημα δεν ισχύει»
Κάτσε μην πέσει σε τίποτα χωρατατζήδες και τον ξεβρακώσουν και τον κουρέψουν γουλί και τον γυρνάνε γύρω γύρω στο Σύνταγμα σαν τη Σερσεϊ Λανιστερ, να του πετάνε οι πιτσιρικάδες ντοματιες και μπρόκολα, που έλεγε κι ο Ζήκος.ετσι και κατεβει θα φαει οτι ξυλο γλυτωσε ο Χατζηδάκης τοτε .. και δεν νομιζω να βρεθει κανείς να τον σωσει.
Aρα....Ακομα και αν εγκατασταθει το συστημα τα τρενα ΔΕΝ θα ειναι ασφαλη!!!«Το να πεις αυτόματα αν υπήρχε σύστημα δεν θα είχε γίνει το δυστύχημα δεν ισχύει»
Ποιος μωρε θα τον αγγίξει...αυτοί μια χαρά βολεμένοι είναι και δε τους αγγίζει κανείςΚάτσε μην πέσει σε τίποτα χωρατατζήδες και τον ξεβρακώσουν και τον κουρέψουν γουλί και τον γυρνάνε γύρω γύρω στο Σύνταγμα σαν τη Σερσεϊ Λανιστερ, να του πετάνε οι πιτσιρικάδες ντοματιες και μπρόκολα, που έλεγε κι ο Ζήκος.
Aρα....Ακομα και αν εγκατασταθει το συστημα τα τρενα ΔΕΝ θα ειναι ασφαλη!!!
Μαλιστα...
Αγαπητε κολλημένε, το θέμα δεν είναι να πέσει η ΝΔ, και ποιος θα ανέβει? Δεν απαντάς δε πειράζει, είναι κλασσικό σημείο των καιρών η έλλειψη προτάσεωνΤι να κάνουμε καλέ μου φίλε τρολλ
Από χέρι χαμένη η γαλάζια παράταξη
είτε είναι κομματική συγκέντρωση και θα συγκεντρώσει τη μισή Ελλάδα που σημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει χάσει την εμπιστοσύνη
είτε δεν είναι κομματική συγκέντρωση και ο κόσμος πραγματικά θεωρεί όλα όσα η κυβέρνηση δεν θέλει να θεωρεί.
Κάρμα ις ε μπιτς μπιτσις![]()
Τύπε μου δν έχουν περάσει ποτέ μέσα;πο τον λαουτζίκο. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους γίνονται μόνο σε δικα τους κομματοσκυλα κ όποτε χρειάστηκε να βγουν παραεξω τους φυλανε 3 διμοιρίεςΠοιος μωρε θα τον αγγίξει...αυτοί μια χαρά βολεμένοι είναι και δε τους αγγίζει κανείς
Αρα φταίει το μουνοπανο ο σταθμάρχης..Ετσι λεει ο Αδωνις , και δεν εχω κανεναν λόγο να μην τον πιστεψω ..
Ξεκιναει το αφηγημα οτι και να το ειχαν εγκαταστησει παλι θα ειχαν συγκρουση , αρα δεν εχει να κάνει το συστημα
Καπως ετσι παει η λογική τους μάλλον![]()
Εγώ θέλω να έρθει ο τζήμεροςΑγαπητε κολλημένε, το θέμα δεν είναι να πέσει η ΝΔ, και ποιος θα ανέβει? Δεν απαντάς δε πειράζει, είναι κλασσικό σημείο των καιρών η έλλειψη προτάσεων
Μάλλον σε απασχολεί πιο πολύ να πέσει η ΝΔ παρά να υπάρξει ορθή πολιτική. Lego fan και εσύ?
Π
Αυτά είναιΕγώ θέλω να έρθει ο τζήμερος![]()
Τα ειπε ολα ο φιλος του Σαουλ
![]()
Όποιος μιλάει για ένα συλλαλητήριο – φόρο τιμής, ζει σε άλλη χώρα, είπε ο υπουργός Υγείαςwww.protothema.gr
«Το να πεις αυτόματα αν υπήρχε σύστημα δεν θα είχε γίνει το δυστύχημα δεν ισχύει»
Δν τα ξέρεις καλά τύπε.Δεν ισχύει. 2025 έχουμε, με τεχνολογία που άνετα μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις στους οδηγούς των τρένων και να σταματήσουν πολλά χιλιόμετρα πριν συμβεί το κακό, όταν υπάρχει άλλο τρένο στην ίδια γραμμή σε αντίθετη πορεία (ή και στην ίδια αν είναι πιο αργό)